fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

Predstavljamo vam novu generaciju LASERTAG igre!

LASERWAR

Verovatno ste do sada čuli samo za LaserTag, popularnu igru za mlađe uzraste u zatvorenom prostoru. Obično se radi o rođendaonicama i često je namenjeno samo za mlađi uzrast. Takođe, sigurno ste čuli, a verovatno i isprobali popularne ekstremne sportove kao što su Airsoft i Paintball.

LaserWar MILSIM

Potpuno nova tehnologija i oprema poslednje generacije, učinili su da sve postane moguće! U pitanju je LaserTag oprema koja je do sada bila dostupna isključivo za policiju i vojsku, a koristi se za napredne obuke i uvežbavanja taktike i sposobnosti, uglavnom specijalnih jedinica. Popularna oznaka „MILSIM“ koju karakteriše ova oprema, a označava „Military Simulation“ potvrđuje da je idealna za ratne simulacije i realistično borbeno iskustvo. LaserWar oprema predstavlja profesionalne rekvizite za uvežbavanje taktičkih i vojnih situacija. Složen sistem naoružanja, tehnike i dodatne opreme, zajedno sačinjavaju idealnu kombinaciju za ultra realistično i moderno iskustvo svakog korisnika. Koristeći opremu, uz LaserTag vežbate i savladavanje taktičkog kretanja po terenu sa opremom, verbalnu i znakovnu komunikaciju, veštine kreiranja taktike kao i fizičku sposobnost i kondiciju. Po pitanju opreme i dejstva svi uslovi pravog ratnog sukoba su zadovoljeni.

01

LaserTag Funkcionalnost02

Oružje „ispaljuje“ infracrvene zrake velikog dometa koji pogađaju druge korisnike. Domet infracrvenih zraka zavisi od modela oružja, pa se tako kreće i do neverovatnih 500 metara. Infracrveni zraci se vrlo lako prenose na svim terenima, a jedino što može da stane na put IF zracima je naravno čvrsta prepreka. Infracrveni zraci se bez prekida prenose i u gustoj šumi kroz listove, žbunje i šipražje. Svaki korisnik poseduje i specijalne senzore koji prikupljaju infracrvene zrake, odnosno detektuju pogodak. U pitanju je veoma dobro kalibrisana oprema velike preciznosti, pa korisnik mora da se služi svim nišanskim sredstvima i sistemima kako bi pogodak bio uspešan. Instruktori u toku igranja imaju prenosni računar koji u realnom vremenu prikuplja statistiku tako da nakon svake runde, svaki igrač može da pogleda efektivnost korišćenja municije, broj pogodataka, ko je koga pogodio, stepen veštine, ukupan score, bodovanje svih igrača i ostala statistika.

03LaserWar Princip rada

Svaki igrač ima svoje oružje, a u zavinosti od odabira modela ima i određenu količinu municije. Meci su u vidu su IF zraka. Nakon utroška municije iz šanžera, repetiranje se vrši kao i na originalu. Oružje može da puca pojedinačno ili rafalno, što je odabir korisnika i zavisi od modela oružja. Kada se IF zracima pogodi drugi igrač, senzori na pogođenom igraču detektuju pogodak, a feedback pogotka imaju oba igrača. Posedujemo i specijalne MEDIC setove za doktore na terenu koji imaju zadatak da ranjenima ili povrate helte ili da pokušaju da spasu one koji su poginuli. Moguće je takođe i onesposobljavanje samog oružja ukoliko je pogođeno. Oštećenje može da se gleda u privremenom oštećenju ili potpunom blokadom. Princip rada LaserTag opreme se ogleda u jednom usklađenom i elektronski povezanom sistemu koji omogućava igračima da se usredsrede na igru, zabavu i taktiku, a sve ostalo radi elektronika umesto njih. Veoma realističan princip rada!

LaserWar Anti-Cheat 04

LaserWar se odlikuje specijalnim anti-cheat sistemom koji sprečava bilo kakve prevare, ignorisanje pogotka itd. Elektronika vodi računa o pravilima i čini da LaserTag bude na prvom mestu po pitanju FairPlay borbe. Prilikom pogotka igrača, postoji obostrani feedback. Igrač koji je pucao dobija svetlosti signal od senzora pogođenog igrača da ga je pogodio, dok pogođeni igrač dobija feedback u vidu zvučne signalizacije sa jasnog i glasnog zvučnika na svom oružju, ali i signal u vidu jakih vibracija na senzorima koje je nemoguće ne osetiti. Ranjeni igrač par puta zasvetli i onda prestaje sa odavanjem svetlosti, dok ubijeni igrač konstantno svetli i time je uvek moguće znati ko je van igre a ko nije. Najbolja stvar od svega je to što kada je igrač ubijen, njegova puška se automatski gasi i ne može više da se koristi dok se ne oživi na spawnu ili dok ga doktor ne oživi posebnim medic sistemom.

