fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag srbija

LaserTag! Idealan sport za decu!

Evo zašto je LaserTag idealan sport i rekreacija za decu i najmlađe!

LaserTag stiče popularnost u mnogim zemljama i rekreativnim objektima i dešavanjima. Sanatorijumi, rekreativni centri i dečiji kampovi su mesta na kojima dečaci i devojčice prvi put probaju ovu vojno-sportsku igru. Pokazalo se da je LaserTag omiljena zabava za mlade borce. Hajde da saznamo zašto. Ovo su samo neki od razloga koje smo naveli.

Timski duh – LaserTag vas uči da osećate podršku svojih partnera u igri: sve pobede mogu se postići samo zajedničkim radom. U LaserTagu, individualna veština nije dovoljna za postizanje cilja. Stoga se deca već od prvih igara uče interakciji i podršci, timskom radu. Igranje na otvorenom – Skoro sve igre sa laserskim pločicama odvijaju se na otvorenom, što je dobro za zdravlje deteta. Pa čak i kada su u pitanju zatvorena igrališta, dinamika igre i primljene emocije teško se mogu uporediti sa bilo kojim drugim oblikom slobodnih aktivnosti. Bezbednost – Ako pogledate statistiku, možete videti da je LaserTag sigurniji od fudbala, odbojke ili košarke. Zahvaljujući nepogrešivom radu opreme za LaserTag, praktično nema sudara – interakcija igre se dešava na daljinu. Dakle, u LaserTagu možete biti dobro raspoloženi i ne povrediti se. Bezbednost je iznad svega. LaserTag je odlična alternativa igrama za PC. Laser tag koristi tehnološku opremu koja izgleda jednako dobro kao i oružje koje se koristi u PC igrama. To znači da deca dobijaju istu igru, ali samo u stvarnosti, sa svojim prijateljima i vršnjacima. Svi igraju u istim uslovima. Pročitajte članak gde smo uporedili LaserTag i PC igre i poseban članak LaserTag za decu!

lasertag srbija

Zašto je dobro pokretati LaserTag biznis namenjen deci?

Ako LaserTag posmatrate iz perspektive vlasnika dečijih kampova, takođe ima puno prednosti. Laser tag nudi komplete igara spremnih za kupovinu koji su već sastavljeni uzimajući u obzir specifičnosti dečijih kampova. Nema potrebe da vlasnik razmišlja o tome koja oprema im odgovara. Svu LaserTag opremu možete da pogledate na našoj LaserTag online prodavnici.

Pročitajte i članak kako kupiti LaserTag opremu i kakva je procedura? Sve smo detaljno objasnili!

Zašto je LaserTag još odličan izbor? Svi režimi vojne sportske igre mogu se konfigurisati putem softvera. Stoga se LaserTag uvek razlikuje i tiho prilagođava potrebama svoje ciljne publike. Ako ugrađeni scenariji nisu dovoljni, lako možete da kreirate svoj preko softvera. Naprimer, možete da podešavate damage, helte, količinu municije, da uključite/isključite razne postavke kao što je friendly fire, zagrevanje cevi, krvarenje i mnogo toga još. Uz LaserTag mogućnosti su neograničene! Naša kompanija je čak napravila i LaserTag kreator gde svako može da sam prilikom rezervacije termina napravi svoj scenario, a naši instruktori donose tako konfigurisanu opremu. I naravno, velika prednost je i to što je kupovina opreme i najznačajnija finansijska investicija. Nakon toga neće biti potrebe za velikim troškovima. U LaserTagu nema potrošnog materijala u obliku kuglica ili metaka. Sva upotreba opreme zasniva se na elektronici koja je posebno pripremljena za sve uslove. Što se tiče troškova, LaserTag je nekoliko puta isplativija od paintballa ili airsofta. Pročitajte detaljno razlike između Airsofta, Paintballa sa jedne i LaserTag igre sa druge strane, te koja je opcija bolja za otvaranje biznisa?

lasertag srbija

Setovi igara i dodatni uređaji isporučuju se sa garancijom od 24 meseca. Za to vreme nećete morati da razmišljate o popravkama; za to će se pobrinuti stručnjaci kompanije. Sve što treba da uradite je da igrate igre i organizujete takmičenja. Velika prednost je i što naša kompanija predstavlja jedini ovlašćeni LaserTag servis centar na Balkanu.

Za organizovanje igara nisu potrebne maske, maskirna obuća ili druga oprema. I na praznom igralištu možete čak da igrate LaserTag. Možete se igrati s njima ne samo u dečjem kampu već i tokom izleta. Gore navedeni razlozi čine LaserTag zanimljivom za decu i korisnom za vlasnike klubova i rekreacionih centara. Vrlo su retke pojave da se te dve tačke podudaraju, zar ne? Ako želite detaljne savete o radu opreme za LaserTag i organizaciju vojnih sportskih igara, naši menadžeri će vam rado odgovoriti na sva pitanja. Slobodno nam se javite na zvaničan mejl: office@laserwar.rs sa upitom i kolege će vam vrlo brzo odgovoriti sa svim informacijama, odgovorima na vaša pitanja, predlozima i savetima.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.