fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
laserwar sajam stučnog usavršavanja

LASERWAR na Sajmu usavršavanja!

Predstavili smo Laser Tag igru i LASERWAR kompaniju!

Dana 20.05.2021. imali smo priliku da gostujemo na Sajmu stručnog usavršavanja koje se održalo na Prirodno-matematičkom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu. Bila nam je čast da predstavljamo LASERWAR kompaniju čini smo zvanični predstavnici, ali i da promovišemo našu kompaniju koja posluje u Srbiji sa sedištem u Novom Sadu. Sajam stručnog usavršavanja namenjen je svim studentima Univerzizeta u Novom Sadu da se bliže upoznaju sa firmama, kompanijama, instituacijama i organizacijama iz njihove struke te da dobiju priliku da razgovaraju sa predstavnicima firmi i da obezbede sebi stručnu praksu pa čak i zaposlenje. Naša kompanija je bila reprezent uspešnog poslovnog poduhvata, preduzetništva a ideja je bila da studentima pokažemo da pored studija mogu da se urade koraci koji su itekako izazovni ali i odvažni, da je neformalno obrazovanje i vannastavna aktivnost itekako bitna te da svaki student treba da radi na sebi, i pored studija i struke kojoj se bavi. I naravno, bili smo posvećeni studentima fizike kojima je ova tehnologija posebno zanimljiva zbog IR lasera, sistema sočiva, usmeravanja IR snopa, dobijanja većeg dometa naših replika ali i studentima informatike zbog svih softvera koji krase LASERWAR te zbog bezbroj mogućnosti da se isti unaprede ili otvorene nove ideje i nove kreacije!

Na našem štandu, izložili smo sve naše replike kao što su AK-105, M4, AR-15, MP5, Beretta i razne druge kao što su granate, noževi i drugi rekviziti. Pored replika posetioci i svi zainteresovani imali su priliku da pogledaju i sve naše uređaje kojih imamo veliki broj i zahvaljujući kojima imamo priliku da simuliramo skoro svaku situaciju na terenu i da kreiramo svaki scenario.

lasertag sajam pmf

Posetioci su imali priliku i da gađaju sa Laser Tag replikama!

Pored razgovora sa posetiocima, isti su imali priliku da isprobaju neke naše replike i da gađaju sa njima u našu specijalnu LaserTag RGB Metu… Moramo priznati da je zvuk koje su puške proizvodile privuklo puno pažnje u holu Departmana za fiziku, te da se u nekoliko navrata kreirao i red ispred našeg štanda. Veliki broj posetilaca nije bio upoznat sa ovom igrom te smo im sve bliže predstavili i objasnili. Bilo je mnogo zainteresovanih za igru da je isprobaju uživo na terenu sa svojim društvom.

Naš štand je bio zanimljiv i zbog nagradne igre! Svako ko je uspeo 5 puta da pogodi metu, mogao je da izvlači nagradu! U zavisnosti od sreće, posetioci su dobijali razne popuste ali i besplatne termine! LaserTag je zaista igra koja privlači pažnju i prosto ostavlja trag i oduševljenje kod svakog ko ima priliku da se susretne sa ovom tehnologijom i opremom. S obzirom da su neki temrini već zakazani, verujemo da će veliki broj posetilaca koje smo upoznali sa igrom uskoro istu i isprobati.

laser tag novi sad

Iskoristili smo priliku da sklopimo saradnju! Laser Tag Timbilding!

Pored velikog broja zainteresovanih posetilaca za naš štand, iskoristili smo priliku da popričamo i sa ostalim učesnicima i predstavnicima drugih kompanija, firmi, institucija. Pričali smo sa predstavnicima DDOR-a, Erste Banke, VegaIT, RedBulla, OPENS-a i drugih firmi koji su bili zainteresovani za organizaicju timbildinga za njihove zaposlene. Razmenili smo kontakte i radujemo se budućoj saradnji! LaserTag je idealan za timbildinge i koorporativna druženja! LaserTag je ULTRA realističan i samim tim je vrlo teško da preživite u igri. Potrebna je potpuna kocentracija, odličan timski rad, komunikacija, taktika i organizovanost! Upravo zato LaserTag spada u TOP mesta po oceni naših klijenata. Igra se na otvorenom uz neprestanu rekreaciju i zabavu! Više o Laser Tag timbildingu možete da pogledate na našem članku koji smo napisali vezano za to..

Ovim putem se zahvaljujemo i organizatorima ovog sajma, Savezu studenata i Studentskom parlamentu Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu. Naša kompanija dobila je i zahvalnicu za učešće od organizatora na čemu smo veoma zahvalni i ponosni što smo bili deo jednog ovako ozbiljnog projekta. Nadamo se da se vidimo i sledeće godine.

laserwar srbija

Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.