fbpx

Laserwar.rs

laserwar.rs
Revitant
00.Revitant Project - 136

Početna

Revitant

VIRTUELNA REALNOST! POKREĆEMO REVITANT PROJEKAT!

Popularni koncept koji se viđa u igricama Valorant, OverWatch, BattleRoyale i drugim primenili smo i u LaserTag-u! Za sve one koji uživaju igrajući ove igre sa svojim prijateljima online, spremili smo vrlo zanimljive opcije! Od sada možete da zaigrate nešto slično uživo! Započni igru! Isprobaj! Čekamo vas!

Zahvaljujući LaserTag opremi i LASERWAR softveru uspeli smo da pristupimo potpuno novoj dimenziji LaserTag igre koja sa sobom donosi novo iskustvo i zabavu visokog inteziteta! Da li ste spremni? Samo kod nas! #ULTRAFUN

01.Vaših 20
LaserTag Agenata

Vaši Agenti

Map Blue Texture

Vaši
agenti

Odaberi svog Agenta i dominiraj na terenu!

Odaberi neki od naših LaserTag Agenata i doživi različite mogućnosti na terenu! Svaki Agent poseduje svoje sposobnosti! Koju moć ćeš odabrati? Šta ti najviše leži? Šta više voliš da igraš? Podršku ili napad? Isprobaj našu igru i saznaj! Tvoj Agent te čeka! Klikni na Agenta za više informacija!

Agenti Artifacta Mist Walker
02.Vaš Izvor
Izaberi tvoj N0.1

Lista Agenata

03.Brzo, napeto
zabavno!

Kako se igra

KAKO SE IGRA

BRZO, NAPETO, ZABAVNO!

Svi smo igrali CS:GO, pa su na red došle modernije i zanimljiivije igre, sa više mogućnosti, sa raznim moćima, karakterima... Zato, pratimo trendove! Za one kojima je dosadio DeathMatch ili ih ne zanima naša klasična ratna simulacija, mogu da isprobaju REVITANT igru naše kreacije! Svaki igrač bira svog karaktera na terenu i automatski dobija njegove sposobnosti! Svaki igrač je različit! Može se igrati u timovima ili svaki igrač za sebe!