fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

Posetili smo Rebellis Arenu!

Kao zvanični predstavnik LASERWAR LLC iz Rusije i zvanični distributer opreme za Zapadni Balkan, izuzetna nam je čast što imamo tu priliku da učestvujemo u kreiranju novih LaserTag centara u Srbiji i da pomognemo koliko možemo. Juče smo posetili Vršac i naše drage prijatelje i partnere iz novootvorenog LaserTag kluba Rebellis. Već unazad nekoliko nedelja radimo na pre svega razvijanju uzajamne saradnje ali i unapređivanju na poslovnom planu, a sada je došlo vreme da se partnerski i pre svega prijateljski odnosi konkretizuju. Na poziv predstavnika LaserTag kluba Rebellis posetili smo Vršac i njihovu arenu.

Naša poseta je počela formalnim delom i jednim vrlo produktivnim sastankom sa predstavnicima LaserTag kluba Rebellis. Dok još sve miriše na „novo“ i sveže ofarbane i okrečene zidove u Rebellis Areni, dogovorili smo prve konkretne zajedničke aktivnosti i projekte. Glavninu sastanka smo posvetili tome kako unaprediti LaserTag u Srbiji te povećati svest ljudi o ovom relativno novom i nedovoljno popularnom vidu zabave i rekreacije za sve uzraste. Dogovorili smo se da ćemo zajedničkim snagama i u duhu dobrih odnosa razvijati pre svega našu saradnju, a samim tim jačati i unapređivati LaserTag u Srbiji. Sa obe strane ređale su se fantastične ideje i ne sumnjamo da će ova saradnja doneti i neke dobre rezultate.

Potpisali smo sporazume i ugovore!

Formalni deo naše posete završili smo potpisivanjem sporazuma o saradnji, ali i ugovora o nabavci opreme. Konsultovali smo naše nove partnere i prijatelje oko odabira opreme te im detaljno sve objasnili. Drago nam je što su nas predstavnici LaserTag kluba Rebellis prepoznali kao odlične partnere i ovim putem im se i zahvaljujemo što su nam ukazali poverenje u vezi nabavke njihove opreme. Kao zvaničnim distributerima LaserWar opreme cilj nam je da svaki naš klijent uzme opremu shodno potrebama kluba i opremu sa kojom će najviše biti zadovoljan. Shodno tome sa nama smo doneli i našu opremu iz Novog Sada, te smo predstavnike LaserTag kluba Rebellis upoznali sa načinom funkcionisanja opreme i samim nameštanjem i postavkama. Na raspolaganju smo i kao LaserWar Servis centar u bilo kom momentu njihovog poslovanja i rada.

Kako to običaji nalažu ali i u duhu poslovne prakse, domaćinima smo doneli simboličan poklon za početak rada, ali i zvaničan sertifikat koji izdajemo u saradnji sa matičnom kućom LASERWAR LLC iz Rusije. Sertifikat potvrđuje pristupanje LaserWar mreži Srbije a što omogućava niz mogućnosti i pogodnosti za sve članice. Najvažnija stavka je naravno uzajamna saradnja svih članica, direktna komunikacija, sprovođenje zajedničkih aktivnosti i projekata u cilju unapređivanja LaserTaga u Srbiji ali i podizanje svesti o ovoj igri. Naravno, međusobno pomaganje i druženje je nešto što takođe ne izostaje.

Neformalni deo naše posete! Prva igra u Areni!

Velika nam je čast što smo imali priliku da prvi i po prvi put zaigramo u fantastičnoj Rebellis Areni! Kako je Rebellis oprema uveliko u proizvodnji, mi smo doneli našu iz Novog Sada! Veoma dobro osmišljen prostor Arene sa pažljivo i detaljno biranim pregradama i preprekama čine da igra u Rebellis Arena zaista bude nešto drugačije. Kada spojite skoro pa scensko osvetljenje, veličinu prostora i konstrukciju arene, dobijate zagarantovanu zabavu i rekreaciju. Iz našeg iskustva i onoga u šta smo se uverili, igra u Areni je vrlo brza, zahteva od vas dobru taktiku i snalažljivost. Ultra zanimljivo!

Arena se sastoji iz prednjeg dela za sedenje i opuštanje, sa šankom, separejima. stolovima i stolicama. Predviđeno za roditelje (dečiji rođendani) i igrače kada su pauze između rundi. Idealno za služenje osveženja i duvanje svećica na dečijim rođendanima. Drugi deo Arene i najvažniji, jeste prostor za igru. Velika prednost Arene je nekoliko LCD ekrana na kojima se prikazuje rezultat odnosno skor igrača, ali i veliki broj kamera preko kojih roditelji mogu da iz prvog dela arene sve vreme da posmatraju svoju decu, prate igru i navijaju! Važno je istaći i veliki parking ispred Arene koji je idealan za veće grupe i one koji dolaze svojim automobilom. Sve u svemu, naša poseta je završena sa puno pozitivnih utisaka i jednom novom energijom koju je ova saradnja unela verujemo u sve nas. Vrlo smo nestrpljivi i jedva čekamo prve zajedničke aktivnosti!

Sve preporuke da posetite Rebellis Arenu ukoliko želite da se fantastično provedete i zabavite.
Vršac je dobio novu atrakciju u gradu! Posetite Rebellis zvaničnu instagram stranicu.