fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag rođendan

Naš prvi LaserTag rođendan!

Danas proslavljamo godinu dana od osnivanja naše LaserTag kompanije!

Sve je krenulo od ideje da se u Srbiju donese nešto novo! Unikatno! Moderno! Da svima bude pristupačno i zabavno! Posle i godinu dana priprema, tog 09.02.2020. godine osnovali smo našu malu kompaniju koja će se baviti organizacijom timbildinga, proslava rođendana i rentiranja LaserTag opreme svima koji žele da se zabave i igraju. Zahvaljujući našem timu, ekspertima u svojim oblastima, od grafičkog dizajna, web dizajna, video produkcije, projektnog menadzmenta, marketinga itd, ali i potkrepljeni prethodnim iskustvom svih članova našeg tima vrlo brzo smo uvideli da ova priča ima veći potencijal.

U saradnji sa našim prijateljima iz Rusije, iz kompanije LASERWAR, vrlo brzo smo pronašli zajednički jezik i uvideli da naša saradnja može da ima višestruke benefite. Drago nam je što su kolege iz Rusije prepoznale našu ozbiljnost, požrtvovanost i posvećenost proširivanju LaserTag priče na Balkanu! Za veoma kratko vreme smo ostvarili prelepu saradnju sa kolegama iz Rusije, sklopili partnerstvo i dogovorili prve zajedničke projekte. Saradnja je rezultirala imenovanju naše firme za zvanične LASERWAR predstavnike na Balkanu, ekskluzivne distributere i jedini LaserTag servis centar na Balkanu!

LaserWar Weapons And Tactics danas!

Trenutno smo jedina firma u Srbiji koja poseduje ovakvu vrstu LaserTag opreme! U ponudi imamo opremu koja je do sada bila dostupna samo pripadnicima policije i vojske, uglavnom za taktičke vežbe svetskih elitnih jedinica. Američki Seal Team, Britanski SAS, Ruski SPECNAZ i naši SOKOLOVI koriste upravo ovakvu opremu za njihove vežbe i simulacije. Upravo takva LaserWar oprema je sada dostupna i za sve vas koji želite da se oprobate u ultra realističnoj borbenoj simulaciji. LaserWar Weapons And Tactics raspolaže sa LaserTag replikama i opremom koja se odlikuje najvećim stepenom identičnosti u odnosu na prave i originalne modele naoružanja. U našem arsenalu, posedujemo sve od snajpera, automatskih i poluautomatskih pušaka, pištolja ali i noževa za blisku LaserTag borbu. Naravno pored takvog naoružanja, bitno je spomenuti i naše specijalne LaserTag uređaje koji omogućavaju širok spektar scenarija i igre! Sa nama adrenalina i zabave ne manjka, a naši instruktori su tu da se pobrinu da Vam LaserWar iskustvo ostane i kao lepa uspomena, snimajući svaki momenat vaše igre i gameplay-a. Kao imenovani LASERWAR Servis Centar za Zapadni Balkan, pružamo i usluge održavanja i popravke opreme.

Prioritet nam je zabava i rekreacija svih ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina, oružja, policije i vojske na jedan zabavan ali bezbedan i siguran način. Odlikuje nas posvećenost radu, profesionalnost, iskustvo i ozbiljnost. Dobro poznajemo LaserTag opremu i način njenog rada, a imamo iskustvo u korišćenju tehnike sa kojom raspolažemo. Veliki smo ljubitelji vojne istorije, taktike, MILSIM, AirSofta i Paintballa. Želimo da građanima Srbije ponudimo nešto novo u domenu zabave i rekreacije.

Na taj način predstavljamo LaserTag regionalni centar! Više o tome pročitajte na našem članku kojeg smo napisali na tu temu.

LaserTag Srbija, video prezentacija

Pogledajte video prezentaciju LaserTag igre u Srbiji!

Pokrivamo čitavu teritoriju Srbije i dostupni smo za sve prilike i događaje. Naš tim čine mladi i ambiciozni ljudi sa velikim iskustvom u organizaciji događaja i svih vrsta zabavnih sadržaja. LaserTag je idealan izbor za proslave rođendana, timbildinge, druženja, turnire i mnogo toga još! Zakazivanje Vašeg LaserWar termina pozivom na: +38163539437.

Ako vam se svideo ovaj članak, pročitajte i članak LaserTag Novi Sad!

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.