fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

Godinu dana saradnje sa LASERWAR!

Nema dobrog poslovanja bez snažnog partnerstva!

Već od samih početaka naše ideje da pokrenemo nešto novo u Srbiji i da donesemo LaserWar na Balkan, imali smo snažnu podršku i pomoć kolega iz Rusije i sada već možemo reći naše matične kuće koju sa ponosom predstavljamo ovde na Balkanu! U saradnji sa našim prijateljima iz Rusije, iz kompanije LASERWAR, vrlo brzo smo pronašli zajednički jezik i uvideli da naša saradnja može da ima višestruke benefite. Od samih početaka pa do danas, naša saradnja je samo jačala.

Čvrsto smo bili odlični da napravimo kompaniju upravo po uzoru na LASERWAR kompaniju. Ugledali smo se na njihovu ozbiljnost, profesionalnost i požrtvovanost poslu. Od tima prodaje, preko tehničkog dela i podrške, pa do menadžmenta i direktora saradnja je više nego profesionalna, i možemo slobodno da kažemo prijateljska. Trudimo se da zajedno sa kolegama iz Rusije, radimo na usavršavanju LaserTag igre, promociji i širenju svesti o ovoj vrsti igre i samom brendu. Svaki naš mejl, zahtev, molba, predlog je detaljno razmatrano i uvek smo uspeli da nađemo zajednički jezik, jer tako to rade profesionalci! Cilj je da unapredimo igru LaserTag! Danas smo u svakodnevnoj komunikaciji i svakim danom radimo na našim planovima!

Pročitajte kako našu saradnju vide kolege iz Rusije! Napisali su jedan lep članak o nama i sumirali utiske o našoj saradnji!

Evo šta je gospodin Sergey Tereschenkov, LASERWAR CEO rekao o našoj saradnji i našoj kompaniji za članak:

Izuzetno je teško pronaći ljude koji bi bili visoko stručni u ovoj oblasti. Vlasnici kompanije Revitant su upravo ova vrsta preduzetnika sa kojima bismo želeli da imamo posla. Dozvolite mi da razradim, samo proučavajući njihovu veb stranicu, dizajn, način na koji predstavljaju svoj proizvod i dostavljaju informacije o kojima smo nešto naučili, a sada to znanje primenjujemo u sopstvenim projektima, puno govori. Ovi ljudi postavljaju trendove! Imaju jedinstveni stil: visokokvalitetne fotografije, video, promo materijal. Kompanija pravilno pozicionira svoj brend na tržištu. Kao proizvođač opreme za LaserTag, srećni smo što imamo posla sa tako visoko motivisanim klijentima. Ali zauzvrat smo spremni da učinimo ustupke našim partnerima iz Revitanta, uvek slušamo njihove povratne informacije u pogledu poboljšanja kvaliteta proizvoda i takođe ih podržavamo u njihovim naporima

LASERWAR CEO Sergey Tereschenkov

Drago nam je što su kolege iz Rusije prepoznale našu ozbiljnost, požrtvovanost i posvećenost proširivanju LaserTag priče na Balkanu! Za veoma kratko vreme smo ostvarili prelepu saradnju sa kolegama iz Rusije, sklopili partnerstvo i dogovorili prve zajedničke projekte. Saradnja je rezultirala imenovanju naše firme za zvanične LASERWAR predstavnike na Balkanu, ekskluzivne distributere i jedini LaserTag servis centar na Balkanu! Zahvaljujemo se kolegama na svemu do sada što je učinjeno za našu kompaniju, pruženoj prilici, poverenju ali i čestitkama koje su iznete u njihovom članku!

Nastavićemo da se trudimo i vredno radimo kao LaserTag regionalni centar! Pogledajte i našu video prezentaciju!

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.