LaserWar Weapons and Tactics

O nama

Revitant | LaserWar Weapons And Tactics je firma osnovana 2020. godine kao jedini zvanični predstavnik LASERWAR kompanije i zvanični distributer LaserWar opreme u Srbiji. Prioritet nam je zabava i rekreacija svih ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina, oružja, policije i vojske na jedan zabavan ali bezbedan i siguran način. Odlikuje nas posvećenost radu, profesionalnost, iskustvo i ozbiljnost. Dobro poznajemo LaserWar opremu i način njenog rada, a imamo iskustvo u korišćenju tehnike sa kojom raspolažemo. Veliki smo ljubitelji vojne istorije, taktike, MILSIM, AirSofta i Paintballa. Želimo da građanima Srbije ponudimo nešto novo u domenu zabave i rekreacije.

Trenutno smo jedina firma u Srbiji koja poseduje ovakvu vrstu LaserWar opreme! U ponudi imamo opremu koja je do sada bila dostupna samo pripadnicima policije i vojske, uglavnom za taktičke vežbe svetskih elitnih jedinica. Američki Seal Team, Britanski SAS, Ruski SPECNAZ i naši SOKOLOVI koriste upravo ovakvu opremu za njihove vežbe i simulacije. Upravo takva oprema je sada dostupna i za sve vas koji želite da se oprobate u ultra realističnoj borbenoj simulaciji. LaserWar Weapons And Tactics raspolaže sa naoružanjem i opremom koja se odlikuje najvećim stepenom identičnosti u odnosu na prave i originalne modele naoružanja. U našem arsenalu, posedujemo sve od snajpera, automatskih i poluautomatskih pušaka, pištolja ali i noževa za blisku laserwar borbu. Naravno pored takvog naoružanja, bitno je spomenuti i naše laserwar granate i specijalne laserwar bombe sa tajmerima koje omogućavaju širok spektar scenarija i igre! Sa nama adrenalina i zabave ne manjka, a naši instruktori su tu da se pobrinu da Vam LaserWar iskustvo ostane i kao lepa uspomena, snimajući svaki momenat vaše igre i gameplay-a. Kao imenovani LASERWAR Servis Centar za Zapadni Balkan, pružamo i usluge održavanja i popravke opreme čak i u toku garancije i to bez prekidanja garancije.

Pokrivamo čitavu teritoriju Srbije i dostupni smo za sve prilike i događaje. Naš tim čine mladi i ambiciozni ljudi sa velikim iskustvom u organizaciji događaja i svih vrsta zabavnih sadržaja. LaserWar je idealan izbor za proslave rođendana, timbildinge, druženja, turnire, snimanja i mnogo toga još! Zakazivanje Vašeg termina pozivom na: +381 63 539 437.

about-us revitat lwwat laserwar