LaserWar Naoružanje 05

Raspolažemo sa naoružanjem i opremom koja se odlikuje najvećim stepenom identičnosti u odnosu na prave modele naoružanja. Po pitanju izgleda, težine, sastava, materijala, osećaja u rukama svaka puška je nalik originalu. Svaka puška izrađena je od metala i polimera, a teži od 2 do 6 kg. Oružje u sebi ima ugrađen uređaj koji imitira trzaj i ultra glasan zvučnik koji daje vrlo uverljiv zvuk. Vrlo je bitno istaći profesionalne optičke sisteme koje posedujemo i koji su sastavni deo puške. Takođe, postoje imitacije vatre odnosno efekti vatre prilikom izlaska metka iz cevi. Na taj način, ako igrate na slabo osvetljenom terenu sigurno ćete moći da zapazite odakle se puca i gde se ko sakrio. U našem arsenalu naoružanja, posedujemo sve od snajpera, automatskih i poluautomatskih pušaka, pištolja i laserwar noževa za blisku borbu, kao i LaserTag granate i specijalne prenosne bombe sa tajmerima.

06

ULTRA Realisično

Kod LaserWar-a putanja metka ili u ovom slučaju infracrvenih zraka je pravolinijska sa određenim stepenom disperzije odnosno rasipanja na većim udaljenostima. To u bukvalnom prevodu znači da će „metak“ pogoditi tamo gde ciljate, a da je sve teže što je meta dalje. Druga veoma bitna karakteristika je brzina, a možda i od svega najvažnija. Infracrveni zraci omogućavaju da poput pravog metka veoma brzo stignu do svoje mete. To znači da ćete na tako malim rastojanjima kao što je do 200-400 metara, imati isti efekat i brzinu pogotka kao i da pucate iz pravog oružja. Zato, onog trenutka kada stisnete okidač vi ste pogodili metu, u pokretu ili ne. Ako spojimo ove karakteristike, brzinu i preciznost dobijamo vrlo realistične uslove, ali i izrazito teške za preživljavanje. Upravo takvi realistični uslovi, veoma slični pravom ratnom sukobu su razlog zbog čega je ovde adrenalin je na maksimumu.

Bezbedno i sigurno 07

LaserTag koristi veoma bezbednu i sigurnu opremu! Infracrveni zraci su 100% sigurni i bezbedni kako po zdravlje ljudi tako i za samu životnu sredinu. Sva oprema je testirana i poseduje odgovarajuće CE i druge Međunarodno priznate sertifikate. Važno je napomenuti da nema kuglica koje se ispaljuju pod velikim pritiskom i nema ničega što može da vas pogodi i nanese fizičke povrede. Samim tim korišćenje LaserWar opreme ne zahteva korišćenje nikakve zaštite opreme kao što su panciri, kacige, viziri i ostalo što samo može da smeta tokom igre. Sva dodatna oprema je izbor korisnika i uglavnom se koristi u borbenim simulacijama da bi se svi uslovi pravog rata adekvatno ispunili. Iz tog razloga, naša oprema je idealna kako za decu, osobe ženskog pola ali i za sve one koji žele da se zabave bez da razmišljaju o eventualnim posledicama i tragovima igre. Oprema je takođe i 100% Eco Friendly!

08Za sve uzraste

Dolazimo do toga da LaserTag mogu da koriste svi, od dece do odraslih u velikom rasponu različitih scenarija i mogućnosti igre. LaserTag je idealan kao što je gore opisano za prave zaljubljenike u „MILSIM“ scenarija, vojne i ratne simulacije, ekstremne sportove i ostalo što uliva određenu dozu adrenalina. Ali i naravno za klasičnu zabavu u vidu proslava rođendana i organizovanja timbildinga. Sama pomisao na to da ćete vi ili vaša deca provesti jedno kvalitetno vreme na otvorenom, na vazduhu sa 2 sata neprestane rekreacije i treninga, LaserWar stavlja u top mesta po pitanju zdravih i korisnih aktivnosti na otvorenom. Zato umesto da deca slave rođendane u zagušljivim i tamnim rođendaonicama, LaserTag je idealno rešenje da vaša deca osim proslave rođendana dobiju i test kondicije, fizičku aktivnost, zdravlje i zabavu. LaserTag je OK za sve od 10 do 70 godina!

Laserwar Teren

Najveća prednost LaserWar-a pored sve tehnologije i savršene opreme je i to što ne zahteva poseban teren. S obzirom da ne koristi kuglice i da ne predstavlja pretnju po bezbednost drugih osoba u okruženju kao što su posmatrači, prolaznici itd i imajući u vidu da je LaserTag 100% Eco-Friendly neostavljajući nikakve tragove po prirodu, može se igrati gde god vi želite! To znači da u skladu sa scenarijem i vašim željama i zahtevima birate mesto i veličinu terena. Profesionalni igrači LaserWar-a često za teren imaju čitava šumska prostranstva gde simuliraju određene Black Ops misije, dok sa druge strane proslave rođendana mogu biti i u vašem lokalnom parku, kvartu, placu. Mi Vam donosimo opremu, a naši instruktori će biti sve vreme sa vama kako bi vam sve lepo objasnili. Ukoliko nemate teren, ni to nije problem. Mi Vam možemo dati predloge i savete gde je najbolje da igrate u Vašoj blizini.

09

Zakazite termin 10

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin!

S poštovanjem, LaserWar Weapons And Tactis