fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag srbija

LaserTag Srbija NOVO!

LaserTag od sada i u Srbiji!

LaserWar Weapons And Tactics je firma osnovana 2020. godine kao jedini zvanični predstavnik LASERWAR kompanije i ekskluzivni distributer LaserWar opreme u Srbiji. Prioritet nam je zabava i rekreacija svih ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina, oružja, policije i vojske na jedan zabavan ali bezbedan i siguran način. Odlikuje nas posvećenost radu, profesionalnost, iskustvo i ozbiljnost. Dobro poznajemo LaserTag opremu i način njenog rada, a imamo iskustvo u korišćenju tehnike sa kojom raspolažemo. Veliki smo ljubitelji vojne istorije, taktike, MILSIM, AirSofta i Paintballa. Želimo da građanima Srbije ponudimo nešto novo u domenu zabave i rekreacije. LaserTag je pravo rešenje za to!

Trenutno smo jedina firma u Srbiji koja poseduje ovakvu vrstu LaserTag opreme! U ponudi imamo opremu koja je do sada bila dostupna samo pripadnicima policije i vojske, uglavnom za taktičke vežbe svetskih elitnih jedinica. Američki Seal Team, Britanski SAS, Ruski SPECNAZ i naši SOKOLOVI koriste upravo ovakvu opremu za njihove vežbe i simulacije. Upravo takva LaserWar oprema je sada dostupna i za sve vas koji želite da se oprobate u ultra realističnoj borbenoj simulaciji. LaserWar Weapons And Tactics raspolaže sa LaserTag replikama i opremom koja se odlikuje najvećim stepenom identičnosti u odnosu na prave i originalne modele naoružanja. U našem arsenalu, posedujemo sve od snajpera, automatskih i poluautomatskih pušaka, pištolja ali i noževa za blisku LaserTag borbu. Naravno pored takvog naoružanja, bitno je spomenuti i naše specijalne LaserTag uređaje koji omogućavaju širok spektar scenarija i igre! Sa nama adrenalina i zabave ne manjka, a naši instruktori su tu da se pobrinu da Vam LaserWar iskustvo ostane i kao lepa uspomena, snimajući svaki momenat vaše igre i gameplay-a. Kao imenovani LASERWAR Servis Centar za Zapadni Balkan, pružamo i usluge održavanja i popravke opreme.

Na taj način predstavljamo LaserTag regionalni centar! Više o tome pročitajte na našem članku kojeg smo napisali na tu temu.

LaserTag Srbija, video prezentacija

Pogledajte video prezentaciju LaserTag igre u Srbiji!

Pokrivamo čitavu teritoriju Srbije i dostupni smo za sve prilike i događaje. Naš tim čine mladi i ambiciozni ljudi sa velikim iskustvom u organizaciji događaja i svih vrsta zabavnih sadržaja. LaserTag je idealan izbor za proslave rođendana, timbildinge, druženja, turnire i mnogo toga još! Zakazivanje Vašeg LaserWar termina pozivom na: +38163539437.

Ako vam se svideo ovaj članak, pročitajte i članak LaserTag Novi Sad!

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.