fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LASERWAR ARENA CINEPLEX

Premijera Batmana uz LASERWAR!

LASERWAR na premijeri BATMAN filma

U četvrtak 03.03. od 17:00 časova pa sve do 21:00 čas, imali smo prilike da budemo partneri na premijeri filma BATMAN u bioskopu Arena Cineplex. Za sve BATMAN i LASERWAR fanove, pripremili smo nezaboravno veče. Pored dugoočekivanog filma o jednom od najomiljenijih superheroja DC Univerzuma, u bioskopu Arena posetioce je dečekalo Arena Fan veče. Pored foto kutka sa maskama i „green screen“ koji vas stavlja u Gotam city, posetiocima je zabavu pružila i naša LASERWAR ekipa! U holu bioskopa su se nalazili naši instruktori koji su itetako umeli da privuku pažnju, a svi zainteresovani su imali prilike da se oprobaju u tkz. refleksnom gađanju. Zaista moramo da priznamo da nas je iznenadila posećenost u Areni Cineplex i da su ljudi i čekali u redu da bi se oprobali u gađanju! Pravili smo i mini takmičenja kako bi bilo zanimljivije.

Zahvaljujući našoj RGB meti, posetioci su se takmičili ko će prvi da je pogodi, a one najbolje, najpreciznije i naravno najbrže je čekala nagrada u vidu naše LASERWAR šolje, vaučera od 30% na LASERWAR igru, kao i 50% za celu ekipu od 12 osoba!

Aleksandar Živaljević
Fotograf: Aleksandar Živaljević

Projekcije su bile u 18:30h, 19:00h i u 21:00h kada je zakazana glavna i najveća projekcija. Upravo na toj projekciji kao partneri filma BATMAN i prijatelji Arene Cineplex na ovom eventu, bili smo u samoj sali. Najveća sala Arene Cineplex bila je prepuna! Pred prepunom salom, promovisali smo LASERTAG u Novom Sadu na jedan VAU i spektakularan način! Naš instruktor obučen u našu LASERWAR uniformu, imao je tu čast da izvlači 3 srećna dobitnika naših glavnih nagrada koje smo ponavljamo delili zajedno sa Arenom Cineplex u prepunoj sali. Prva nagrada je bila BESPLATNA LASERTAG IGRA za 12 igrača, drugo mesto 50% popusta za LASERTAG IGRU na otvorenom za 12 igrača, a treće mesto je naša simbolična LASERWAR šolja!

laserwar vaučer
Fotograf: Aleksandar Živaljević

Na svim projekcijama BATMAN filma, pred početak filma, gledaoce je dočekao i naš LASERWAR promo spot prikazan direktno na platnu, sa specijalnim zvučnim efektima koji unose adrenalin i želju za igrom i zabavom odmah! Svi građani i građanke imali su prilike da se jedan uzbudljiv način, upoznaju sa LASERWAR-om. Uz uzbudljive isečke iz igre, specijalne zvučne, na platnu mogli su da vide kako to izgleda na terenu i šta ih očekuje ako se odluče da se oprobaju u LASERTAG igri.

Zahvaljujemo se @arena_cineplex na odličnoj saradnji, spektakularnoj zabavi i odličnom provodu. A mi vas pozivamo da obavezno posetite Arena bioskop i da pogledajte dugoočekivani film o jednom od najomiljenijih superheroja DC Univerzuma.


Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.

laserwar arena cineplex
Fotograf: Aleksandar Živaljević