fbpx

LASERWAR OPEN GAME CENTAR

Za sve one koji nemaju svoju ekipu, ili vas nema dovoljno!
DeathMatch slika

DeathMatch

Lokacija: Kamenički park
Cena: 1000 din (po osobi)

DeathMatch se bazira na borbi dva tima, a cilj je naravno da se neutrališu svi članovi neprijateljskog tima. Ovo je brza igra, odlična za početnike i uvežbavanje kretanja i same igre. Pravi izbor za one koji žele da se istrče i da pucaju što više, a da sa druge strane ne razmišljaju previše.

Status: Slobodan ( 0 / 16 )
Ratna Simulacija slika

Ratna Simulacija

Lokacija: Fruška gora
Cena: 1000 din (po osobi)

Namenjeno igračima sa iskustvom u kretanju i komunikaciji u timu. Može da potraje i čitav termin od 3h, a predstavlja pravu Special Ops operaciju. Scenario se ogleda specijalno napravljenoj misiji sa nekoliko podzadataka, zadataka i ciljeva uz korišćenje svih naših uređaja. Igra se na terenu od 3000m².

Status: Slobodan ( 0 / 16 )
SAJ na 1 Dan slika

SAJ na 1 Dan

Lokacija: Beočin
Cena: 1000 din (po osobi)

Postanite pripadnik Specijalne Antiterorističke Jedinice na 1 dan! Uđite u ulogu specijalca i rešavajte ozbiljne taktičke operacije. Simulirajte upad u objekat, čišćenje terena i prostora, neutralisanje neprijatelja, razbijanje terorističkih grupa, rešavanje talačkih situacija i mnogo toga još! Čekamo vas!

Status: Slobodan ( 0 / 8 )
Zombie Hunt slika

Zombie Hunt

Lokacija: Kamenički park
Cena: 1000 din (po osobi)

Horor scenario! 10 igrača ima zadatak da se izbori sa naletom zombija i da pokuša da sačuva civilizaciju. Ukoliko dopustite da vam se zombi približi, i vi sami ćete postati zombi. Ukoliko pokušate da ubijete zombija videćete da to nije tako lako. Noćna igra!

Status: Slobodan ( 0 / 16 )

Formular

    decoration bottom left decoration top left decoration top right decoration bottom right