fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag srbija

SEZONA LASER2023

Nova sezona se bliži i vreme je da se spremite za zabavu koju ćete dugo pamtiti! LASER2023 je ovde, a mi smo spremni da vas uvedemo u svet Laser Tag-a na najbolji mogući način. U ovom blog postu ćemo vam predstaviti sve što treba da znate o Laser Tag-u, od toga šta je, kako se igra, do toga zašto je idealan izbor za proslavu rođendana ili timbildinga. Pored toga, saznaćete i kako možete da rezervišete svoju igru i koje su cene. Nova sezona LASER2023 je pred nama! Svi smo čekali ovaj trenutak i konačno možemo da se vratimo na igrališta i uživamo u avanturi koju nam donosi Laser Tag.

 

Šta je LaserTag? 

 

Laser Tag je moderna igra koja spaja tehnologiju i rekreaciju na otvorenom. Ova igra koristi infracrvene zrake koji se emituju iz specijalne opreme kako bi se otkrili igrači na terenu. Ova oprema koristi senzore koji se nalaze na igračima kako bi se zabeležilo kada su pogodjeni i kada su eliminisani iz igre. Laser Tag se može igrati u različitim scenarijima, od pojedinačne igre do timskih bitki, što znači da ima nešto za svakoga. Laser Tag je vrlo jednostavan za igranje. Svaki igrač dobija svoj set opreme koji uključuje pušku i senzore. Cilj igre je da se pogode senzori na telu igrača protivničkog tima kako bi se oni eliminisali iz igre. Ova igra se može igrati u zatvorenom i na otvorenom prostoru, tako da možete odabrati lokaciju koja vam najviše odgovara.

 

Laser Tag je sjajan način da se povežete sa prijateljima dok istovremeno poboljšavate svoje veštine, a sve to dok se zabavljate. Ova igra vam omogućava da upoznate nove ljude, istražite nove lokacije i stvorite nezaboravne uspomene. Uz to, Laser Tag je odlična alternativa drugim vrstama aktivnosti poput paintball-a i airsoft-a jer koristi infracrvene zrake, a ne kuglice koje mogu da povrede igrače. Osim toga, Laser Tag je odličan trening za timsku igru i razvijanje strategija, što ga čini savršenim za timbilding događaje.

 

Laser Tag u Novom Sadu! Hit igra u Srbiji!

 

Laser Tag se poslednjih godina sve više popularizuje u Srbiji i postaje jedna od najtraženijih aktivnosti za grupe koje žele da se zabave i provedu vreme zajedno. Iako postoji nekoliko kompanija koje nude usluge Laser Tag-a, LASERWAR se izdvaja svojom kvalitetnom opremom i profesionalnom uslugom. Kao jedna od vodećih kompanija za Laser Tag u Srbiji, LASERWAR poseduje opremu najnovije generacije i nudi brojne lokacije za igru, od prirodnih terena do urbanih prostora Ako ste u Novom Sadu, LASERWAR nudi nekoliko lokacija za igru u gradu i okolini, uključujući i prirodne terene u blizini reke Dunav. Takođe možete odabrati i svoju lokaciju, bilo da je to vaša kuća, vikendica ili neki drugi prostor koji ste rezervisali za tu priliku.

 

Laser Tag je postao vrlo popularan u Srbiji u poslednjih nekoliko godina. LASERWAR pruža mogućnost organizovanja igre na nekoliko atraktivnih lokacija u Novom Sadu, tako da vam neće biti teško da pronađete najbližu lokaciju i doživite nezaboravnu avanturu. Uz LASERWAR-ovu opremu i tim stručnjaka koji vodi igru, Laser Tag u Novom Sadu je doživljaj koji se ne sme propustiti. U gradu Novom Sadu postoji nekoliko lokacija na kojima se može igrati Laser Tag. Međutim, LASERWAR nudi jedinstveno iskustvo u vidu dostave opreme na željenu lokaciju, što znači da se igra može organizovati bilo gde, čak i kod vas kući. Ova opcija je savršena za proslave rođendana, timbildinge ili bilo koju drugu vrstu zabave.

