fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LASERTAG NOVI SAD

LaserTag Novi Sad

LaserTag Predstavnici/Distributeri/Serviseri

Sa ponosom možemo reći da je Novi Sad postao regionalni LaserTag centar! Naša kompanija LaserWar Weapons And Tactics je firma osnovana 2020. godine kao jedini zvanični predstavnik LASERWAR kompanije, vodećeg svetskog proizvođača LaserTag opreme. Ekskluzivni smo distributer LaserWar opreme u Srbiji i na Balkanu i imenovani LASERWAR Servis Centar za Balkan, dakle pružamo i usluge održavanja i popravke opreme. Zaokružili smo LaserTag ponudu u našoj zemlji, a prioritet nam je zabava i rekreacija svih ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina na jedan zabavan ali bezbedan i siguran način.

Osim prodaje, bavimo se i rentirajem i organizacijom igre, rođendana i timbildinga. Trenutno smo jedina firma u Srbiji koja poseduje ovakvu vrstu LaserTag opreme! U ponudi imamo opremu koja je do sada bila dostupna samo pripadnicima policije i vojske, uglavnom za taktičke vežbe svetskih elitnih jedinica. Američki Seal Team, Britanski SAS, Ruski SPECNAZ i naši SOKOLOVI koriste upravo ovakvu opremu za njihove vežbe i simulacije. Upravo takva LaserWar oprema je sada dostupna i za sve vas koji želite da se oprobate u ultra realističnoj borbenoj simulaciji. LaserWar Weapons And Tactics raspolaže sa naoružanjem i opremom koja se odlikuje najvećim stepenom identičnosti u odnosu na prave i originalne modele naoružanja. U našem arsenalu, posedujemo sve od snajpera, automatskih i poluautomatskih pušaka, pištolja ali i noževa za blisku laserwar borbu. Naravno pored takvog naoružanja, bitno je spomenuti i naše specijalne LaserTag uređaje koji omogućavaju širok spektar scenarija i igre! Sa nama adrenalina i zabave ne manjka, a naši instruktori su tu da se pobrinu da Vam LaserWar iskustvo ostane i kao lepa uspomena, snimajući svaki momenat vaše igre i gameplay-a. Najbolja LaserTag oprema u gradu!

Šta je LaserTag? Od sada i na otvorenom!

LaserTag je nova generacija vojno-taktičke obuke. Oprema prvobitno korišćena za taktičku obuku vojske, a sada je koriste klubovi širom sveta za zabavu i rekreaciju. Verovatno ste do sada čuli samo za LaserTag kao popularnu igru za mlađe uzraste u zatvorenom prostoru. Obično se radi o rođendaonicama i često je namenjeno samo za mlađi uzrast. Od sada je u Novom Sadu i u Srbiji LaserTag moguće igrati na jednom većem nivou i to na otvorenom prostoru, gde god vi želite!

LaserWar ekipa Beočin

Oružje „ispaljuje“ infracrvene zrake velikog dometa koji pogađaju druge korisnike. Domet infracrvenih zraka zavisi od modela oružja, pa se tako kreće i do neverovatnih 500 metara. Infracrveni zraci se vrlo lako prenose na svim terenima, a jedino što može da stane na put IF zracima je naravno čvrsta prepreka. Infracrveni zraci se bez prekida prenose i u gustoj šumi kroz listove, žbunje i šipražje. Svaki korisnik poseduje i specijalne senzore koji prikupljaju infracrvene zrake, odnosno detektuju pogodak. U pitanju je veoma dobro kalibrisana oprema velike preciznosti, pa korisnik mora da se služi svim nišanskim sredstvima i sistemima kako bi pogodak bio uspešan. Instruktori u toku igranja imaju prenosni računar koji u realnom vremenu prikuplja statistiku tako da nakon svake runde, svaki igrač može da pogleda efektivnost korišćenja municije, broj pogodataka, ko je koga pogodio, stepen veštine, ukupan score, bodovanje svih igrača i ostala statistika.

