fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

LASERWAR novogodišnji poklon!

Ugrabite LASERWAR novogodišnji poklon!

Pošto želimo da godinu završimo pozitivno, pokrećemo promociju: svi kupci koji kupe opremu za 2000 dolara ili više, automatski učestvuju u igri žrebanja. Pobednici će biti proglašeni u novogodišnjoj noći, 31. decembra.

Da biste učestvovali u promociji: Od 1. do 30. decembra kupite LASERVAR opremu u vrednosti od 2000 dolara ili više. Kupovinu možete izvršiti na bilo koji način – preko menadžera na office@laserwar.rs ili u našoj online prodavnici. Glavna stvar je da platite pre rezultata žreba! Zadržite fakturu za kupovinu – ona ​​će potvrditi da ste učestvovali u igri. Račun svakog učesnika koji ispuni uslove promocije dobiće broj. Krajem decembra nasumično ćemo izabrati tri pobednika.

Prvo mesto – Rgb Target LASERVAR
Drugo mesto – Artefakt (4 kom.)
Treće mesto – Medic uređaj

Ne propustite priliku da dodate koristan poklon u svoju korpu. Srećno svima!


LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.