fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
smoke animation asset smoke animation asset
Ultra strašno! Ultra realno!

Kuća strave

POWERED BY LASERWAR!

O PROJEKTU

LASERWAR od sada i u AdaMall Tržnom centru u Beogradu! Zajedno sa našim partnerima i prijateljima iz kucastrave.rs donosimo vam do sada neviđeno iskustvo u svetu! Jedina kuća strave i užasa na Balkanu otvara se u AdaMall tržnom centru, a nezaboravno iskustvo svakog posetioca, pored profesionalnih glumaca i neverovatnih scenskih efekata upotpuniće i LASERWAR oprema i naša ekipa instruktora!

Kuća strave, Escape room i LaserTag u jednom ambijentu zombi apokalipse, serijskih ubica i vaših najvećih strahova! Po prvi put u svetu, posetioci će imati prilike da se uz pomoć naše LaserWar opreme obračunaju sa opasnostima u lavirintu a cilj je da izađete živi. Očekujte mnogo scenarija i atrakciju kakva još nije viđena u Srbiji!

Osim svakodnevnih poseta, moguće su i posebne ponude i ture za proslave rođendane, timbildinge i ostala druženja. Pored ponude naših partnera, na ovoj stranici pogledajte naše ponude i scenarije koji uključuju našu LASERWAR opremu.

about us
scratch bloody hand
ko prezivi pricace ko prezivi pricace ko prezivi pricace ko prezivi pricace ko prezivi pricace ko prezivi pricace ko prezivi pricace ko prezivi pricace
SCENARIO

KO PREŽIVI PRIČAĆE

Ulazite u atmosferu straha, adrenalina i napetosti! Naoružavate se i krećete u borbu protiv vaših najvećih strahova. Na svakom ćošku, iza sledećeg ugla, u sobi pored može biti ubica, zombi ili nešto gore! Dok se polako krećete po hodnicima tame i to u potpunom mraku, zahvaljujući specijalnim efektima i mnogim mračnim tajnama lavirinta vaše srce počinje da kuca sve brže i brže, a panika i strah počinju da se razvijaju neverovatnom brzinom.

Da li mislite da možete da savladate strah i preživite opasnosti iz lavirinta? Izazivamo vas da isprobate!

Cilj ovog scenarija je da izađete iz lavirinta živi! Tako je, neko vas može ubiti u lavirintu! Naravno, radi se samo o simulaciji, zahvaljući mnogim specijalnim LASERWAR uređajima i naoružanju. Kada vas napadne ubica sa nožem, zombi, radijacija i mnoge druge skrivene opasnosti u lavirintu, vaši senzori poraza koje nosite počinju da svetle i to znači da gubite helt poene. Ne smete izgubiti sve!

Ko će koga prvi ubiti? Ne zaboravite, vi imate oružje! Ako prvi ubijete opasnost, spasićete se gubitka helt poena. Mnogo je opasnosti ali i stvari koje će da vas samo uplaše! Ako budete trošili municiju na svaki zvuk i pokret, ubrzo ćete ostati bez nje i bićete prepušteni sami sebi!

Samo najhrabriji će proći ceo lavirint i izaćiće na zadnja vrata živi! Svi ostali vraćaju se odakle su i ušli u lavirint, a ostatak lavirinta će do sledećeg puta ostati misterija!

lov na zombije lov na zombije lov na zombije lov na zombije lov na zombije lov na zombije lov na zombije lov na zombije
SCENARIO

LOV NA ZOMBIJE

Da li ste gledali popularnu The Walking Dead seriju? Svakako verujemo da ste bar jednom gledali neki film ili seriju koja ima zombi tematiku. Sigurno ste se oduvek pitali kako je to kada se nalazite okruženi zombijima i kada vas isti love u nekim mračnim napuštenim hodnicima?

Pucate, ubijate, a i dalje dolaze, ponovo se rađaju iz mrtvih...

Od sada upravo to iskustvo možete da doživite i u zombie lavirintu uz korišćenje LASERWAR opreme! Ulazite u lavirint, naoružavate se i kreće se ka drugom izlazu... Na putu do tamo susrešćete sa do sada ne doživljenim strahom, adrenalinom i specijalnim tajnama ovog lavirinta.

