fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LaserTag snajperska puška M4 - Flash

NOVO! Snajperska puška M4

LaserTag snajperska puška M4 – Flash

Predstavljamo novu snajpersku pušku ograničenog izdanja zasnovanu na replikama serije M. Poznavaoci američkog vatrenog oružja lako će prepoznati prepoznatljivo telo M4, opremljeno dugim prednjim držačem sa picatini šinama za postavljanje dodatnih rekvizita, taktičkih rukohvata i dvonožaca. Optički nišan je postavljen na gornju Picatini šinu. Standardni taktički grip je uključen u set igre. Dostupna je opcionalna univerzalna bipod ili sklopiva taktička hvataljka / bipod. Optički sistem Prism omogućava domet vatre do 350 m, Parallaks proširuje domet do 550 m. Li + baterije se koriste kao izvor napajanja, pružajući do 30 sati trajanja baterije. Težina kompleta za igru je 3 kg. Dužina je 98 cm. Li + 2,2 Ah. akumulator je srce seta igre. Podsećamo vas da će se model proizvoditi u vrlo ograničenoj nakladi. Ne propustite svoju priliku!

Želite da kupite ovaj LaserTag model? Pogledajte Snajperska puška M4 – Flash Možete naručiti već danas!

Pogledajte ostalu LaserWar i LaserTag opremu na našoj Online prodavnici Da li želite da imate ovu jedinstvenu opremu za LaserTag? Pošaljite zahtev na office@laserwar.rs ili nas pozovite +381 539 437. Odgovaramo na sva vaša pitanja i zahteve!

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.