fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LaserTag servis

LaserTag Servis Centar

LaserTag Regionani Centar!

LaserWar Weapons And Tactics je firma osnovana 2020. godine kao jedini zvanični predstavnik LASERWAR kompanije i ekskluzivni distributer LaserWar opreme u Srbiji. Prioritet nam je zabava i rekreacija svih ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina, oružja, policije i vojske na jedan zabavan ali bezbedan i siguran način. Odlikuje nas posvećenost radu, profesionalnost, iskustvo i ozbiljnost. Dobro poznajemo LaserWar opremu i način njenog rada, a imamo iskustvo u korišćenju tehnike sa kojom raspolažemo. Veliki smo ljubitelji vojne istorije, taktike, MILSIM, AirSofta i Paintballa. Želimo da građanima Srbije ponudimo nešto novo u domenu zabave i rekreacije, ali i sportske opreme.

Imamo iskustva u korišćenju LaserWar i LaserTag opreme, a veoma dobro poznajemo Zakone i uredbe vezano za ovu delatnost. Iz tog razloga osim prodaje opreme, našim klijentima pružamo i usluge podrške tokom celog procesa kupovine ali i konsultacije vezano za pokretanja sopstvenog biznisa. Kao ovlašćeni predstavnik LASERWAR kompanije tu smo i da Vas naučimo kako se koristi oprema, ali i da je podesimo i namestimo u skladu sa vašim zahtevima.

LaserTag servis opreme

Održavanje i servisiranje LaserTag opreme

Nakon dobijanja Vaše opreme, ostajemo u kontaktu! Za bilo kakva dodatna pitanja i probleme vezane za opremu uvek nam se možete javiti. Možete nam se obratiti vezano za pitanja oko proizvoda, nameštanje opreme i dodataka, ažuriranja softvera, kupovine delova, ali i popravki i održavanja opreme. Tu smo za vas kada god nas budete trebali. Zadovoljan kijent je naš prioritet! Kompanija LASERWAR dobro je poznata na svetskom tržištu kao pouzdan proizvođač opreme za LaserTag, čija se proizvodnja prostire u 78 zemalja sveta. Kupovina naše opreme ne zaustavlja naš odnos sa klijentima, to je samo početak. Kada postanete naš klijent, dobijate podršku naše kompanije i kompanije LASERWAR za životni vek opreme.

Laser tag je najviša tehnološka igra na svetu. Gotovo sva dostignuća modernog inženjerstva, optoelektronike, bežičnih komunikacija i internet tehnologija primenjuju se u novim setovima i razvoju opreme, podižući ga na sasvim novi nivo. Za 10 kratkih godina oprema za LaserTag napravila je šetnju uporedivu sa poluvekovnom istorijom razvoja drugih tehničkih polja i nastavlja svoj aktivni razvoj. Bilo bi to nemoguće bez aktivne i produktivne saradnje sa našim klijentima, koji su u skladu sa svojim zahtevima i očekivanjima postavili glavni tok razvoja nove opreme i usavršavanje postojeće.

LaserTag podrška za sve naše klijente

Tretiranje klijenata kao ravnopravnih partnera garancija je uspešnog razvoja kompanije LASERVAR već 11 godina. Opremu za LaserTag kupuju ljudi koji je koriste za izgradnju sopstvenog posla i profesionalni igrači kojima je LaserTag njihov životni stil. Nemamo povremene kupce – ciljamo na dugoročnu i produktivnu saradnju. Kakva god podrška bila potrebna našim partnerima, mi smo je spremni pružiti. Kao klijent LASERWAR-a, preko nas dobijate iskrenog partnera, spremnog da postane pouzdana podrška za vaše poslovanje čak i u slučaju više sile. Stvari se dešavaju, ali LASERWAR nikoga ne ostavlja za sobom.

Klijentima koji kupuju sofisticiranu opremu za igru LaserTag potrebna je stalna informativna podrška, a naši stručnjaci uvek su spremni da je pruže našim klijentima. Na sva vaša pitanja odgovorićemo koristeći bilo koji dostupan komunikacijski kanal: Skype, telefon, Viber ili e-mail. Specijalisti LASERWAR-a neprestano rade na usavršavanju naše proizvodnje, a sve najnovije verzije firmvera dostupne su na LASERWAR veb lokaciji i možete ih besplatno preuzeti.

Garancija i popravka LaserTag opreme

Sva oprema koju proizvodi kompanija LASERVAR ima garanciju operativnosti, a mi smo odgovorni za rad opreme tokom garantnog perioda. Dug vek trajanja opreme je osnova reputacije kompanije, jer je za klijente naša oprema poslovni alat. U brojnim klubovima možete videti i prve primere LASERWAR opreme kao i nove, a čak su i stari još uvek profitabilni za svoje vlasnike. Pružamo servisno održavanje naše opreme tokom celog životnog veka – program modernizacije omogućava nadogradnju elektronike i optičkih uređaja, ažuriranje firmvera i spoljnog izgleda proizvoda uz minimalne troškove za vlasnika. Na zahtev klijenta možemo prilagoditi opremu. Primena ekskluzivnih logotipa u okviru laserskog graviranja ili bojenja učiniće vašu opremu jedinstvenom i stvoriće poseban stil za vaš klub.

LaserTag je dinamična i emocionalna igra i oprema se često može oštetiti tokom igre. Interesi klijenta zahtevaju da se pitanje popravke reši što je pre moguće, jer vreme je novac. Serija video snimaka posvećenih dizajniranju i popravci sopstvenim rukama pomoći će u uštedi vremena jer se mnogi problemi mogu rešiti interno. Međutim, ako oprema zahteva ozbiljne popravke, tu smo uvek da uskočimo i pomognemo. Rešavamo i sva pitanja u vezi sa rezervnim delovima ili popravkom.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.