fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag timbilding

LaserTag Timbilding

Organizujte timbilding uz LaserTag! Timbilding koji se pamti!

LaserTag je idealan za timbildinge i koorporativna druženja! Napravite jedno vrhunsko mini takmičenje ili jednostavno odmerite snage na jedan novi način! LaserTag je ULTRA realističan i samim tim je vrlo teško da preživite u igri. Potrebna je potpuna kocentracija, odličan timski rad, komunikacija, taktika i organizovanost! Upravo zato LaserTag spada u TOP mesta po oceni naših klijenata. Igrate na otvorenom uz neprestanu rekreaciju i zabavu! Otkrivamo zašto da odaberete baš LaserTag!

Verovatno ste do sada čuli samo za LaserTag u vidu popularne igre za mlađe uzraste u zatvorenom prostoru. Obično se radi o rođendaonicama i često je namenjeno samo za mlađi uzrast. To više nije tako! Od sada LaserTag možete da igrate i na otvorenom! Gde god vi želite! U ovom članku ćemo vam predstaviti bitne prednosti nove generacije LaserTag opreme i zašto je sada LaserTag na otvorenom najbolji izbor za organizaciju timbildinga! Jednom kada zaigrate, uvek ćete se vraćati!

lasertag timbilding

Zašto je LaserTag idealan za TimBilding?

Osim fanstatične zabave i adrenalina, uz LaserTag dobijate boravak u prirodi, igru na svežem vazduhu uz 2 sata neprestane rekreacije i treninga. Timbildinzi ispunjeni timskih duhom i osećajem za druge i to sve bez gledanja u telefone! Uz veliki broj dodatnih uređaja, zabava je zagarantovana! Za one koji žele TOP TeamBulding! LaserWar privlači i onu klijentelu koja ne može sa lakoćom da igra Airsoft ili PaintBall, kako zbog starosnog ograničenja, pa tako i zbog proste činjenice da većina smatra da su to grubi i opasni sportovi. LaserTag mogu da igraju svi, od dece do odraslih u velikom rasponu različitih scenarija i mogućnosti igre. LaserTag je idealan za prave zaljubljenike u vojne i ratne simulacije, ekstremne sportove i ostalo što uliva određenu dozu adrenalina. Ali i naravno za klasičnu zabavu u vidu organizacije timbildinga. Sama pomisao na to da ćete provesti jedno kvalitetno vreme na otvorenom, na vazduhu sa 2 sata neprestane rekreacije i treninga, LaserTag stavlja u top mesta po pitanju zdravih i korisnih aktivnosti na otvorenom. LaserTag je idealno rešenje da svi zaposleni osim timbildinga dobiju i test kondicije, fizičku aktivnost, zdravlje i zabavu. Ovo su samo neki od razloga zašto odabrati LaserTag!

Timski duh – LaserTag vas uči da osećate podršku svojih partnera u igri: sve pobede mogu se postići samo zajedničkim radom. U LaserTagu, individualna veština nije dovoljna za postizanje cilja. Stoga se već prvih igara učite interakciji i podršci, timskom radu. Igranje na otvorenom – Skoro sve igre odvijaju se na otvorenom, što je dobro za zdravlje. Pa čak i kada su u pitanju zatvorena igrališta, dinamika igre i primljene emocije teško se mogu uporediti sa bilo kojim drugim oblikom slobodnih aktivnosti. Bezbednost – Ako pogledate statistiku, možete videti da je LaserTag sigurniji od fudbala, odbojke ili košarke. Zahvaljujući nepogrešivom radu opreme za LaserTag, praktično nema sudara – interakcija igre se dešava na daljinu. Dakle, u LaserTagu možete biti dobro raspoloženi i ne povrediti se. Bezbednost je iznad svega.

Ponosni smo član Fitpass sistema! Od sada naše usluge možete da koristite i preko Fitpass kartice. Skenirajte QR kod ili nam pokažite karticu i zaigrajte LaserTag! Više o pogodnostima te kako funkcioniše pogledajte na Fitpass zvaničnom sajtu.

lasertag fitpass

Evo zašto je LaserTag Timbilding bolji od Airsofta i Paintballa!