 

Sezona LASER2023

 

Upravo zbog toga, LASERWAR se ponosi činjenicom da koristi isključivo opremu najvišeg kvaliteta, koja garantuje bezbednost i bezbrižnu zabavu. Infracrveni zraci koje oprema koristi su 100% sigurni i bezbedni za zdravlje ljudi i životne sredine. Sva oprema je pažljivo testirana i poseduje odgovarajuće međunarodne sertifikate, uključujući CE sertifikat. Značajno je napomenuti da LASERWAR ne koristi kuglice koje se ispaljuju pod visokim pritiskom, čime se izbegava potencijalna povreda igrača. To znači da nećete morati da nosite nikakvu zaštitnu opremu, kao što je slučaj kod paintballa. Ova vrsta bezbednosti omogućuje igračima da se potpuno fokusiraju na igru, bez distrakcija i ograničenja koje bi mogla da im nametne oprema. Uz sve navedeno, oprema koju koristimo je takođe 100% ECO Friendly, što znači da se u potpunosti uklapa u našu viziju o očuvanju životne sredine. Dakle, ukoliko tražite sigurnu, ekološku i zabavnu aktivnost, Laser Tag je pravi izbor za vas i vaše prijatelje.

 

Najbolji način da se otkrije zašto bi trebalo da se uključite u igru LaserTag je da čujete iskustva onih koji su već imali priliku da je isprobaju. Mnogi igrači koji su iskusili ovu vrstu zabave, izražavaju oduševljenje ne samo kvalitetom opreme, već i celokupnom atmosferom koju LaserTag pruža. Naši igrači su nam rekli da je ova igra idealna za grupna okupljanja, timbildinge, rođendanske proslave ili bilo koju drugu priliku koja zahteva dobru zabavu na otvorenom. Oni su naglasili i da je igra pogodna za sve uzraste, od dece do starijih osoba, jer pruža izazov, zabavu i sigurnost za sve igrače. Kada su u pitanju lokacije, igrači iz Novog Sada i drugih gradova u Srbiji su se složili da su prostori koje koristimo savršeni za igru, te da pružaju dovoljno prostora za kretanje-

 

Rezervacija vaše igre

 

Rezervacija igre u LASERWAR-u je veoma jednostavna. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila i navedete datum, vreme i lokaciju na kojoj biste želeli da organizujete svoju igru. Naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku i dogovoriti sve detalje. U cenu igre je uključena sva neophodna oprema i dostava na željenu lokaciju, tako da nećete imati dodatnih troškova. Takođe, na raspolaganju Vam je i mogućnost da organizujete igru u našem prostoru u Novom Sadu, gde smo opremili posebnu arenu za igru. Ukoliko se odlučite za organizovanje igre u našem prostoru, u ponudi imamo različite opcije za rođendanske proslave, timbildinge ili druge vrste događaja, uključujući i mogućnost zakupa prostora i organizacije cateringa. Takođe, možemo Vam pružiti i dodatne usluge kao što su snimanje i fotografisanje igre, kako biste sačuvali uspomene.

 

Laser Tag je igra koja pruža mnogo više od obične zabave. To je iskustvo koje spaja timski rad, taktičko razmišljanje i fizičku aktivnost, a sve to uz korišćenje najnovije tehnologije. Kao lider u industriji Laser Tag-a u Srbiji, LASERWAR je posvećen pružanju vrhunskog iskustva igračima svih uzrasta i interesovanja. Uz našu visokokvalitetnu opremu, profesionalni tim i fleksibilnu ponudu, uvereni smo da ćete uživati u igri i stvoriti nezaboravne uspomene. Stoga, pozivamo sve ljubitelje avanture i timskog rada da nam se pridruže u novoj sezoni i dožive Laser Tag na potpuno nov način!

 

 

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.