fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag rođendan

LaserTag proslava rođendana!

Proslava rođendana uz LaserTag! Rođendan koji se pamti!

Verovatno ste do sada čuli samo za LaserTag u vidu popularne igre za mlađe uzraste u zatvorenom prostoru. Obično se radi o rođendaonicama i često je namenjeno samo za mlađi uzrast. Sećate se reklama i fotografija dece u mračnim, zatvorenim prostorima, sa plastičnim pištoljima i puškama koje su u futurističkom fazonu. To više nije tako! Od sada LaserTag možete da igrate i na otvorenom! Gde god vi želite! U ovom članku ćemo vam predstaviti bitne prednosti nove generacije LaserTag opreme i zašto je sada LaserTag na otvorenom najbolji izbor za proslavu rođendana.

Svi znamo da deca žele nove i unikatne stvari, nešto po čemu će njihov rođendan biti poseban i o čemu će svi drugari pričati. Osim fanstatične zabave i adrenalina, uz LaserWar dobijate boravak u prirodi, igru na svežem vazduhu uz 2 sata neprestane rekreacije i treninga. Rođendani ispunjeni timskih duhom i osećajem za druge i to sve bez gledanja u telefone! Uz veliki broj dodatnih uređaja, zabava je zagarantovana! Za one koji žele TOP rođus!

Skoro 50% svih telefonskih upita koje dobijemo započinje pitanjem: “Mogu li deca da igraju laserWar?” Odgovor je „Da“! Radimo sa decom od 10 i više godina i sve je potpuno sigurno! Što više takvih telefonskih poziva primamo, jasnije je da sama igra odnosno LaserWar privlači i onu klijentelu koja ne može sa lakoćom da igra Airsoft ili PaintBall, kako zbog starosnog ograničenja, pa tako i zbog proste činjenice da većina roditelja smatra da su to grubi i opasni sportovi za decu i mlađe uzraste.

Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

Zašto je LaserTag idealan za proslavu rođendana?

Hajde da saznamo zašto. Ovo su samo neki od razloga koje smo naveli.

LaserTag mogu da igraju svi, od dece do odraslih u velikom rasponu različitih scenarija i mogućnosti igre. LaserTag je idealan za prave zaljubljenike u vojne i ratne simulacije, ekstremne sportove i ostalo što uliva određenu dozu adrenalina. Ali i naravno za klasičnu zabavu u vidu proslava rođendana. Sama pomisao na to da ćete vi ili vaša deca provesti jedno kvalitetno vreme na otvorenom, na vazduhu sa 2 sata neprestane rekreacije i treninga, LaserTag stavlja u top mesta po pitanju zdravih i korisnih aktivnosti na otvorenom. Zato umesto da deca slave rođendane u zagušljivim i tamnim rođendaonicama, LaserTag je idealno rešenje da vaša deca osim proslave rođendana dobiju i test kondicije, fizičku aktivnost, zdravlje i zabavu.

Timski duh – LaserTag vas uči da osećate podršku svojih partnera u igri: sve pobede mogu se postići samo zajedničkim radom. U LaserTagu, individualna veština nije dovoljna za postizanje cilja. Stoga se deca već od prvih igara uče interakciji i podršci, timskom radu. Igranje na otvorenom – Skoro sve igre odvijaju se na otvorenom, što je dobro za zdravlje deteta. Pa čak i kada su u pitanju zatvorena igrališta, dinamika igre i primljene emocije teško se mogu uporediti sa bilo kojim drugim oblikom slobodnih aktivnosti. Bezbednost – Ako pogledate statistiku, možete videti da je LaserTag sigurniji od fudbala, odbojke ili košarke. Zahvaljujući nepogrešivom radu opreme za LaserTag, praktično nema sudara – interakcija igre se dešava na daljinu. Dakle, u LaserTagu možete biti dobro raspoloženi i ne povrediti se. Bezbednost je iznad svega. LaserTag je odlična alternativa igrama za PC. Laser tag koristi tehnološku opremu koja izgleda jednako dobro kao i oružje koje se koristi u PC igrama. To znači da deca dobijaju istu igru, ali samo u stvarnosti, sa svojim prijateljima i vršnjacima. Svi igraju u istim uslovima. Pročitajte članak gde smo uporedili LaserTag i PC igre i poseban članak LaserTag za decu! Zašto pozvati drugare da igrate PC igre, kada to možete u realnosti? Samo naravno u mnogo zdravijoj atmosferi, na svežem vazduhu.

laserwar uživanje

Za koji uzrast je LaserTag? Koji rođendan se slavi uz LaserTag?

