fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LASERTAG PUŠKA

Mogućnosti LaserTag igre!

Kada pričamo o mogućnostima igre LaserTag, svakako da treba nabrojati sledeće: proslave rođendana, organizacija timbildinga, zabava za sve uzraste, ratne simulacije, takmičenja, turniri i mnogo toga još! Idemo redom! Pogledajte koje su sve mogućnosti i pogodnosi igre LaserTag kod nas i šta je ono što dobijate u sklošu naše usluge organizacije događaja!

Nova generacija LaserTag igre!

Verovatno ste do sada čuli za LaserTag, popularnu igru za mlađe uzraste u zatvorenom prostoru. Obično se radi o rođendaonicama i često je namenjeno samo za mlađi uzrast. Takođe, sigurno ste čuli, a verovatno i isprobali popularne ekstremne sportove kao što su Airsoft i Paintball. Ako jeste onda znate o čemu se radi i znate da zabave ne manjka. Sada je vreme da isprobate i sigurno zavolite nešto novo, predstavljamo vam novu generaciju igre LaserTag, potpuno unapređenu opremu i poboljšano iskustvo! – LASERWAR! Od sada možete da igrate i napolju!

LaserTag mogu da igraju svi, od dece do odraslih u velikom rasponu različitih scenarija i mogućnosti igre. LaserTag je idealan kao što je gore opisano za prave zaljubljenike u „MILSIM“ scenarija, vojne i ratne simulacije, ekstremne sportove i ostalo što uliva određenu dozu adrenalina. Ali i naravno za klasičnu zabavu u vidu proslava rođendana i organizovanja timbildinga. Sama pomisao na to da ćete vi ili vaša deca provesti jedno kvalitetno vreme na otvorenom, na vazduhu sa 2 sata neprestane rekreacije i treninga, LaserWar stavlja u top mesta po pitanju zdravih i korisnih aktivnosti na otvorenom. Zato umesto da deca slave rođendane u zagušljivim i tamnim rođendaonicama, LaserTag je idealno rešenje da vaša deca osim proslave rođendana dobiju i test kondicije, fizičku aktivnost, zdravlje i zabavu. LaserTag je OK za sve od 10 do 70 godina!

Pročitajte više o novoj generaciji LaserTag igre na ovoj stranici i saznajte sve što vas zanima!

Najveća prednost LaserWar-a pored sve tehnologije i savršene opreme je i to što ne zahteva poseban teren. S obzirom da ne koristi kuglice i da ne predstavlja pretnju po bezbednost drugih osoba u okruženju kao što su posmatrači, prolaznici itd i imajući u vidu da je LaserTag 100% Eco-Friendly neostavljajući nikakve tragove po prirodu, može se igrati gde god vi želite! To znači da u skladu sa scenarijem i vašim željama i zahtevima birate mesto i veličinu terena. Profesionalni igrači LaserTag-a često za teren imaju čitava šumska prostranstva gde simuliraju određene Black Ops misije, dok sa druge strane proslave rođendana mogu biti i u vašem lokalnom parku, kvartu, placu. Mi Vam donosimo opremu, a naši instruktori će biti sve vreme sa vama kako bi vam sve lepo objasnili. Ukoliko nemate teren, ni to nije problem. Mi Vam možemo dati predloge i savete gde je najbolje da igrate u Vašoj blizini. Pogledajte video prezentaciju o LaserTag igri na našem YouTube kanalu.

LaserTag proslava rođendana!

Svi znamo da deca žele nove i unikatne stvari, nešto po čemu će njihov rođendan biti poseban i o čemu će svi drugari pričati. Osim fanstatične zabave i adrenalina, uz LaserTag dobijate boravak u prirodi, igru na svežem vazduhu uz 2 sata neprestane rekreacije i treninga. Rođendani ispunjeni timskih duhom i osećajem za druge i to sve bez gledanja u telefone! Uz veliki broj dodatnih uređaja, zabava je zagarantovana! Za one koji žele TOP rođus! Za više informacija budite slobodni da nas pozovete.

Donosimo opremu do vas! Može se igrati gde god želite!
Potpuno bezbedno! Nema bola, nema modrica! Painfree!
Naši instruktori i animatori su sve vreme na terenu sa decom.
Detaljna statistika svakog tima i igrača posebno, uživo na terenu!
Profesionalni fotograf na terenu! Dobijate fotografije GRATIS!
Pomoću GoPro-a, slavljenik snima svoju akciju! Snimak GRATIS!
Mislimo na svaki detalj! Obezbeđujemo osveženje GRATIS!! (voda)
LaserWar je 100% EcoFriendly jer nema plastičnih kuglica i boja!
Slavljenik se ne računa u cenu, i dobija naše poklon vaučere!