Pre svega krenućemo od najvažnije stvari, a to je bezbednost. LaserTag je za razliku od paintballa i airsofra potpuno bezbedan! Ne koristi kuglice, već IR zrake, te ne morate da se plašite da ćete dobiti modricu ili neku drugu povredu. Samim tim, nema potrebe za zaštitnom opremom kao što su kacige, viziri, i ostalo što samo smeta. Sigurno znate koliko je grozno igrati kada se vizir zamagli, a ne smete da ga skinete zbog bezbednosti. Igrate faktički na slepo. Ovde oko toga ne morate da brinete, dolazite da igrate u čemu god želite i u čemu se osećate prijatno! Spomenućemo i sledeće bitne stvari zašto je LaserTag idealan za timbilding: Municija je ograničena po rundi, ali restartujemo pre svake i ne doplaćujete!! Domet replika je i do 500m, dok je kod paintballa efektivno 30 m a kod airsofta 100m. Naše replike nisu kopija i imitacija, govorimo o realnim modelima, vernim replikama sklapanim u fabrikama gde se inače sklapaju originalni modeli. Na replikama postoji imitacija vatre na vrhu cevi, feedback trzaja, ugla glasan zvuk koji je dosta veran. Takođe bitna stavka je i preciznost i brzina pogotka. Morate biti vrlo precizni, ne možete na slepo da gađate, a čim stisnete okidač vi ste pogodili metu. Morate biti veoma precizni jer ovde nema vreme leta kuglice i nema potrebe da nameštatate kontakt kuglice i mete tako što ćete da gađate nešto iznad ili ispred mete u pokretu. Ovde je vrlo teško preživeti! I pitanju je oprema koja se koristi u vojsci i policiji, specijalnim jedinicama, baš iz razloga visokog nivoa realističnosti. A sada je dostupna i za sve vas!

Dolazimo i do Anti-cheat sistema koji je na visokom nivou! Zapamtite, timbilding je tu da se dodatno zbližite i razvijete timski duh a ne da se svađate ko je koga prvi pogodio, da li ste ga uošte pogodili. Znate i sami ako ste igrali da su u airsoftu i paintballu česte svađe zbog ne priznavanja tj ignorisanja pogotka ili brisanja boje. Sve sve svodi na poverenje i iskrenost. Kod nas o svemu tome brine naš anti-cheat sistem! Veoma retko se dešava da se dva igrača istovremeno pogode, a kada ubijete protivnika njegova puška se automatski gasi i ne moze više da se koristi. Nema ignorisanja pogotka i laganja! Senzori na ubijenim igračima svetle i svi na terenu znaju kada je neko pogođen ili ubijen. Takođe puške „jauču“ umesto vas kada vas pogodi neko, pa nema šanse da ne čujete. I da stvar bude bolja, senzori na glavama ultra jako vibriraju, te takođe, nema šanse da ne osetite. Zahvaljujući LaserTag elektronskom sistemu, u mogućnosti smo da uradimo sve što zamislimo i što se viđa u realnim borbenim situacijama. Postoji sistem zagrevanja cevi, sistem krvarenja i pružanja prve pomoći, posedujemo razne uređaje, biološke, nuklearne bombe, granate, noževe, checkpointe, baze! Čak smo u stanju da na terenu postavimo minsko polje ili radioaktivne zone! Čisto da zabiberimo atmosferu! Dok igrate LaserTag, taktika je sve! Tim je ključ!

I dolazimo do najvažnijeg! S obzirom da se radi o timbildingu! Vrlo je bitna statistika koju nosite sa sobom! U airsoftu i paintballu morate da sami brojite i pamtite, i često vam to niko neće priznati, jer će svako imati svoju statistiku i svoje brojke u glavi. Kod nas, odnosno sa LaserTagom to nije problem! Naši instruktori koji su sve vreme sa vama na terenu, preko tableta na kraju igre izvlače statistiku iz svake puške. I detaljno vam odmah na terenu čitaju statistiku za svaki tim, i za svakog igrača posebno: koliko ubistava, koliko smrti, koliko je ispaljeno municije, rejting, score i ostalo. Statistika dobijate u vidu PDF-a na mejl, a to ide tako daleko da možete da vidite i detalje koga ste tačno ubili i ko je tačno od igrača vas ubio i koliko puta, koliko ste iskoristili zavoja da bi zaustavili krvarenje itd.. Program vam čak dodeljuje na osnovu vaše igre i rankove, te ćete tako odmah videti koju ulogu imate u timu i ovoj taktičkoj igri! Ko je rambo, a ko kamikaza?

