fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
Top 3 puške za laser tag

Top 3 puške za LaserTag

LaserTag oprema koja je kreirana po uzoru na oružije koje se koristi ili se koristilo u vojne svrhe može se iznajmiti ili kupiti.  Replike su toliko slične pravom oružiju da su neke napravljenje od istih delova koji se koristi za pravo oružije. To daje određenu dozu realizma celokupne igre kao i samim igračima. Čelična izrada uz novu tehnologiju izrade antene prijemnika neće smanjiti domet Bluetooth ili Wi-Fi odašiljača. Danas ćemo vam predstaviti 3 verovatno najbolje jurišne puške u našoj ponudi. Kao referentne karakteristike uzeli smo preciznost, pouzdanost, izdržljivost i kvalitet izrade.

LaserTag replika AK-105 STEEL EDITION

Prva puška za LaserTag koju ćemo vam predstaviti je AK-105 STEEL EDITION. Što se tiče opštih karakteristika replika je težine 3.5 kg. Dužina replike je 96 cm. Puška koristi litijumsku bateriju koja omogućuje i do 30h igre. Na selektoru paljbe postoje tri moda rada. Zakočeni odnosno kada je puška ugašena, kada se selektor baljba nalazi u gornjem položaju. Automackom, kada se ručica nalazi u srednjem položaju. I poluautomackom kada je ručica selektora paljbe u donjem položaju. Iz našeg iskustva na terenu sa ovom replikom za LaserTag možemo da kažemo da se izuzetno pokazala.

Izdražavala je mnogobrojne padove igrača, kao i sve uslove igre, sunce, vlaga, sneg i to bez ikakvog oštećenja i problema u funkcionisanju. Ovu repliku u akciji na terenu sa jednim od naših instruktora možete pogledati na našem you tube kanalu. Nišani su izuzetno precizni na svim terenima kao i u noćnim i u dnevnim uslovima. Replika ima ultra glasan zvučnik kao i sistem repetiranja kao i na pravom oružiju što daje dodatni užitak. Ovu repliku za LaserTag možete pogledati na našem shop-u, za više informacija.

LaserTag replika COLT M4A3 CENTURION ELITE EDITION

Ova LaserTag replika je napravljena od metala i specijalne plastike za oružije. Odlikuje se izuzetnom pouzdanošću i preciznošću. Dužina oružija se može prilagođavati uz pomoć teleskopskog kundaka. Replika izgleda maskimalno autentično čak se i pali pomoću prekidača koji je isti kao i na pravom modelu. Sistem repetiranja je takođe kao na pravom COLTu AR-15 platforme.  Kako ova puška izgleda na terenu možete pogledati na našem you tube-u  kanalu. 

Kao napajanje koristi litijumsku bateriju. Dužina je 92 cm, dok je težina 2.73 kg. Efektivni domet je i do 250 metara. Ova laser tag replika ima na sebi fabričke pikatini šine. One omogućuju dodavanje lampi, optičkih nišana, lasera i drugih dodataka koji bi igru učinili zanimljivijom. Savršena za ljubitelje suptilnog i taktičkog ratovanja, dok je sa druga strane veoma izdrzljiva na mehanička oštećenja. Može da se koristi u svim uslovima LaserTag igre kao i na svim terenima. Ovu repliku možete pogledati i naručiti iz našeg shop-a.

LaserTag replika AK-12 IRBIS STEEL EDITION

Ljubitelji autentičnih LaserTag oružija mogu slobodno da nabave AK-12 IRBIS jurišnu pušku. Izrađena od komponenti koje se koriste u izradi pravih modela, maksimalno je autentična. Ova LaserTag replika privućiće pažnju svih igrača gde god da igrate, što svojim izgledom, što kvalitetom izrade. Čelično telo replike čini je faktički neuništivom i otpornom na sve situacije u kojima se igrač može naći. Dok je korišćenjem specijalne plastike smanjena ukupna težina samog oružija.

Ručica selektora paljbe koja se koristi za prebacivanje automackog i poluatomackog režima paljbe, služi i za paljenje. Sistem repetiranja je na ručici kao i kod pravog modela. Ova LaserTag puška ima sklopivi kundak koji je rađen po uzoru na američke modele. Zadnji deo kundaka je gumiran tako da prijanja uz rame i ne klizi. Četiri pozicije razklopivog kundaka omogućuju 7 cm rasklapanja u dužinu. Efektivan domet ove LaserTag puške je od 250 metara do 300 metara. Dužina je od 72 cm do 96 cm, dok je težina replike 3.9 kg. Replika koristi litijumsku bateriju koja pruža i do 30 sati igre. Ovu kao i ostale replike možete pogledati ili naručiti na našoj shop stranici.

Danas smo vam predstavili tri, po našem mišljenju najbolje jurišne puške za LaserTag. Iz našeg iskustva na terenu sa ovim replikama i iskustva klijenata garantujemo kvalitetnu zabavu kao i kvalitet ovih LaserTag replika. Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj laserwar instagram stranici kao i na našem laserwar facebook profilu.