fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

Otvoreni smo za saradnju!

Pišemo ovaj članak zbog velikog broja pitanja na društvenim mrežama i preko mejla vezano za saradnju i sklapanje partnerstva. Naša firma želi da sarađuje sa svim pojedincima, organizacijama, klubovima i kompanijama u cilju ostvarivanja zajedničkih interesa. Javljaju nam se ljudi iz regiona, iz Crne gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, i drago nam je što smo našim primerom inspirisali druge da krenu u sopstvene LaserTag planove. Kao zvanični predstavnik kompanije LASERWAR LLC iz Rusije koji su nam omogućili da budemo i predstavnik njihovog brenda u Srbiji i regionu, možemo da pomognemo i drugima i to će nam to biti pravo zadovoljsvo. Budite slobodni da nam pišete na office@laserwar.rs

Tim povodom, ovim putem želimo da uputimo poziv svim stranama da nam slobodno pišu za eventualnu saradnju i partnerstva. Naša firma osim što je zvaničan distributer LASERWAR opreme pruža i usluge konsultacija, te smo tu da Vam pomognemo u svakom koraku, od kreiranja biznis plana, otvaranja firme, nabavke opreme pa sve do početka rada i kasnije.

Veoma nam je bitno da imamo i stabilnu podršku za naše klijente. Budući da smo i regionalni centar za Zapadni Balkan, verujemo da možemo da budemo značajan stub podrške svima onima koji razmišljaju o nabavci LaserTag opreme i o pokretanju sopstvenog biznisa. Mnogo je jednostavnije kada imate nekoga ko priča isti jezik kao i vi i tu je da vas maksimalno uputi i objasni sve do detalja. Blizina je presudna, pa su zato sastanci i prikazivanje opreme uživo takođe deo naše ponude. Tu smo da vam razjasnimo sve nedoumice i da vam pomognemo da najlakše i što bezbolnije isplanirate i pokrenete Vaš biznis.

Nabavka opreme, šta kupiti?

Tu smo da Vam pomognemo da odaberete one modele i opremu koja će da najviše odgovara Vašem biznisu. U skladu sa Vašim zahtevima i željama, zajedno ćemo doći do idealnog rešenja koji se bazira pre svega na kvalitetu i pristupačnoj ceni. Od velikog broja replika, pa do mnoštva dodatne opreme, uz naše savete odabraćete i imaćete sve što vam je potrebno. Dostupni smo svakog radnog dana od 09-18 časova na 063/539437 ili na office@laserwar.rs

Za pregled kompletne ponude klinki na ovaj link i poseti našu LaserWar online prodavnicu.

Uvoz opreme, kako i na koji način?

Kada se odlučite za određene proizvode iz naše ponude, mi krećemo u proceduru nabavke i uvoza umesto Vas! Sa našom zvaničnom kućom LASERWAR LLC iz Rusije krećemo u pripremu Vaše narudžbe. Takođe, zahvaljujući našim prijateljima iz špediterskih agencija, proces uvoza rešavamo vrlo brzo. U toku ovog procesa, Vaš smo glavni konsultant oko pripreme potrebne dokumentacije. Uz našu podršku nijedan papir Vam neće faliti, a ceo proces će proteći bez problema.

Servisiranje i popravka opreme!

Nakon dobijanja Vaše opreme, ostajemo u kontaktu! Za bilo kakva dodatna pitanja i probleme vezane za opremu uvek nam se možete javiti. Od strane LASERWAR LLC iz Rusije, imenovani smo za LaserWar Servis Centar. Možete nam se obratiti vezano za pitanja oko proizvoda, nameštanje opreme i dodataka, ažuriranja softvera, kupovine delova, ali i popravki i održavanja opreme. Tu smo za vas kada god nas budete trebali. Zadovoljan kijent je naš prioritet!

Registruj se na LaserWar mrežu!

Ukoliko imate osnovan LaserTag klub ili sporstko udruženje ili neki drugi pravni oblik možete se registrovati na našu LaserWar mrežu. Odlučili smo da napravimo mrežu CyberTag, LaserTag i LaserWar prijatelja i partnera u našem okruženju. Registracijom pristupate našoj mejling listi i viber zajednici svih LaserTag klubova i firmi na Zapadnom Balkanu. Omogućen Vam je direktan kontakt sa svima ali i sa nama u slučaju da imate neko pitanje ili trebate pomoć. Mi ćemo Vas obaveštavati o dešavanjima i vestima iz CyberTag, LaserTag i LaserWar sveta, takmičenjima, turnirima, novim proizvodima, popustima, ali ćemo i odgovarati na Vaša pitanja vezana za popravku i servis Vaše opreme. Takođe tu smo da Vas posavetujemo oko nabavke nove opreme i ostalog vezano za kupovinu. Ostanimo u kontaktu i hajde da sarađujemo zajedno!

Popuni ovaj formular i registruj se na našu LASERWAR mrežU!

Agencija za zabavu i rekreaciju
LaserWar Weapons And Tactics