fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LASERWAR LOYALTY CARD

LaserWar Loyalty Kartica

Šta je LaserWar Loyalty kartica?

Svim našim redovnim igračima poklanjamo LaserWar Loyality karticu! Sa ovom karticom ostvarujete niz popusta i pogodnosti kod naših prijatelja i partnera. Pravo na karticu ostvarujete nakon vaše pete LaserWar igre kod nas. Svaki novi igrač dobija Player karticu na kojoj overamo svaki termin, davanjem specijalnog pečata kartici. Nakon pet skupljenih pečata, odnosno nakon pet termina, igrač dobija LaserWar Loyalty karticu. Zahvaljujuči odličnoj saradnji sa našim prijateljima i partnerima na ovaj način možemo da nagradimo sve naše redovne igrače. Na prvo mesto stavljamo naše klijente, pa je ovo idealan način da iskažemo našu zahvalnost onima koji redovno igraju kod nas i koju su nam ukazali poverenje za organizaciju njihovih timbildinga, druženja i zabava na otvorenom. Ovo je tek početak, vremenom ćemo raditi na proširivanju broja popusta.

Kartica važi mesec dana od datuma izdavanja.

Mesta ostvarivanja popusta! LaserWar partneri!

Oprema za sport DOO, najveća je online prodavnica vojne i taktičke opreme u regionu gde možete da se opremite za vaše LaserWar avanture i akcije. Veliki izbor uniformi, rukavica, čizama i ostalih potrebnih stvari za ugodnu LaserTag igru i LaserWar ratnu simulaciju! Izgledajte kao profi igrač! U militaryshop.rs imate 10% popusta na sve proizvode koji nisu na akciji. Oprema za sport doo Beograd-Novi Beograd je distributer brenda YDS, najvećeg evropskog proizvođača taktičkih čizama vrhunskog kvaliteta. Takođe su i distributeri brenda Pentagon, najpoznatijeg army brenda u Evropi. Ponosni su uvoznici i nemačkih brendova military odeće Brandit i Surplus iz Kelna. Iz EU – Slovačke uvoze Artra obuću, koja je vremenom stekla veliku popularnost kod nas, naših security firmi i bezbednosnih službi.

Na svega desetak minuta od Novog Sada, na Popovici, nalazi se kafić Društva ljubitelja prirode „Gorski smeško“ gde možete da odmorite i sumirate utiske nakon LaserWar termina. Smešten u prelepom šumskom ambijentu “Gorski smeško” je uređen tako da slavi prirodu i opuštenost. U duhu očuvanja prirode, stolice i stolovi su napravljeni od prirodnih i recikliranih materijala kao što su drvene palete, stare automobilske gume… Neke stolice su napravljene od bureta, jedan stari auto poslužio je kao zgodno mesto da se prilegne, a na nekoliko mesta su obešene ležaljke  za odmaranje i leškarenje… Ovde ostvarujete 10% popusta!

LASER TAG postaje najveći svetski hit i najpopularnija simulacija borbe. Za sve one ljude koji traže zabavno, novo i inovativno iskustvo. LASER TAG je igra koju mogu igrati skoro sve starosne grupe, bez obzira na kondiciju i fizičku spremu. Osim outdoor verzije koju možete da igrate kod nas, postoji i indoor varijatna. Za odlično i nezaboravno indoor iskustvo preporučujemo LaserTag klub Rebellis iz Vršca! Ovde ostvarujete 20% popusta. Više o Rebellis LaserTag klubu smo pisali u našem članku prilikom posete ovom klubu! Pročitajte naše utiske, pogledajte fotografije!

Pored zabave i timbildinga kod nas i uz LaserWar, kod naših partnera iz VMDigital ostvarujete 15 popusta na prva tri meseca digitalnog marketing/SEO optimizacije za vašu firmu!

Nije vam dosta da samo igrate LaserWar? Uvek možete da rentirate brod na dan! I to brod „Boginja Iva“ te da posle krstarenja Dunavom, rošiljanja i zabave na brodu, svratite do obale i obližnje šume i „zapucate“ LaserWar! Namenjeno za ekipe od 12 ljudi i za minimlano 4 sata vožnje! Poklanjamo 20 popusta na vožnju!

Izgled LaserWar Loyalty kartice

Urađena na veoma čvrstom materijalu. Sa prednje strane nalazi se uobičajeni dizan, dok sa zadnje strane se nalaze podaci kao što su: ime i prezime imaoca, datum izdavanja i rok važenja. Zatim jedinstveni broj kartice i naravno potpis korisnika.