Zombi zaraza se širi! Ako dozvolite da vam se zombi približi, skinuće vam helt poene! Ako izgubite sve helte, vi ste postali zombi! Ne zaboravite da vas je dvoje i da ste naoružani! Ako savladate strah, a što ćemo vam zasigurno otežati, uspećete da se izborite sa svim opasnostima!

Ako pak ne uspete, nastavićete kroz lavirint kao hodajući mrtvac! Mada, opasnostima tu nije kraj! Strah se nastavlja!

serijski ubica serijski ubica serijski ubica serijski ubica serijski ubica serijski ubica serijski ubica serijski ubica
SCENARIO

SERIJSKI UBICA

Vrlo napet i “opasan” scenario! Vas dvoje FBI agenata, nemate vremena da čekate na pojačanje, naoružani ulazite u mračne hodnike podruma napuštene zgrade u potrazi za serijskim ubicom! Mnogo je zvukova, škripe, vrištanja žtrvi, krvi i drugih specijalnih efekata! Serijski ubica je psihopata, naoružan takođe! Lavirint je veliki, a on može biti bilo gde!

Da li smo napomenuli da ovaj scenario podrazumeva potpuno ugašena svetla i sve svetlosne efekte? Vi bukvalno ne vidite ništa! Uz naoružanje dobijate samo jednu malu strobe svetiljku koja će vas dodatno učiniti napetim jer vidite samo one jezive detalje koje ste osvetlili, a opasnost može biti u mraku pored. Ko sme da isproba?

Jezive scene masakra i ostalih gadnosti!

Psst! Čuće vas ubica! Zahvaljujući senzorima poraza koje nosite na sebi, ako vas ubica pronađe ili naletite na njega dok masakrira sledeću žrtvu, a vi ne budete dovoljno brzi, možete takođe da postanete žrtva serijskog ubice!

Naoružani ste izrazito vernim replikama od metala, model pištolja Beretta 92 koji je u službenoj upotrebni u mnogim policijskim strukturama širom sveta! Uz LASERWAR osećaj realnosti je na najvećem nivou! Skoro pa pravo oružje!

Svaka tura je priča za sebe, ubica menja mesta non stop!

spasavanje deteta spasavanje deteta spasavanje deteta spasavanje deteta spasavanje deteta spasavanje deteta spasavanje deteta
SCENARIO

TAJNE PODRUMA

Slučajnim pogledom kroz prozor po kišovitoj noći, otkrili ste da do sada miran i druželjub komšija krije mračne tajne u svom podrumu. Povezali ste kockice i shvatili ste da je on taj koji otima žene po gradu i uterava strah u kosti proteklih nekoliko meseci.. Zovete policiju ali zbog nevremena nema signala! Odlučujete da uzmete pištolj i da sami pokušate da spasite novu žrtvu pre nego što bude kasno.

Krišom ulazite u podrum, i shvatate da je veći nego što ste mislili! Kako to obično biva u horor filmovima, u podrumu je crkla sijalica! Samo uz pomoć male baterijske lampe krećete se lavirintom raznih hodnika i jezivih prostorija. Vaš zadatak je da spasite devojku koja je upravo oteta i da zajedno pobegnete živi iz lavirinta. Da li ćete uspeti?

Vi ste spasilac! Tako je! Osim za svoj, odgovorni ste i za život otete devojke koja nije naoružana! Morate je izvući!

Zahvaljujući LASERWAR senzorima poraza koje nosite sa sobom i koje ima i devojka, prilikom razmene vatre vaš do sada dragi komšija može da vas ubije! Svaki pogodak skida određeni broj helta, a kada izgubite sve helte, mrtvi ste! Ne zaboravite ako ne budete štitili devojku, ubiće je pre vas!

Nam Opasnost, adrenalin, strah, taktika ...

ZA ORGANIZACIJU ROĐENDANA, TIMBILDINGA SA OVIM SCENARIJIMA

+381 63 53 94 37
drip image

ZA VIŠE INFORMACIJA POSETITE ZVANIČNU STRANICU KUĆE STRAVE

KUCASTRAVE.RS