fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LaserTag scenariji

Popularni LaserTag scenariji

Različiti scenariji LaserTag igre donose igračima mnogo više uzbuđenja i razlonikosti. Samo pucanje na protivnika je fascinantno i zanimljivo samo u početku. Kasnije igrači žele da iskuse nešto novo i da se testiraju u raznim misijama. Naša LaserTag oprema zadovoljiće čak i najzahtevnije i najiskusnije igrače. U ovom članku pogledaćemo neke trenutno najinteresantnije LaserTag borbene scenarije.

  1. Capturing the flag (zarobi zastavicu)
  2. Checkpoints capturing (osvoji čekpoint)
  3. Team Deathmatch (eliminisati sve protivničke igrače)
  4. Operation counterterror (postavi bombu)

Capturing the flag LaserTag scenario

Igrači su podeljeni u dva tima sa istim brojem igrača svaki tim ima svoju bazu. Svaka baza ima uređaj za oživljavanje. Zastavica se nalazi na sredini terena. Cilj je doneti zastavicu u bazu svog tima. Ako je igrč koji nosi zastavicu ubijen mora spustiti zastavicu na to mesto. Nakon toga može je pokupiti drugi igrač. Prvi tim koji uspešno prenese neoštećenu zastavicu do svoje baze je pobednik.

Druga varijanta je da se dve zastavice različite boje nalaze u bazi svakog tima po jedna. Gde je zadatak da se zarobi zastavica iz protivničke baze. Zastavica se neoštećena mora preneti do svoje baze. Isto kao i u predhodnoj verziji ukoliko je ubijen igrač koji nosi zastavicu, mora je ostaviti na to mesto. Tek tada može je preuzeti neko od saigrača.

Checkpoints capturing LaserTag scenario

Svaki tim ima isti broj igrača i svoju bazu sa opremom za oživljavanje. Dva čekpointa se nalaze na podjednakim udaljenostima od oba tima. Cilj je zauzeti oba čekpointa i sačekati da istekne vreme od 10min. Prvi tim koji zauzme oba čekpointa i odbrani ih to određeno vreme je pobedio. Ako protivnički tim preuzme čekpoint vreme će se resetovati. Čekpoint može da služi i kao uređaj za oživljavanje timu koji ga je zauzeo i tako pruži ogromnu taktičku prednost u odnosu na drugi tim.

Team Deathmatch LaserTag scenario

Jedan od najpopulatrnijih scenarija na svetu. Ovaj scenario preporučujemo igračima koji se prvi put susreću sa LaserTagom. Glavni zadatak je eliminisati sve protivničke igrače. Runde su dosta kraće i dimaničnije. Opšta pravila su:

  1. Igrač koji je ubijen čeka kraj runde na mestu koje je unapred dogovoreno
  2. Igrač koji je eliminisan iz igre ne sme nikako da komunicira sa saigračima ili sa igračima protivničkog tim

Pobednički tim je onaj koji prvi eliminiše sve protivničke igrače. Ukoliko je runda vremenski ograničena pobednički tim je onaj koji ima više preživelih igrača nakon isteka vremena. Ovaj scenario može da se modifikuje na razne načine. Sa dodatnim uređajima, koje možete pogledati na našem shop-u, ima neograničene mogućnosti.

Operation counterterror LaserTag scenario

Igrači su podeljeni u dva tima, na teroriste i protiv-teroriste. Na napred dogovorenoj lokaciji teroristi moraju da postave bombu i odbrane je dok ne eksplodira. Protiv-teroristički tim mora da deaktivira bombu i eliminiše protivničke igrače. Timovi imaju mogućnost oživljavanja. Ovaj scenarijo je popularizovan u igrici kao što je CS 1.6 i mnogim drugim. Zbog toga uvek privlači gejmere i ljubitelje CS-a. Postavljanje bombe u igri možete pogledati na našem youtube kanalu.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.