fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag forum

LaserWar Forum za Zapadni Balkan!

Nastavljamo sa LaserWar projektima!

Budući da smo moderatori engleske verzije ruskog LaserWar foruma, a imajući u vidu da je verzija na ruskom jeziku jedan od najposećenijih LaserWar foruma u svetu, zajedno sa kolegama iz Rusije pokrenuli smo prvi zvaničan LaserWar forum za region Zapadnog Balkana. Na ovom forumu će zaljubljenici u LaserTag, vlasnici LaserTag klubova kao i njihovi članovi imati prilike da razmenjuju iskustva i da odgovaraju jedni drugima na pitanje. Uz našu konstantnu podršku i mnoštvo korisnih članaka, svi oni koji razmišljaju o pokretanju LaserTag biznisa ili kluba moći će da pronađu sve potrebne informacije.

Takođe, na ovom forumu će biti moguće prodavati polovnu LaserWar opremu i tražiti uputstva i pomoć vezano za nameštanje, konfiguraciju i servis LaserWar opreme. Budući da je naša kompanija i ovlašćeni LaserWar Servis Centar za Srbiju i Balkan, naši tehničari će uvek biti na raspolaganju i spremni da pomognu brzim i adekvatnim odgovorima. Na forumu možete da napravite prezentaciju Vašeg kluba. LaserWar Forum za Zapadni Balkan: www.forum.laserwar.rs

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.