fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LaserWar devices

Naši novi LaserWar uređaji!

Dragi igrači, predstavljamo vam naše nove uređaje koji će učiniti da vaš LaserWar termin bude ispunjen od početka do kraja, zabavom, adrenalinom i taktikom! Svaki od ovih uređaja je specijalno osmišljen da kreira veoma verne i realistične uslove, ali i one druge koji pružaju osećaj kao da igrate jednu video igru uživo. Sa ovom opremom, od sada možemo da kreiramo veliki broj različitih scenarija, misija i zadataka koji moraju da se prelaze u toku samo jednog LaserWar termina.

Pored klasičnih bombi i granata, od sada u našem arsenalu imamo i nuklearnu i biološku bombu, nevidljive mine po terenu, sakrivene drevne predmete koji trebaju da se pronađu i koji daju prednost pronalazaču, čekpointove koji trebaju da se zauzmu i odbrane, radioaktivne zone i veoma složen sistem baza koji svakom timu daje niz prednosti.

Smart Battle Base

LASERWAR Smart Battle Base

Opseg Battle Base aplikacije u igri je vrlo širok, zahvaljujući promišljenoj strukturi, impresivnom dizajnu i širokoj funkcionalnosti uređaja. Dizajn baze pruža mogućnost njegovog postavljanja na zid kada se koristi kao stacionarni uređaj. U isto vreme pogodna ručka za nošenje omogućava vam da je koristite kao mobilni uređaj – ovu opciju predviđaju i scenariji.

Smart Battle Base ima nekoliko različitih scenarija. Najvažniji je naravno da predstavlja bazu tima. Tada se uređaj nalazi na samom početku terena odakle jedan tim kreće, okačena na drvo, zid ili jednostavno na zemlji. Svaki tim poseduje svoju bazu, koja svom timu dopunjava helte i municiju u okviru baze. Baza može biti uništena od strane drugog tima te se to postavlja kao jedan od zadataka. Pucanjem u nju bazi se skidaju helti kojih ima 500-1000. Prestankom pucanja, baza se posle nekog vremena regeneriše i ponovo „sagradi“ te ponovo ima sve helte. U toku napada, baza ne dopunjava municiju i helte.

Pored scenarija baze, ovaj uređaj može da bude i čekpoint kao neutralna baza, dakle ko je prvi zauzme. Poslednji scenario je bomba! Može biti obična bomba sa tajmerom, nuklearna i biološka bomba. Scenario koji predstavlja pravi zadatak za jedan tim jeste da biološki ili radioaktivni materijal, naprimer opasan virus prenese u koferu (zato dizajn baze sa ručkom), sa tačke A do tačke B pre nego što eksplodira i uništi ceo svet. Drugi tim koji predstavljaju teroriste koji žele da se dočepaju virusa.

Chameleon Universal Point

LASERWAR Chameleon Universal Point

Kameleon je savršen uređaj za naše igrače! Pored gore opisane baze i milion zadataka koji postoje sa njom, Kameleon pruža dodatne mogućnosti u igri. Ovaj uređaj ima više opcija i scenarija. Uređaj može da se postavi na neka „random“ mesta na terenu, koja su udaljena od baza timova. Svaki tim ima zadatak da što pre osvoji ovaj čekpoint i da ga sačuva tj. odbrani određeni vremenski interval koji se prikazuje na ekranu uređaja. Tim koji zauzme uređaj, ima pogodnosti jer uređaj tom timu dopunjava helte i municiju, što znači da igrači tog tima ne moraju da idu skroz do baze da bi se dopunili. Super stvar je što tim koji zauzme uređaj ne može da sve vreme bude kod njega i da neprestano dobija municiju i helte, jer ovaj uređaj ispušta i radijaciju koja igračima skida helte. Dakle mora se biti veoma oprezan kada se prilazi i zauzima uređaj.

Uređaj je dosta ubitačan na terenu jer ima senzore svuda! Uređaj zbog svoje maskirne boje se savršeno uklapa u vegetaciju i teren te ga je teško uočiti, otuda naziv Kameleon. Uređaj može igra ulogu radioaktivne zone, koja igračima skida čak i do 50% helta ako se približe toj zoni što nekada može zaista da predstavlja opasnu prepreku ili otežavajuću okolnost.