LaserTag timbilding

LaserTag je idealan za timbildinge i koorporativna druženja! Napravite jedno vrhunsko mini takmičenje ili jednostavno odmerite snage na jedan novi način! LaserTag je ULTRA realističan i samim tim je vrlo teško da preživite u igri. Potrebna je potpuna kocentracija, odličan timski rad, komunikacija, taktika i organizovanost! Upravo zato LaserTag spada u TOP mesta po oceni naših klijenata. Igrate na otvorenom uz neprestanu rekreaciju i zabavu! Za više informacija nas pozovite.

Donosimo opremu do vas! Možete igrati gde god želite!
Nema bola, nema modrica, nema zaštite opreme! Painfree!
Naši instruktori su vam sve vreme na terenu i na raspolaganju.
Detaljna statistika svakog tima i igrača posebno, uživo na terenu!
Profesionalni fotograf sa vama na terenu! Fotografije GRATIS!
Pomoću GoPro akcione kamere, beležimo sve! Snimak GRATIS!
Mislimo na svaki detalj! Obezbeđujemo osveženje GRATIS!!
LaserWar je 100% EcoFriendly jer nema plastičnih kuglica i boja!
Za redovne klijente nudimo posebne ponude i pogodnosti.

LaserTag ratna simulacija!

Popularna oznaka „MILSIM“ koju karakteriše ova oprema, a označava „Military Simulation“ potvrđuje da je idealna za ratne simulacije i veoma realistično borbeno iskustvo koje korisnik opreme ima. LaserTag oprema predstavlja profesionalne rekvizite za uvežbavanje taktičkih i vojnih situacija. Složen sistem naoružanja, tehnike i dodatne opreme, zajedno sačinjavaju idealnu kombinaciju za ultra realistično i moderno iskustvo svakog korisnika. Okupite vašu ekipu i zakažite termin!

Posetite našu posebnu stranicu za MILSIM LaserTag!

Možete igrati gde god želite, ali imamo i naš MILSIM teren!
Igrate sa 100% vernim replikama popularnih modela oružja!
Posedujemo uređaje koji omogućavaju veliki broj scenarija!
Naši instruktori su vam sve vreme na terenu i na raspolaganju.
Detaljna statistika svakog tima i igrača posebno, uživo na terenu!
Profesionalni fotograf sa vama na terenu! Fotografije GRATIS!
Pomoću GoPro akcione kamere, beležimo sve! Snimak GRATIS!
Mislimo na svaki detalj! Obezbeđujemo osveženje GRATIS!!
Igranjem skupljate gratise, a redovne klijente nagrađujemo!

LaserTag zabava za sve prilike i uzraste!

Zabava i kvalitetno vreme sa porodicom predstavljaju dragocene stvari današnjice! Uz LaserTag imate priliku da se zabavite zajedno na jedan super i cool način! U većini igraonica nije moguće da učestvuju i roditelji, ili vam je prosto neprijatno, znamo sve! Zato ovde to ne predstavlja problem! Mi Vam donosimo opremu na Vašu adresu, moguće je igrati i u stanu, kući ili Vašem dvorištu. Pozovite komšije, prijatelje, članove porodice, stare i mlade i uživajte u fantastičnim trenucima! Samo kod nas!

Donosimo opremu do vas! Može se igrati gde god želite!
Potpuno bezbedno! Nema bola, nema modrica! Painfree!
Sigurno za ljubimce, nameštaj, zidove, nema boja i kuglica!
Naši animatori su sa vama da vam sve lepo objasne i pokažu!
Profesionalni fotograf sa vama ! Dobijate fotografije GRATIS!
Pomoću GoPro kamere, snimate svoju akciju! Snimak GRATIS!
Posedujemo dosta uređaja koji omogućavaju niz scenarija!
Namenjeno je za sve od 10-70 godina, nema drugih uslova!

LaserTag cena? Koliko košta termin LaserTag igre?

LaserTag po svemu zauzima TOP mesto, pa tako i po povoljnoj ceni. Cena se kreće od 1000 dinara po osobi ali može biti i skuplje u zavisnosti od broja igrača i lokacije na kojoj se igra. U cenu ulazi oprema i dostava opreme na željenu lokaciju na celoj teritoriji Srbije kao i termin u trajanju od dva sata od momenta početka prve runde. To znači da se u termin ne uračunava vreme potrebno za nameštanje opreme, pripremu za igru i kratak kurs naših instruktora na terenu koji je takođe uključen. Što je veći broj igrača cena po osobi je naravno manja, a maksimalan broj igrača je 18. Za razliku od Airsofta i Paintballa gde plaćate i često doplaćujete za dodatne kuglice, vrlo je bitno da napomenemo da ovde za početnu cenu dobijate sve i nemate potrebe da doplaćujete bilo šta do kraja vašeg termina. Oprema u vidu unifome nije obezbeđena jer nije ni potrebna. Imate mogućnost odabira termina od 2H što je minimalno ili 3H ako želite da se baš iskusite i uživite u nove uloge. Naravno postoje mogućnosti i za veće termine za neke specijalne MILSIM scenarije i za profesionalne i redovne igrače, a samim tim postoje i mnogi popusti i benefiti. Na osnovu vaših parametara možete izračunati cenu na našem kalkulatoru!

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.