fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
Top 5 replika za LaserTag

Top 5 LaserTag oružija za odrasle igrače

Pošto je generalno zastupljeno mišljenje da je LaserTag igra za decu iz razloga što nema bola, ima dosta lakih replika za igru itd. Danas ćemo vam ponuditi 5 najboljih replika za odrasle kako bismo promenili vaš stav prema LaserTag igri.

AK-105 replika za LaserTag

Kreirana prema pravom borbenom prototipu, replika je zadobila veliku popularnost među ljubiteljima brutalnog oružija. Replika je čelične konstrukcije i ima sistem repetiranja kao i prava puška. Veoma izdržljivo telo puške može izdržati na hiljade LaserTag igri. Težina replike je 3.55kg dok je domet i do 300 metara. Mnoge specijalne jedinice na svetu koriste originalnu pušku za trening. Ako hoćete da osetite moć hladnog čelika u rukama AK-105 je definitivno za vas i što se tiče cene, kvaliteta i izdržljivosti. Repliku možete naručiti u našem shop-u. A ako želite da vidite ovu pušku u akciji možete pogledati jednu od igri na našem youtube kanalu gde naš intruktor igra sa ovom replikom.

RPK-74M replika za LaserTag

Ako vatrena moć AK-105 nije dovoljna za vas, neprevaziđeni RPK-75M čeka na vas u našem shop-u u kategoriji mitraljezi. Teži i duži, daje izuzetan osećaj vatrene moći i sugurnosti. Sklopivi dvonožac čini ga idealnim za pozicioniranje u svakom bunkeru. Sposoban da eliminiše više igraču u par pucanja. Svideće vam se autentičan zvuk repetiranja kao i sklopivi kundak. Ovo oružije je idealno za naš teren koji je opremljen sa mnogobrojnim čekama i bunkerima za odbranu baze.

SVD-S HUNTER replika za LaserTag

Mnogi kažu za ovu repliku da je najlepša linija od svih ostalih snajpera u ponudi. Ocenite sami, ekstremna sličnost sa njegovim pravim borbenim modelom, sklopivi kundak, autentični nišan, isti materijali izrade. Mnogi žele da igraju sa ovom replikom za LaserTag, ali samo nekolicina uspešno. To je zbog veoma važne uloge koju snajperista ima na terenu. Mora sve vreme da pokriva svoje saigrače, da se kreće po terenu neprimećen.

Snajperista mora biti izuzetno precizan zbog same optike kao i ove LaserTag replike. Svaka oscilacija od par milimetara je promašaj, toliko je precizna. Pravi snajperista sa ovom LaserTag replikom može da zameni vise igrača sa običnim puškama. Svaki individulani pogodak odmah eliminiše protivničkog igrača iz igre. Zato ako je prisutan snajperista u LaserTag igri morate biti veoma oprezni kako se krećete. Ovu repliku kao i mnoge druge možete pogledati u našem shop-u.

PPSH replika za LaserTag

Ovo je jedna od istorijskih replika iz naše ponude. PPSH je replika korišćena puno puta u LaserTag igri i dokazano veoma korisna i pouzdana. Replika je potpuno identična kao i pravi borbeni prototip. Veoma je popularna među onim igračima koji preferiraju istorijske scenarije igre LaserTag. Metalno telo, drveni kundak kao i osetljivi okidač pružaju osećaj potpunog realizma u toku igre. Ako želite da se uživite u istorijskoj igri, onda je PPSH definitivno za vas. Ovu repliku kao i mnoge druge možete pogledati na našem shop-u.

PM replika za LaserTag

Kada je reč o najboljim replikama ne možemo ignorisati ni seriju pištolja. Pogtovo ako je PM među njima. Kompaktan i jedan od najpopularnijih pištolja na svetu sada je dostupan i u igri. Zbog svog izgleda i svoje kompaktne veličine, veoma je popularan kao drugo oružije LaserTag igrača. PM priskače u pomoć kada je primarno oružije ostalo bez municije ili kada se operacija odvija u zatvorenom prostoru gde je bitnija mobilnost od vatrene moći. Ova replika LaserTag pištolja može se koristiti u svim uslovima i u svim scenarijima igre i dostupnaje u našem shop-u.

Naravno naša top 5 lista je zasnovana na iskustvima LaserTag igrača koji su prošli na stotine bitaka. Svakako je izbor replike individualna stvar. Izbor replike zavisi od vašeg načina igre, scenarija, terena i mnogih drugih faktora. Ali ne možete pogrešiti kupovinom bilo koje od replika sa naše liste. Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.