fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LASERTAG KAMENIČKI PARK NOVI SAD

LaserTag u Kameničkom parku!

Pre nekoliko meseci obradili smo i napisali članak Gde igrati? Novi Sad! gde smo pokrili nekoliko lokacija u gradu gde možete da igrate LaserTag koristeći našu opremu. Danas ćemo članak posvetiti najpopularnijoj lokaciju za igru: Kamenički park!

Šta je LaserTag i da li može da se igra na otvorenom?

LaserTag je nova generacija vojno-taktičke obuke. Oprema prvobitno korišćena za taktičku obuku vojske, a sada je koriste klubovi širom sveta za zabavu i rekreaciju. Verovatno ste do sada čuli samo za LaserTag kao popularnu igru za mlađe uzraste u zatvorenom prostoru. Obično se radi o rođendaonicama i često je namenjeno samo za mlađi uzrast. Od sada je u Novom Sadu i u Srbiji LaserTag moguće igrati na jednom većem nivou i to na otvorenom prostoru, gde god vi želite!

Sa ponosom možemo reći da je Novi Sad postao regionalni LaserTag centar! Naša kompanija LaserWar Weapons And Tactics je firma osnovana 2020. godine kao jedini zvanični predstavnik LASERWAR kompanije, vodećeg svetskog proizvođača LaserTag opreme. Ekskluzivni smo distributer LaserWar opreme u Srbiji i na Balkanu i imenovani LASERWAR Servis Centar za Balkan, dakle pružamo i usluge održavanja i popravke opreme. Zaokružili smo LaserTag ponudu u našoj zemlji, a prioritet nam je zabava i rekreacija svih ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina na jedan zabavan ali bezbedan i siguran način.

LASERTAG KAMENIČKI PARK NOVI SAD

LaserTag igra u Kameničkom parku!

Kamenički park nalazi se na severnoj padini Fruške Gore i celom dužinom izlazi na desnu obalu reke Dunav. Prostire se na površini od oko 33 hektara što ga čini površinski najvećim novosadskim parkom. Nalazi se 7km od Novog Sada, na ulazu u Sremsku Kamenicu. Kamenički park je veoma značajan za Novi Sad i razvoj lokalnog turizam. Sa preko 16 hiljada stabala i različitim egzotičnim biljnim vrstama jeste park sa najbogatijom dendroflorom u celom području, te privlači mnoštvo posetilaca tokom cele godine. Tokom leta postoji mogućnost kupanja na obali Dunava jer se taj deo parka pretvara u plažu. Takođe, park predstavlja pravi raj za bicikliste i šetače. Očuvanost većine vrtno-arhitektonskih elemenata ga čine posebnim i atraktivnim. U parku se nalazi prirodno jezero i kružne pešačke staze koje datiraju još iz perioda izgradnje. Poseduje nekoliko vidikovaca, od kojih je „Brežuljak ruža“ najzanimljiviji jer se na njemu nalazi skulpture likova rimskih vojnika u formi 5 stubova.

LASERTAG NOVI SAD KAMENIČKI PARK

Upravo su to razlozi zašto je ovaj park veoma atraktivno mesto za LaserTag igru. Blizina grada, a opet netaknuta priroda! Delovi pokriveni šumom, livade, urbani delovi parka, sve to zajedno čini da Kamenički park bude veoma zanimljiv igračima koji se odluče da tu odigraju LaserTag igru. U parku razlikujemo nekoliko različitih terena za igru, čak 5! Naši instruktori vam na osnovu vašeg iskustva u igri i u zavisnosti od namene, predlažu određeni teren. Najbolje od svega je što su svi delovi parka odnosno tereni veoma blizu pa se lako možete nakon završene runde prebaciti na drugi teren i tamo nastaviti LaserTag igru. Velika prednost Kameničkog parka je i to što ima veliki broj stolova i klupa za odmaranje, piknik i ostalo, kao i veliki broj kanti za otpatke. Iz tog razloga, Kamenički park je idealno mesto za LaserTag proslave rođendana i timbildinge, gde je moguće u toku ili posle igre napraviti pauzu, sesti i pojesti nešto ili se jednostavno osvežiti.

Da zakažete vaš LaserWar termin pozovite 063539437. Pogledajte cenovnik na našem sajtu 

LASERTAG KAMENIČKI PARK NOVI SAD

Vaša lokacija po izboru za LaserTag?

I za kraj da napomenemo i ponovimo da nema posebnog terena. Možete da igrate gde god želite, te ako imate u planu neku drugu lokaciju, svakako nam pišite. Mi donosimo opremu gde god želite da igrate.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.