Artifacts

LASERWAR Artifacts

Igra od sada neće više biti ista! Predstavljamo vam artifakte tj. drevne predmete sa određenim moćima tj. pogodnostima. U pitanju je ceo sistem uređaja koji imaju veoma zanimljive scenarije. Sistem se sastoji iz 4 uređaja koja se razlikuju po prednostima koje daju igračima. Razlikujemo vodu, vatru, zemlju i vazduh. Mi ih posedujemo sve! Ta četiri artifakta kao drevni predmeti bivaju sakriveni po terenu. Cilj igrača svakog tima je da što pre pronađu te drevne predmete. Svaki artifakt kada nije pronađen ima jednu ulogu, a potpuno drugu kada se pronađe. Naprimer, artifakt voda će dopunjavati 1% helta svim igračima u krugu od 5 metara, ali ako ga igrač plavog tima pronađe i zauzme (puca u njega), uređaj menja boju u boju tog tima i tada samo tom timu dopunjava 20% helta svakij nekoliko minuta.

Da stvar bude još bolja, različiti artifakti se mogu upariti i tako dobiti nove mogućnosti. Naprimer, tim koji je pronašao artifakt vodu, a nešto kasnije pronađu i artifakt vazduh, mogu da uređaje odnesu u bazu, stave jedan pored drugog, uređaji će se automatski upariti i tako slati potpuno nove impulse, naprimer „dupli helti“, 100% helta, restart municije i mnogo drugih stvari.

First Aid Kit

LASERWAR FIrst Aid kit

Uz ovaj i sledeći uređaj na spisku igra nema pauzu! Svaki tim u svojoj bazi ima ovaj uređaj koji radi respawn igrača. Uz sve ove uređaje postaje jasno da je igra DeathMatch prošlost i da sada sve postaje zanimljivije. Ne moguće je osvojiti čekpoint, zadržati ga, uništiti bazu itd ako nema respawna igrača. Jer nekada ti scenariji traju dosta dugo, pa i čitam LaserWar termin. Zato igrači koji su izgubili helte, mogu da se vrate do svoje baze, stisnu dugme na ovom uređaju i tako se respawnuju u igru..

Ammo Reloading

LASERWAR Ammo reloading

Kao i prethodni uređaj, vrlo je jasno da milion do sada opisanih scenarija nije moguće uraditi bez dotura municije, baš poput pravog rata. Zato svaki tim u svojoj bazi ima i ovaj uređaj na kome igrači uzimaju miniciju u pune svoje okvire i replike. Pritiskom na dugme dobijate nekoliko metaka, okvira ili vam dopunjava 100% sve. Sve je stvar izbora i postavke…

Medic Set

LASERWAR Medic Set

Pored baza koje dopunjavaju helte, čekpointova i uređaja First Aid kit koji se nalazi u bazi, posedujemo i uređaj koji omogućava da svaki tim ima svog doktora na terenu baš poput pravog rata. Zadatak doktora je da odlazi do ranjenih i da ih leči tj. zaustavlja krvarenje ili da ih reanimira i povrati u igru na licu mesta, što znači da ranjeni/ubijeni igrač ne mora da ide do najbližeg čekpointa ili još gore skroz nazad do baze svog tima. Uređaj je ograničenog kapaciteta.

Crater Bomb

LASERWAR Crater Bomb

Klasična bomba kao u Counter-Strike video igri! Zadatak jednog tima je da bombu postavi i da ona eksplodira, pritom ubija sve u određenom radiusu, a zadatak drugo tima je da bombu uspešno deaktivira i time osigura pobedu. Ne treba puno pričati o ovom fantastičnom uređaju jer je poprilično jednostavan i na još jedan način povećava diverzitet LaserWar igre.

Trinity grenade

LASERWAR Trinity grenade

Triniti granata je rekvizit koji svakom timu daje odlične mogućnosti. Ova granata može biti klasična granata koja ubija sve u radiusu ili može biti fleš bomba koja „oslepi“ protivnika odnosno blokira mu oružje te ne može da puca par sekundi.

RGB Target

LASERWAR RGB Target

Ne toliko korišćen rekvizi u igrama, ali idealan za testiranje preciznosti i vežbanje gađanja. Svakako vredan da ga spomenemo. Uređaj ima nekoliko scnearija, od obične mete, do onih težih, kao što je refleksna meta gde je cilj da u par sekundi od davanja znaka i svetlosti istu pogodite. Meta sabira poene i razlikuje pogotke različitih timova. Idealno za zagrevanje pre igre.

Posetite našu online prodavnicu da pogledate još uređaja, pišite nam koji vam se sviđa.