fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag srbija

LaserTag na otvorenom!

Od sada LaserTag je moguće igrati i na otvorenom!

Verovatno ste do sada čuli samo za LaserTag u vidu popularne igre za mlađe uzraste u zatvorenom prostoru. Obično se radi o rođendaonicama i često je namenjeno samo za mlađi uzrast. Sećate se reklama i fotografija dece u mračnim, zatvorenim prostorima, sa plastičnim pištoljima i puškama koje su u futurističkom fazonu. Zato svaki put kada nekome kažete za LaserTag prvo pomisli na igru za decu do 12-14 godina. To više nije tako! Naša kompanija je u Srbiju donela potpuno novu opremu i tehnologiju koja menja pogled na LaserTag i pomera granice kada su ratne igre u pitanju. U ovom članku ćemo vam predstaviti bitne prednosti nove generacije LaserTag opreme i zašto je sada LaserTag odnosno LaserWar najbolji izbor za proslavu rođendana, timbilding ili zabavu sa vašim prijateljima. LaserWar je novo ime, sinonim za realističnu ratnu simulaciju!

Upravo ta, potpuno nova tehnologija i oprema poslednje generacije, učinili su da sve postane moguće! U pitanju je LaserTag oprema koja je do sada bila dostupna isključivo za policiju i vojsku, a koristi se za napredne obuke i uvežbavanja taktike i sposobnosti, uglavnom specijalnih jedinica. Popularna oznaka „MILSIM“ koju karakteriše ova oprema, a označava „Military Simulation“ potvrđuje da je idealna za ratne simulacije i realistično borbeno iskustvo. LaserWar oprema predstavlja profesionalne rekvizite za uvežbavanje taktičkih i vojnih situacija. Složen sistem naoružanja, tehnike i dodatne opreme, zajedno sačinjavaju idealnu kombinaciju za ultra realistično i moderno iskustvo svakog korisnika.

laserwar srbija

LaserTag idealno rešenje za zabavu na otvorenom!

To je omogućilo i da LaserTag od sada može da se igra i na otvorenom, na svežem vazduhu i u prirodi. Ovakav LaserTag mogu da igraju svi, od dece do odraslih u velikom rasponu različitih scenarija i mogućnosti igre. LaserTag je idealan za prave zaljubljenike u „MILSIM“ scenarija, vojne i ratne simulacije, ekstremne sportove i ostalo što uliva određenu dozu adrenalina. Ali i naravno za klasičnu zabavu u vidu proslava rođendana i organizovanja timbildinga. Sama pomisao na to da ćete vi ili vaša deca provesti jedno kvalitetno vreme na otvorenom, na vazduhu sa 2 sata neprestane rekreacije i treninga, LaserTag stavlja u top mesta po pitanju zdravih i korisnih aktivnosti na otvorenom. Zato umesto da deca slave rođendane u zagušljivim i tamnim rođendaonicama, LaserTag je idealno rešenje da vaša deca osim proslave rođendana dobiju i test kondicije, fizičku aktivnost, zdravlje i zabavu. LaserTag je OK za sve od 10 do 70 godina!

Takođe, sigurno ste čuli za popularne ekstremne sportove kao što su Airsoft i Paintball ali vam se nije svidelo jer nije realno ili zato što posle igre odlazite sa povredama, masnicama i bolovima. Upravo ova nova Laser Tag oprema omogućava da proslavite rođendan, organizujete timbilding ili druženje sa prijateljima bilo gde u prirodi, uz rekreaciju i sport, zabavu i druženje, bezbedno i sigurno, a opet zadržavajući onu bitnu dozu realnističnosti i ratne simulacije. Ako se dvoumite između proslave rođendana uz LaserTag, airsoft ili paintball predlažemo da pročitate članak koji govori upravo o razlikama između ovih ratnih igara, a koji će vam sigurno pomoći da odlučite šta je ono što će vama najviše odgovarati. Pročitajte razlike između LaserTaga i Airsofta, a zatim i razlike između LaserTaga i Paintballa. Ukoliko ste ljubitelj PC igara onda definitivno Pročitajte i članak gde smo uporedili LaserTag i PC igre i poseban članak LaserTag za decu!

LaserTag na otvorenom! Gde se igra?

