fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
adreanlin race ruma lasertag

LASERWAR & ADRENALIN RACE RUMA

Dragi ljubitelji adrenalina i zabave,

Obaveštavamo Vas da smo sponzori ovogodišnjeg Adrenalin Race-a u Rumi! Adrenalin Race je najstarija trka sa preprekama u Srbiji, a organizuje se već 9. godinu za redom u Rumi, na dobro poznatom izletištu Borkovac. Trka koja testira kako motoričke tako i mentalne sposobnosti takmičara. Takmičare očekuje izuzetno težak teren (blato, prasina, voda) kao i  mnoštvo prepreka. Ove godine trka se organizuje 03.07. na Borkovcu u Rumi. Kao partneri i sponzori ovogodišnje trke, kompanija LASERWAR imaće i svoju prepreku kroz koju će svaki takmičar morati da prođe. U pitanju je izazov refleksnog i preciznog gađanja specijalne LASERWAR mete, a takmičari će se koristiti našim vernim replikama popularnog AK-105.  Nećemo puno ni otkrivati, jer vas očekujemo na licu mesta, ako ne kao takmičari onda kao posetioci i posmatrači! Posetite sajt naših partnera na Adrenalin Race  i saznajte sve informacije. Za sve koji žele da se upoznaju sa LASERWAR-om, bićemo dostupni i za sva pitanja.


LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.