fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag banja Luka

Prva LASERWAR Arena u BiH!

Otvoren novi LaserTag klub u Banjoj Luci!

 

Kao zvanični predstavnik LASERWAR LLC iz Rusije i zvanični distributer opreme za Zapadni Balkan, izuzetna nam je čast što imamo tu priliku da učestvujemo u kreiranju novih LaserTag centara na Balkanu. Ovog vikenda smo posetili Banja Luku i naše nove klijente i partnere iz novootvorene LaserTag rođendaonice „Wunderlands“. Wunderland ekipa je od nas nabavila LASERWAR opremu poslednje generacije i kvaliteta, opremu X gen generacije koja sa sobom donosi totalno novo iskustvo.

 

Kao ovlašćeni LaserTag servis centar, klijentima smo instalirali sve potrebne programe, ali i izvršili konfiguraciju opreme u skladu sa prostorom i njihovom LaserTag arenom. Nakon instalacije, povezivanja i podešavanja, usledilo je testiranje. Naš CEO, Stefan Savanović, izvršio je pregled arene i a sve savete i predloge za unapređenje i eventualne izmene stavio je na raspolaganje novim partnerima. Usledila je obuka zaposlenih u igraonici WunderLand o rukovanju LaserTag opremom, pokretanju igre i osnovnim podešavanjima. Svakako kao ovlašćeni LaserTag servis centar stojimo na raspolaganju klijentima i dalje, preko video poziva i online konsultacija u bilo kom momentu.

 

 

Prva LASERWAR Arena u Bosni i Hercegovini!

 

Možemo slobodno da kažemo da je igraonica WunderLand u Banjoj Luci, prva LaserTag igraonica sa našom LASERWAR opremom. Stoga, smo sa novim partnerima razgovarali i o tome kako unaprediti LaserTag na Balkanu, te kako povećati svest ljudi o ovom relativno novom i nedovoljno popularnom vidu zabave i rekreacije za sve uzraste. Dogovorili smo se da ćemo zajedničkim snagama razvijati pre svega našu saradnju, a samim tim unapređivati LaserTag na Balkanu.

 

Velika nam je čast što smo imali priliku da prvi i po prvi put zaigramo u WunderLand LASERWAR Areni! Novi Cyber fazon, tamne prostorije, lavirint, UV svetlost, UV šare na zidovima, zaista daju ovoj areni nešto specifično. Veoma dobro osmišljen prostor WunderLand LASERWAR Arene sa pažljivo biranim preprekama čine da igra u ovoj LaserTag Areni zaista bude nešto drugačije. Kada spojite skoro pa scensko osvetljenje, veličinu prostora i konstrukciju arene, dobijate zagarantovanu zabavu i rekreaciju. Ono u šta smo se uverili, igra u Areni je vrlo brza, zahteva od vas dobru taktiku i snalažljivost.

 

Sve preporuke da posetite WunderLand LASERWAR Arenu ukoliko želite da se fantastično provedete i zabavite.

Banja Luka je dobila novu atrakciju u gradu! Posetite WunderLand zvaničnu stranicu.

Ukoliko Vas zanima kupovina LaserTag opreme pročitajte članak o tome, ili posetite našu LASERTAG WEB prodavnicu


LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.