fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
laser tag srbija

3 Legendarne LASERTAG replike!

3 Laser Tag replike zasnovane na AR-15 platformi!

Želeli bismo da vam predstavimo jedinstveno oružje za LaserTag igrače! Tri legendarna Laser Tag tagera za uzbudljivu bitku. Zasnovani su na platformi AR-15 . Svaki mali detalj pažljivo je uzet u obzir kako bi se stvorilo savršeno oružje. Ove Laser Tag replike neće ostaviti šanse protivniku ni na velikoj udaljenosti zbog velike preciznosti. Predstavićemo vam MG-21 BERSERK laserski mitraljez male težine, originalanog dizajna i jedinstvene ličnosti kao i SR-21 GHOST pouzdana snajperska puška, idealna za laserske igre i turnire i naravno legendardni AR-15 RANGER! Pogledajte video snimak u nastavku! Moćno, zar ne?

Ove novine kompanije LASERVAR diverzifikovaće vaš LaserTag arsenal što je više moguće. Izaberite najrealističniju, proverenu i najsigurniju opremu za najbolje igre. Arsenal Laser Tag klubova upotpunjen je pojavom asortimana proizvoda AR, modeli koji su dizajnirani uzimajući u obzir sve potrebe i izazove rentiranja, poput Predatora, Feniksa i Ratnika, zauzeće svoje mesto u LaserTag klubovima. Samo od kompanije LASERWAR! Posetire našu Laser Tag Online Prodavnicu! Pokrenite lLaser Tag biznis!

Laser Tag replika MG-21 BERSERK! Laser Tag Mitraljez!

Predstavljamo Vam novi proizvod našeg LASERWAR brenda i konačno, spremni smo da pokažemo nedavno obećano iznenađenje – Laki mitraljez MG-21 Berserk! Dizajn ovog mitraljeza se nadovezuje za telo AR-15, a predstavlja laki mitraljez zasnovan na AR-u. Prepoznatljivo plastično telo visoke čvrstoće, spoljna cev, univerzalni dvonošci koji se mogu transformisati u taktički držač i magazin tipa „dvostruki bubanj“ velikog kapaciteta čine da MG-21 Berserk bude prepoznatljiv i idealan za Laser Tag igru! Robustan izgled ovog mitraljeza čini da bude privlačan za rentiranje i svi će želeti da igraju sa njim!

Svakako, ovaj mitraljez se ne takmiči u autentičnosti sa pravim borbenim prototipovima i vernim replikama koje posedujemo. On ima drugačiju ciljnu publiku. Ne mogu svi da se igraju sa pravim borbenim prototipom težine 4-6 kg, ali mnogi mladi igrači LaserTag-a želeli bi da budu u ulozi mitraljeza, pokrivajući svoj tim u borbi. Na kraju, Laser Tag za decu i dalje postoji. Upravo zato kreiramo MG-21 Berserk! Želite da kupite ovaj LaserTag model? Pogledajte MG-21 Berserk u našoj LaserTag prodavnici! Možete naručiti već danas! Više o ovom modelu možete da pročitate i na članku kojeg smo nedavno napisali.

MG-21 Berserk light machine gun

Laser Tag replika MG-21 BERSERK! Laser Tag Mitraljez!

Snajperska puška SR-21 GHOST zasnovana na AR-15, sada je u arsenalu LASERVAR-a! Pojavom modela zasnovanih na AR-15, naš arsenal laserskog oružja može odgovarati interesima bilo kog kluba. Naši modeli otkrivaju novu eru Laser Tag igre. Svi novi industrijski proizvodi okupljeni su u jedan model koji će preokrenuti vašu percepciju igre! Dizajn sa detaljima. Pažljiva obrada unutrašnje strukture pruža neuporedivu čvrstoću, što je istaknuta oznaka LASERVAR modela. Svaka komponenta uređaja, od prekidača i baterija do elektronskih modula i ekrana, nalazi se u strogo određenom prostoru.

Razvijajući novo telo, postavili smo sebi zadatak da stvorimo oružje, koje bi se moglo na prvi pogled definisati, ali bi imalo jedinstvenu ličnost. I to smo uspeli. Prepoznatljive karakteristike AR-15 implementirane su u korporativni stil LASERVAR-a. Svaki element seta igre promišljen je do detalja. Modularni raspored omogućava AR-15 da se lako pretvori u laku snajpersku pušku. Spoljna cev sa optikom Prism ili Paralaks, kratki magazin, taktički držač i Picatinni šine za ugradnju nišana i dodatne opreme – sve je funkcionalno i brilijantno promišljeno. Revolucionarna Parallak optika neće protivniku ostaviti šanse ni na maksimalnoj udaljenosti od 450 m. Fenomenalna tačnost Parallaksa zahteva posebnu preciznost u ciljanju. Alternativa je optika Prism. Klasika koja je podnela test vremena. Optički sistem, potpuno razvijen i patentiran od strane LASERVAR-a.

Legendarni AR-15 RANGER! Idealan za Laser Tag igru!

Kreće nova era opreme za Laser Tag na otvorenom. Legenda o američkoj vojsci i dostojnom protivniku automatske puške Kalašnjikov – jurišnoj pušci AR-15 RANGER! Model je napravljen od čvrste i kvalitetne plastike, replika je sa visokim detaljima, svaki element je funkcionalan i dobro promišljen. Udoban kundak prepoznatljivog oblika dolazi sa posebnim “odmorištem” za obraze. Stražnji nišan i prednji nišan su za nekoliko sekundi pričvršćeni za telo i izdržavaju najnasilniju igru. Anatomski rukohvat je pogodan za igranje sa i bez rukavica. Na Picatinni šinu možete okačiti svetla, ručke, optički ili kolimatorski nišan. Setili smo se i najmanjih detalja – obložene jastučiće za rame i široke kopče za naramenice.

laser tag puška

Kako kupiti ove modele? Kako nabaviti Laser Tag opremu?

Pročitajte i članak u kome smo detaljno objasnili kako da kupite Laser Tag opremu! Objasnili smo kompletnu proceduru. Pogledajte ostalu LaserWar i LaserTag opremu na našoj Online prodavnici Da li želite da imate ovu jedinstvenu opremu za LaserTag? Pošaljite zahtev na office@laserwar.rs ili nas pozovite +381 539 437. Odgovaramo na sva vaša pitanja i zahteve!

LaserWar Weapons And Tactics je zvanični predstavnik LASERWAR kompanije eksluzivni distributer LaserWar opreme na Balkanu. Takođe, imenovani smo za ovlašćeni LaserWar Servis Centar. Jedini na Balkanu, i jedan od tri u Evropi. Pružamo stabilnu podršku za pitanja oko proizvoda, nameštanje opreme i dodataka, ažuriranja softvera, kupovine delova, ali i popravki i održavanja opreme. Zadovoljan kijent je naš prioritet! Budući da smo regionalni centar za Balkan, verujemo da možemo da budemo značajan stub podrške svima onima koji razmišljaju o nabavci LaserTag opreme i o pokretanju sopstvenog biznisa. 


Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.