Uzrast od 10-14 godina – Deca u ovom uzrastu su zaista posebna kategorija. Roditelji donose gotovo sve odluke umesto njih. Oni teško da imaju nezavisnost ili finansijsku slobodu u tom uzrastu. Šta je deci potrebno? Prvo i najvažnije, oni žele da se igraju. Kakvu igru žele da igraju? Ono bez bola, uzbudljivo, sa jasnim i jednostavnim pravilima i sa oružjem za igru koje je privlačno i nije preteško. Što više izgleda kao kompjuterska igra to bolje. Još jedna značajna tačka koja se mora napomenuti, igru moraju odobriti roditelji. Jer oni plaćaju za svoju decu. Sigurnost igre je najvažnija za roditelje što je svakako i najvažnije. Možemo da ih uverimo da infracrveni zraci detetu neće naštetiti, a igra se u bezbednom ambijentu i terenu, čak roditelji mogu da biraju, pa da se igra održi i u njihovom dvorištu. U ovoj igri nema bola, što znači da ispunjavamo očekivanja i dece i roditelja. Pravila igre su jasna i jednostavna, sve pogotke registruje elektronski sistem, a na raspolaganju su lagane puške.

Uzrast od 14 do 18. godina! Tinejdžeri – S jedne strane oni su još uvek deca, sa druge strane žele da budu kao odrasli. Oni žele da njihovo oružje izgleda stvarno, žele više raznovrsnosti. I to je skoz ok! Osim laganih pušaka posedujemo verne replike i nešto teže modele poput pravih originala. A što se tiče scenarija i misija, ima ih na pretek, one nešto brže i sa više akcije, ali i one koje zahtevaju razmišljanje i taktiku. Svako će uzeti i igrati ono što voli. Instruktori su tu da saslušaju zahteve svih igrača i da im osiguraju da sve bude onako kako oni žele, a što je naravno u granicama naših mogućnosti.

laserwar deca

Da li je LaserTag i za odrasle? Naravno! Mnogi žude za realnom igrom – žele težak mitraljez i preopterećenje. Oni koji vole raznolikost žele da imaju nekoliko oružja pri ruci – AK i nešto iz dometa M, bacač granata i snajperska puška! Za mnoge je više reč o scenarijima – mora biti što zamršeniji i mora uključivati razne misije. Ne zaboravimo da i devojke igraju igru. Njihovi zahtevi su slični onima dece, ali oni žele da igraju pod istim uslovima kao i muškarci. Možemo li zadovoljiti sve te zahteve?

Naravno da možemo! Naše oružje zasnovano je na prototipovima borbenog oružja, postoji veliki izbor modela, tako da će svaki ljubitelj raznolikosti sigurno naći nešto po svojoj želji. U ponudi imamo dosta misija i različitih MILSIM scenarija što je zaista veoma slično pravim ratnim sukobima, neki se igraju i dva sata po velikim šumovitim terenima, igre uključuju sve opcije prave simulacije, lekare na terenu, sistem krvarenja, prve pomoći, deaktiviranja bioloških, nuklarnih bombi itd… Više o MILSIM-u možete da pročitate na ovom linku. Što se tiče lepšeg pola … LaserWar je igra jednakih mogućnosti.

laserwar ekipa

Koja je cena LaserTag proslave rođendana? Ponuda?