Pre nego što nastavite da čitate ovaj članak, savetujemo da pročitate naša dva članka koja su posvećena poređenju ovih taktičkih igara generalno. Da pročitate razlike između LaserTag i Airsoft igre i da pročitate razlike između LaserTag i Paintball igre.

Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

laserwar ekipa

Koja je cena za LaserTag TimBilding? Ponuda?

LaserWar po svemu zauzima TOP mesto, pa tako i po povoljnoj ceni. Cena se kreće od 1000 dinara po osobi ali može biti i skuplje u zavisnosti od broja igrača i lokacije na kojoj se igra. U cenu ulazi oprema i dostava opreme na željenu lokaciju kao i termin u trajanju od dva sata od momenta početka prve runde. To znači da se u termin ne uračunava vreme potrebno za nameštanje opreme, pripremu za igru i kratak kurs naših instruktora na terenu koji je takođe uključen. Što je veći broj igrača cena po osobi je naravno manja, a maksimalan broj igrača je 18. Za razliku od Airsofta i Paintballa gde plaćate i često doplaćujete za dodatne kuglice, vrlo je bitno da napomenemo da ovde za početnu cenu dobijate sve i nemate potrebe da doplaćujete bilo šta do kraja vašeg termina. Oprema u vidu unifome nije obezbeđena jer nije ni potrebna.

Donosimo opremu do vas! Možete igrati gde god želite!
Nema bola, nema modrica, nema zaštite opreme! Painfree!
Naši instruktori su vam sve vreme na terenu i na raspolaganju.
Detaljna statistika svakog tima i igrača posebno, uživo na terenu!
Profesionalni fotograf sa vama na terenu! Fotografije GRATIS!
Pomoću GoPro akcione kamere, beležimo sve! Snimak GRATIS!
Mislimo na svaki detalj! Obezbeđujemo osveženje GRATIS!!
LaserWar je 100% EcoFriendly jer nema plastičnih kuglica i boja!
Za redovne klijente nudimo posebne ponude i pogodnosti.

Imate mogućnost odabira termina od 2H što je minimalno ili 3H ako želite da se baš iskusite i uživite u nove uloge. Naravno postoje mogućnosti i za veće termine za neke specijalne MILSIM scenarije i za profesionalne i redovne igrače, a samim tim postoje i mnogi popusti i benefiti. Na osnovu vaših parametara možete izračunati cenu na našem kalkulatoru!

Gde se igra u Novom Sadu? Teren?

Vi birate lokaciju! LaserTag može da se igra gde god želite, mi vam donosimo opremu do vas, na vaš plac, vikendicu ili bilo koju odabranu lokaciju u prirodi. Uvek predlažemo naš LaserWar teren u srcu Fruške gore! Da pogledate prezentaciju našeg terena kliknite na ovaj link. Na našem terenu postoje rovovi, čeke, osmatračnice i površine je 3000m² pod šumom. Teren je urađen za ozbiljne ograče i ratne simulacije. Mnoštvo rekvizita na terenu omogućava da se igraju razni scenariji i misije. Jedna od najpolularnijih je naša unikatna LaserWar Misija! Pogledajte opis na linku. Zaista pružamo potpuni doživljaj!

Predlažemo da pročitate članak “Gde igrati LaserTag u Novom Sadu” Istakli smo po nama ono najbolje! Dok smo ovo pisali, uzeli smo u opticaj i iskustva naših igrača, te su ove lokacije svakako na prvom mestu. Ipak je Fruška gora što se Novog Sada tiče pravi izbor, a bilo koje izletište na njoj ili neki manje popularan deo, svakako može da posluži da se zabavite i igrate LaserTag. I još jednom da napomenemo i ponovimo da nema posebnog terena. Možete da igrate gde god želite!

laserwar momacko vece

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.