fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

O nama

LaserWar Weapons And Tactics je firma osnovana 2020. godine kao jedini zvanični predstavnik LASERWAR kompanije i ekskluzivni distributer LaserWar opreme u Srbiji. Prioritet nam je zabava i rekreacija svih ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina, oružja, policije i vojske na jedan zabavanali bezbedan i siguran način. Odlikuje nas posvećenost radu, profesionalnost, iskustvo i ozbiljnost.Dobro poznajemo LaserTag opremu i način njenog rada, a imamo iskustvo ukorišćenju tehnike sa kojom raspolažemo. Veliki smo ljubitelji vojne istorije, taktike, MILSIM, AirSofta i Paintballa. Želimo da građanima Srbijeponudimo nešto novo u domenu zabave i rekreacije. LaserTag je pravo rešenje za to!

Trenutno smo jedina firma u Srbiji koja poseduje ovakvu vrstu LaserTag opreme! U ponudi imamo opremukoja je do sada bila dostupna samo pripadnicima policije i vojske, uglavnom za taktičke vežbe svetskihelitnih jedinica. Američki Seal Team, Britanski SAS, Ruski SPECNAZ i naši SOKOLOVI koriste upravo ovakvuopremu za njihove vežbe i simulacije. Upravo takva LaserWar oprema je sada dostupna i za sve vas koji želite dase oprobate u ultra realističnoj borbenoj simulaciji. LaserWar Weapons And Tactics raspolaže sanaoružanjem i opremom koja se odlikuje najvećim stepenom identičnosti u odnosu na prave i originalnemodele naoružanja. U našem arsenalu, posedujemo sve od snajpera, automatskih i poluautomatskih pušaka,pištolja ali i noževa za blisku laserwar borbu. Naravno pored takvog naoružanja, bitno je spomenuti inaše specijalne LaserTag uređaje koji omogućavaju širok spektar scenarijai igre! Sa nama adrenalina i zabave ne manjka, a naši instruktori su tu da se pobrinu da Vam LaserWariskustvo ostane i kao lepa uspomena, snimajući svaki momenat vaše igre i gameplay-a. Kao imenovani LASERWAR Servis Centar za Zapadni Balkan, pružamo i usluge održavanja i popravke opreme.

Pokrivamo čitavu teritoriju Srbije i dostupni smo za sve prilike i događaje. Naš tim čine mladi iambiciozni ljudi sa velikim iskustvom u organizaciji događaja i svih vrsta zabavnih sadržaja. LaserTagje idealan izbor za proslave rođendana, timbildinge, druženja, turnire imnogo toga još! Zakazivanje Vašeg LaserWar termina pozivom na: +38163539437.

about-us revitat lwwat laserwar