LaserWar po svemu zauzima TOP mesto, pa tako i po povoljnoj ceni. Cena se kreće od 1000 dinara po osobi ali može biti i skuplje u zavisnosti od broja igrača i lokacije na kojoj se igra. U cenu ulazi oprema i dostava opreme na željenu lokaciju kao i termin u trajanju od dva sata od momenta početka prve runde. To znači da se u termin ne uračunava vreme potrebno za nameštanje opreme, pripremu za igru i kratak kurs naših instruktora na terenu koji je takođe uključen. Što je veći broj igrača cena po osobi je naravno manja, a maksimalan broj igrača je 18. Za razliku od Airsofta i Paintballa gde plaćate i često doplaćujete za dodatne kuglice, vrlo je bitno da napomenemo da ovde za početnu cenu dobijate sve i nemate potrebe da doplaćujete bilo šta do kraja vašeg termina. Oprema u vidu unifome nije obezbeđena jer nije ni potrebna.

Donosimo opremu do vas! Može se igrati gde god želite!
Potpuno bezbedno! Nema bola, nema modrica! Painfree!
Naši instruktori i animatori su sve vreme na terenu sa decom.
Detaljna statistika svakog tima i igrača posebno, uživo na terenu!
Profesionalni fotograf na terenu! Dobijate fotografije GRATIS!
Pomoću GoPro-a, slavljenik snima svoju akciju! Snimak GRATIS!
Mislimo na svaki detalj! Obezbeđujemo osveženje GRATIS!! (voda)
LaserWar je 100% EcoFriendly jer nema plastičnih kuglica i boja!
Slavljenik se ne računa u cenu, i dobija naše poklon vaučere!

Imate mogućnost odabira termina od 2H što je minimalno ili 3H ako želite da se baš iskusite i uživite u nove uloge. Naravno postoje mogućnosti i za veće termine za neke specijalne MILSIM scenarije i za profesionalne i redovne igrače, a samim tim postoje i mnogi popusti i benefiti. Na osnovu vaših parametara možete izračunati cenu na našem kalkulatoru!

Gde se igra u Novom Sadu? Teren?

Vi birate lokaciju! LaserTag može da se igra gde god želite, mi vam donosimo opremu do vas, na vaš plac, vikendicu ili bilo koju odabranu lokaciju u prirodi. Najbolja lokacija za proslavu rođendana u Novom Sadu i ukoliko igrate prvi put, a radi se o deci, jeste Kamenički park. Blizina grada, a opet netaknuta priroda! Delovi pokriveni šumom, livade, urbani delovi parka, sve to zajedno čini da Kamenički park bude veoma zanimljiv igračima koji se odluče da tu odigraju LaserTag igru. U parku razlikujemo nekoliko različitih terena za igru, čak 5! Naši instruktori vam na osnovu vašeg iskustva u igri i u zavisnosti od namene, predlažu određeni teren. Najbolje od svega je što su svi delovi parka odnosno tereni veoma blizu pa se lako možete nakon završene runde prebaciti na drugi teren i tamo nastaviti LaserTag igru. Velika prednost Kameničkog parka je i to što ima veliki broj stolova i klupa za odmaranje, piknik i ostalo, kao i veliki broj kanti za otpatke. Iz tog razloga, Kamenički park je idealno mesto za LaserTag proslave rođendana, gde je moguće u toku ili posle igre napraviti pauzu, sesti i pojesti nešto ili se jednostavno osvežiti. Pročitajte sve o ovoj fantastičnoj lokaciji i kako izgleda igra u ovom parku.

Predlažemo da pročitate članak “Gde igrati LaserTag u Novom Sadu” Istakli smo po nama ono najbolje! Dok smo ovo pisali, uzeli smo u opticaj i iskustva naših igrača, te su ove lokacije svakako na prvom mestu. Ipak je Fruška gora što se Novog Sada tiče pravi izbor, a bilo koje izletište na njoj ili neki manje popularan deo, svakako može da posluži da se zabavite i igrate LaserTag. I još jednom da napomenemo i ponovimo da nema posebnog terena. Možete da igrate gde god želite!

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.