Svaki igrač ima svoje oružje, a u zavinosti od odabira modela ima i određenu količinu municije. Meci su u vidu su IF zraka. Nakon utroška municije iz šanžera, repetiranje se vrši kao i na originalu. Oružje može da puca pojedinačno ili rafalno, što je odabir korisnika i zavisi od modela oružja. Kada se IF zracima pogodi drugi igrač, senzori na pogođenom igraču detektuju pogodak, a feedback pogotka imaju oba igrača. Posedujemo i specijalne MEDIC setove za doktore na terenu koji imaju zadatak da ranjenima ili povrate helte ili da pokušaju da spasu one koji su poginuli. Moguće je takođe i onesposobljavanje samog oružja ukoliko je pogođeno. Oštećenje može da se gleda u privremenom oštećenju ili potpunom blokadom. Princip rada LaserTag opreme se ogleda u jednom usklađenom i elektronski povezanom sistemu koji omogućava igračima da se usredsrede na igru, zabavu i taktiku, a sve ostalo radi elektronika umesto njih. Veoma realističan princip rada!

Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

Kako da se prijavim za igru? Koja je cena?

Sve što treba da uradite kako bi ste zakazali vašu LaserTag igru jeste da pozovete na +381 63 539 437 i rezervišete termin.

LaserWar po svemu zauzima TOP mesto, pa tako i po povoljnoj ceni. Cena se kreće od 1000 dinara po osobi ali može biti i skuplje u zavisnosti od broja igrača i lokacije na kojoj se igra. Tako je dobro ste čuli, igrate gde god želite! Mi donosimo opremu na vašu adresu. U cenu ulazi oprema i dostava opreme na željenu lokaciju na celoj teritoriji Srbije kao i termin u trajanju od dva sata od momenta početka prve runde. To znači da se u termin ne uračunava vreme potrebno za nameštanje opreme, pripremu za igru i kratak kurs naših instruktora na terenu koji je takođe uključen. Što je veći broj igrača cena po osobi je naravno manja, a maksimalan broj igrača je 18. Za razliku od Airsofta i Paintballa gde plaćate i često doplaćujete za dodatne kuglice, vrlo je bitno da napomenemo da ovde za početnu cenu dobijate sve i nemate potrebe da doplaćujete bilo šta do kraja vašeg termina. Oprema u vidu unifome nije obezbeđena jer nije ni potrebna.

Imate mogućnost odabira termina od 2H što je minimalno ili 3H ako želite da se baš iskusite i uživite u nove uloge. Naravno postoje mogućnosti i za veće termine za neke specijalne MILSIM scenarije i za profesionalne i redovne igrače, a samim tim postoje i mnogi popusti i benefiti. Posetite naš kalkulator kako bi izračunali cenu u skladu sa vašim parametrima.

Za pogledajte sve naše usluge detaljno, posetite ovu stranicu u linku.

laserwar u sumi

Gde se igra u Novom Sadu? Teren?

Uvek predlažemo naš LaserWar teren u srcu Fruške gore! Da pogledate prezentaciju našeg terena kliknite na ovaj link. Na našem terenu postoje rovovi, čeke, osmatračnice i površine je 3000m² pod šumom. Teren je urađen za ozbiljne ograče i ratne simulacije. Mnoštvo rekvizita na terenu omogućava da se igraju razni scenariji i misije. Jedna od najpolularnijih je naša unikatna LaserWar Misija! Pogledajte opis na linku. Zaista pružamo potpuni doživljaj!

Predlažemo da pročitate članak „Gde igrati LaserTag u Novom Sadu“ Istakli smo po nama ono najbolje! Gradske i druge parkove nismo uzimali u izbor zbog ograničenosti misija i scenarija koji mogu da se igraju u njima, ali i velikog broja ljudi koji ih posećuju a što može da utiče na doživljaj igre. Dok smo ovo pisali, uzeli smo u opticaj i iskustva naših igrača, te su ove lokacije svakako na prvom mestu. Ipak je Fruška gora što se Novog Sada tiče pravi izbor, a bilo koje izletište na njoj ili neki manje popularan deo, svakako može da posluži da se zabavite i igrate LaserTag. I još jednom da napomenemo i ponovimo da nema posebnog terena. Možete da igrate gde god želite, te ako imate u planu neku drugu lokaciju, svakako nam pišite.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.