fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
laser tag srbija

Laser Tag je igra i za odrasle!

Istina je, LaserTag je popularan i među odraslima

Osim što je zabava za decu, laser tag je omiljena zabava i za odrasle. Sticanje novih prijatelja i dobar provod su sve prednosti bavljenja sportom. Ali to nije sve. Fizička aktivnost je izuzetno važna za odrasle kako bi održali zdrav način života. Hodanje ili pauza od posla nije uvek moguće zbog vremenskih ograničenja. Uz laser tag, zabavićete se, a takođe ćete dobro vežbati jer ćete trčati po terenu i čučati da biste izbegli pogotke. To je odlična vežba po niskoj ceni koja ne zahteva mnogo napora.

Dođite da igrate laser tag sa svojim prijateljima. Provedite zabavan korporativni događaj ili dovedite porodicu na porodični vikend sa tatom, mamom i bakom i dedom. Odrasli igrači mogu prihvatiti izazovnije scenarije, igrati metodičnije i promišljenije oko svojih poteza, ali i dalje uživaju u pobedi kao deca. Laser tag trenira spretnost, gađanje, timski rad, brzo reagovanje i ne stajanje po strani. Igranje laser tag-a nekoliko puta mesečno daje vam koristan hobi i kul veštinu kojom se ne mogu svi pohvaliti. Umesto sedenja ispred računara ili gledanja televizije, nekoliko sati igranja može biti duplo zabavnije. Jedina mana laser tag-a, posebno za odrasle, je da kada jednom pokušate nekoliko puta, nikada nećete odustati.

Laser Tag mogu da igraju svi od 10 do 70 godina!

Dolazimo do toga da Laser Tag mogu da koriste svi, od dece do odraslih u velikom rasponu različitih scenarija i mogućnosti igre. Laser Tag je idealan kao što je gore opisano za prave zaljubljenike u „MILSIM“ scenarija, vojne i ratne simulacije, ekstremne sportove i ostalo što uliva određenu dozu adrenalina. Ali i naravno za klasičnu zabavu u vidu proslava rođendana i organizovanja timbildinga. Sama pomisao na to da ćete vi ili vaša deca provesti jedno kvalitetno vreme na otvorenom, na vazduhu sa 2 sata neprestane rekreacije i treninga, Laser Tag stavlja u top mesta po pitanju zdravih i korisnih aktivnosti na otvorenom. LaserTag je OK za sve od 10 do 70 godina! Zbog svoje realističnosti, vernih replika, najviše privlači starije.

Imate mogućnost odabira termina od 2H što je minimalno ili 3H ako želite da se baš iskusite i uživite u nove uloge. Naravno postoje mogućnosti i za veće termine za neke specijalne MILSIM scenarije i za profesionalne i redovne igrače, a samim tim postoje i mnogi popusti i benefiti. Posetite naš kalkulator kako bi izračunali cenu u skladu sa vašim parametrima.


Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.