fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
laserwar noćna igra

LaserWar noćna igra!

Kada padne noć počinje jedan sasvim novi doživljaj za laserwar igrače. Principi igre, taktika kao i komunikacija izmedju igrača mora se prilagoditi ograničenoj vidiljivosti na terenu. Izoštrena čula! U uslovima potpunog mraka nemoguće je osloniti se na čulo vida u  toku igre tako da se izoštravaju ostala čula, a najviše čulo sluha na kome se zasniva cela igra.  U ovakvim uslovima svaki zvuk i šuštanje može biti potencijalni igrač suprotnog tima, tako da igrači igraju dosta oprezno. Adrenalin i strah su glavne odlike igre u ovakvim uslovima što privlači dosta igrača. Zbog oslanjanje na čulo sluha skoro je nemoguće razlikovati da li se kreće Vaš saigrač ili je to igrač protivničke ekipe. Jedini način da to proverite je da pucate u njega i rizikujete otkrivanje svog pološaja zbog zvuka pucanja i simulatora vatre koji se vidi a kraju cevi oružija.

Simulator vatre – Na kraju cevi svake replike oružja nalazi se simulator vatre u noćnim uslovima. Kada pucate na protivničkog igrača odajete svoj položaj crvenom svetlosti koja se emituje sa vrha cevi vaše replike koju svi igrači mogu lako uočiti. Na ovaj način se eliminiše brzopletost u toku igre i svaki igrač dobro razisli o svom položaju i taktici pre nego što počne da troši municiju. Ultra glasan zvuk replike – U noćnoj tišini na terenu svaki pucanj iz replike je ultra glasan i čuje se do daljine od 100 metara tako da svaki igrač čuje gde se odvija interakcija između igrača suparničke ekipe. Ovde dolaze do izražaja različite jačine zvuka i kalibara koji se razlikuju od replike do replike. Odabirom oružja i kalibra možete kreirati svoju taktiku u toku igre.

Adrenalin i “strah“ – Noćni uslovi igre su idealni za igrače koji vole da osete navalu adrenalina i napetost u toku noćne igre koja se upotpunosti razlikuje od dnevne, tako da je ovo jedan savin novi doživljaj laserwar igre. Iskustva klijenata – Naši klijenti se svaki put oduševe kad po prvi put probaju da igraju noću pogotovo igrači koji su samo igrali po danu. Sami igrači kažu da im se najviše sviđa taj adrenalin i neizvesnost koja se oseti u noćnim uslovima kao i celokupna promena načina igre.