fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
laserwar pubkviz

LASERWAR sponzor PubKviza

LASERWAR kao glavna nagrada u PubKvizu Slagalica Uživo!

Održana je u ovoj sezoni prva Slagalica uživo, PubKviz iniciran od strane studenata Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Kviz je održan u pivnici Brkina Marina u centru grada, a za učešće se prijavilo neverovatnih 120 igrača! Ovoga puta bitka se vodila znanjem! Lokal stare Gradske pivnice bio je pun takmičara i ekipa koje su se borile za pobedu! Naš tim je takođe bio tu sve da isprati, jer kao sponzori LaserWar je pripremio vaučere za pobedničku ekipu!

Za pobednički tim naša Laser Tag kompanija obezbedila je vaučere za besplatnu igru svim članovima tima. Ovaj momenat iskoristili smo i da svima ostalima prezentujemo Laser Tag, podelili smo flajere i popričali sa učesnicima. Ukoliko želite da igrate Laser Tag u Novom Sadu, ovo je možda odlična prilika da igru dobijete besplatno! Prijavite se za kviz i izborite se za pobedu, kako bi ste se dalje uz našu LaserTag opremu borili i na terenu! Želimo da pohvalimo odličnu organizaciju kviza!

lasertag pubkviz

Novi Sad kao centar Laser Tag igre i zabave!

Sa ponosom možemo reći da je Novi Sad postao regionalni LaserTag centar! Naša kompanija LaserWar Weapons And Tactics je firma osnovana 2020. godine kao jedini zvanični predstavnik LASERWAR kompanije, vodećeg svetskog proizvođača LaserTag opreme. Ekskluzivni smo distributer LaserWar opreme u Srbiji i na Balkanu i imenovani LASERWAR Servis Centar za Balkan, dakle pružamo i usluge održavanja i popravke opreme. Zaokružili smo LaserTag ponudu u našoj zemlji, a prioritet nam je zabava i rekreacija svih ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina na jedan zabavan ali bezbedan i siguran način.

Osim prodaje, bavimo se i rentirajem i organizacijom igre, rođendana i timbildinga. Trenutno smo jedina firma u Srbiji koja poseduje ovakvu vrstu LaserTag opreme! U ponudi imamo opremu koja je do sada bila dostupna samo pripadnicima policije i vojske, uglavnom za taktičke vežbe svetskih elitnih jedinica. Američki Seal Team, Britanski SAS, Ruski SPECNAZ i naši SOKOLOVI koriste upravo ovakvu opremu za njihove vežbe i simulacije. Upravo takva LaserWar oprema je sada dostupna i za sve vas koji želite da se oprobate u ultra realističnoj borbenoj simulaciji. LaserWar Weapons And Tactics raspolaže sa naoružanjem i opremom koja se odlikuje najvećim stepenom identičnosti u odnosu na prave i originalne modele naoružanja. U našem arsenalu, posedujemo sve od snajpera, automatskih i poluautomatskih pušaka, pištolja ali i noževa za blisku laserwar borbu. Naravno pored takvog naoružanja, bitno je spomenuti i naše specijalne LaserTag uređaje koji omogućavaju širok spektar scenarija i igre! Sa nama adrenalina i zabave ne manjka, a naši instruktori su tu da se pobrinu da Vam LaserWar iskustvo ostane i kao lepa uspomena, snimajući svaki momenat vaše igre i gameplay-a. Najbolja LaserTag oprema u gradu!


Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.