fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LASER TAG SERVIS

SERVIS LASER TAG OPREME

Servisiranje i popravka Laser Tag opreme

Svaki klijent nakon dobijanja Laser Tag opreme, ostaje u kontaktu sa nama! Za bilo kakva dodatna pitanja i probleme vezane za opremu uvek nam se možete javiti. Možete nam se obratiti vezano za pitanja oko proizvoda, nameštanje opreme i dodataka, ažuriranja softvera, kupovine delova, ali i popravki i održavanja opreme. Tu smo za vas kada god nas budete trebali. Zadovoljan kijent je naš prioritet! Kompanija LASERWAR dobro je poznata na svetskom tržištu kao pouzdan proizvođač opreme za LaserTag, čija se proizvodnja prostire u 78 zemalja sveta. Kupovina naše opreme ne zaustavlja naš odnos sa klijentima, to je samo početak. Kada postanete naš klijent, dobijate podršku naše kompanije i kompanije LASERWAR.

Laser tag je najviša tehnološka igra na svetu. Gotovo sva dostignuća modernog inženjerstva, optoelektronike, bežičnih komunikacija i internet tehnologija primenjuju se u novim setovima i razvoju opreme, podižući ga na sasvim novi nivo. Za 10 kratkih godina oprema za Laser Tag napravila je šetnju uporedivu sa poluvekovnom istorijom razvoja drugih tehničkih polja i nastavlja svoj aktivni razvoj. Bilo bi to nemoguće bez aktivne i produktivne saradnje sa našim klijentima, koji su u skladu sa svojim zahtevima i očekivanjima postavili glavni tok razvoja nove opreme i usavršavanje postojeće.

Laser Tag servis centar za Balkan!

Kao ovlašćeni LASERWAR servis centar za Balkan, imali smo još jednu u nizu intervencija i servisiranja Laser Tag opreme za naše klijente. Po prvom saznanju da postoji problem o čemu su nas obavestili klijenti, u nekoliko navrata kroz video pozive, usmeravali smo klijente o tome šta da preduzmu i urade kako bi rešili nastali problem. Problem je nastao kod dve puške koje nisu mogle da se povežu sa programom nakon jedne od igara. Budući da problem nije mogao da reši na daljinu, i da smo otklonili sve sumnje do tog momenta, zatražili smo da puške budu poslate u naš Laser Tag servis centar u Novom Sadu. Urađena je detaljna dijagnostika nekoliko različitih delova. Brzo smo ustanovili gde je nastao problem i zamenjena je kompletna matična ploča na obe puške. Nakon uspešno urađene zamene i popravke puške su vraćene klijentima. Pored same poravke na puškama, bilo je potrebno ustanoviti izvor problema te smo klijentima kroz video pozive davali instrukcije oko provere i podešavanja Wi-Fi mreže kao i podešavanja rutera. Brzo smo pronašli šta je glavni okidač i problem te je sa time sve rešeno. Puške se sada uredno povezuju, prikazuju statistiku i klijenti mogu da rade neometano kao i do sada.

LASER TAG SERVIS

Garancija i popravka LaserTag opreme

Sva oprema koju proizvodi kompanija LASERVAR ima garanciju operativnosti, a mi smo odgovorni za rad opreme tokom garantnog perioda. Dug vek trajanja opreme je osnova reputacije kompanije, jer je za klijente naša oprema poslovni alat. U brojnim klubovima možete videti i prve primere LASERWAR opreme kao i nove, a čak su i stari još uvek profitabilni za svoje vlasnike. Pružamo servisno održavanje naše opreme tokom celog životnog veka – program modernizacije omogućava nadogradnju elektronike i optičkih uređaja, ažuriranje firmvera i spoljnog izgleda proizvoda uz minimalne troškove za vlasnika. Na zahtev klijenta možemo prilagoditi opremu. Primena ekskluzivnih logotipa u okviru laserskog graviranja ili bojenja učiniće vašu opremu jedinstvenom i stvoriće poseban stil za vaš klub.

LaserTag je dinamična i emocionalna igra i oprema se često može oštetiti tokom igre. Interesi klijenta zahtevaju da se pitanje popravke reši što je pre moguće, jer vreme je novac. Serija video snimaka posvećenih dizajniranju i popravci sopstvenim rukama pomoći će u uštedi vremena jer se mnogi problemi mogu rešiti interno. Međutim, ako oprema zahteva ozbiljne popravke, tu smo uvek da uskočimo i pomognemo. Rešavamo i sva pitanja u vezi sa rezervnim delovima ili popravkom.


Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.