fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
video decoration

TEREN ZA RATNU
SIMULACIJU

U srcu Fruške gore, u dubini šume nalazi se naš LaserWar teren, naša adrenalin prašuma! Netaknuta šuma sa mnogo puzavica, lijana, rastinja i sa mnogo prirodnih prepreka u vidu raznih uvala, rupa, prirodno srušenih debala i mnogo toga još!

Video

LASERWAR ADRENALIN PRAŠUMA

Dragi igrači, na našem terenu možete da dobijete komplet ponudu! Napravili smo mini EKO oazu za uživanje sa vašim prijateljima! Pored drvenih stolova i klupa, tu je i mesto za roštilj ukoliko želite da posle igre odmorite i uživate još malo. Teren se nalazi u prelepom šumskom ambijentu, a za one koji žele dodatne aktivnosti tu je uredno pokošena i prostrana livada. Teren je pogodan i idealan za organizovanje timbidlinga i proslave rođendana! Ukoliko vas ima više, nije problem!

Teren na kome se igra je prašuma! Šuma netaknutih prirodnih vrednosti, sa mnogo puzavica, lijana, niskog i visokog rastinja, različitih stabala i sa mnogo prirodnih prepreka u vidu raznih uvala, rupa, prirodno srušenih debala i mnogo toga još! Ovakav teren igru podiže na jedan veći nivo i pruža neverovatan doživljaj ratne simulacije, adrenalina i zabave. Naša prašuma učiniće da se osećate kao da ste u nekakvom filmu. IR zraci prolaze i kroz listove, žbunje i šipražje! Grančice neće skrenuti putanju IR zraka, baš poput pravog metka. Kada spojite LaserWar i ovakav teren, dobijate vrlo zahtevne uslove za igru, dobijate pravu ratnu simulaciju koja nije prostorno iscenirana. Po čitavom terenu su raspoređeni naši specijalni uređaji kao što su baze, checkpointi, bolnice, skladišta za municiju, radioaktivne oblasti, minska polja i mnogo toga još što ima za cilj da igru učini veoma realističnom, zanimljivijom i izazovnijom. Da li ste spremni da zakoračite u našu adrenalin prašumu?

Kompletan teren je pokrivenim EKO drvenim tablama i putokazima koji vas vode kroz različite misije i važne lokacije na terenu! Pored toga, svaki tim dobija svoju mapu terena za lakše snalaženje, ali za sve igrače postoji i mogućnost skeniranja QR koda na terenu, čime se na vašem pametnom telefonu učitava digitalna mapa terena gde možete da vidite sve važne lokacije za igru od baza, checkpointa itd, ali i da vidite vašu lokaciju i koliko ste udaljeni od cilja. Idealno za MILSIM događaje i scenarija!

Do terena se može doći kolima, a postoji i prostor obezbeđen za parking. U saradnji sa Nacionalnim parkom Fruška gora, postavili smo nekoliko drvenih INFO tabli kako bi svi oni koji prolaze bili upoznati sa našom igrom i znali da je potpuno bezbedna i ECO-FRIENDLY! Pozivamo vas da isprobate naš teren i da se uverite šta znači ratna simulacija! Čekamo vas!

teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika teren slika