Od sada je u Srbiji LaserTag moguće igrati na jednom većem nivou i to na otvorenom prostoru, gde god vi želite!

Najveća prednost nove generacije LaserTaga, pored sve tehnologije i savršene opreme je i to što ne zahteva poseban teren. S obzirom da ne koristi kuglice i da ne predstavlja pretnju po bezbednost drugih osoba u okruženju kao što su posmatrači, prolaznici itd i imajući u vidu da je LaserTag 100% Eco-Friendly neostavljajući nikakve tragove po prirodu, može se igrati gde god vi želite! To znači da u skladu sa scenarijem i vašim željama i zahtevima birate mesto i veličinu terena. Profesionalni igrači LaserTag-a često za teren imaju čitava šumska prostranstva gde simuliraju određene Black Ops misije, dok sa druge strane proslave rođendana mogu biti i u vašem lokalnom parku, kvartu, placu. Mi Vam donosimo opremu, a naši instruktori će biti sve vreme sa vama kako bi vam sve lepo objasnili. Ukoliko nemate teren, ni to nije problem.

Uvek predlažemo naš LaserWar teren u srcu Fruške gore! Da pogledate prezentaciju našeg terena kliknite na ovaj link. Na našem terenu postoje rovovi, čeke, osmatračnice i površine je 3000m² pod šumom. Teren je urađen za ozbiljne ograče i ratne simulacije. Mnoštvo rekvizita na terenu omogućava da se igraju razni scenariji i misije. Jedna od najpolularnijih je naša unikatna LaserWar Misija! Pogledajte opis na linku. Zaista pružamo potpuni doživljaj!

lasertag teren

Kako tačno fukncioniše nova oprema?

Raspolažemo sa LaserTag opremom koja se odlikuje najvećim stepenom identičnosti u odnosu na prave i originalne modele naoružanja. U našem arsenalu, posedujemo sve od snajpera, automatskih i poluautomatskih pušaka, pištolja ali i noževa za blisku laserwar borbu. U pitanju su verne replike koje se sklapaju u istim fabrikama gde i originali, dakle nisu modeli niti kopije, već verne replike do najsitnih detalja. Naravno pored takvog naoružanja, bitno je spomenuti i naše specijalne LaserTag uređaje koji omogućavaju širok spektar scenarija i igre! Sa nama adrenalina i zabave ne manjka, a naši instruktori su tu da se pobrinu da Vam LaserWar iskustvo ostane i kao lepa uspomena. Najbolja LaserTag oprema u Srbiji!

Oružje „ispaljuje“ infracrvene zrake velikog dometa koji pogađaju druge korisnike. Domet infracrvenih zraka zavisi od modela oružja, pa se tako kreće i do neverovatnih 500 metara. Infracrveni zraci se vrlo lako prenose na svim terenima, a jedino što može da stane na put IF zracima je naravno čvrsta prepreka. Infracrveni zraci se bez prekida prenose i u gustoj šumi kroz listove, žbunje i šipražje. Svaki korisnik poseduje i specijalne senzore koji prikupljaju infracrvene zrake, odnosno detektuju pogodak. U pitanju je veoma dobro kalibrisana oprema velike preciznosti, pa korisnik mora da se služi svim nišanskim sredstvima i sistemima kako bi pogodak bio uspešan. Instruktori u toku igranja imaju prenosni računar koji u realnom vremenu prikuplja statistiku tako da nakon svake runde, svaki igrač može da pogleda efektivnost korišćenja municije, broj pogodataka, ko je koga pogodio, stepen veštine, ukupan score, bodovanje svih igrača i ostala statistika.

Svaki igrač ima svoje oružje, a u zavinosti od odabira modela ima i određenu količinu municije. Meci su u vidu su IF zraka. Nakon utroška municije iz okvira, repetiranje se vrši kao i na originalu. Oružje može da puca pojedinačno ili rafalno, što je odabir korisnika i zavisi od modela oružja. Kada se IF zracima pogodi drugi igrač, senzori na pogođenom igraču detektuju pogodak, a feedback pogotka imaju oba igrača. Posedujemo i specijalne MEDIC setove za doktore na terenu koji imaju zadatak da ranjenima zaustave krvarenje ili da pokušaju da reanimiraju one koji su poginuli. Moguće je takođe i onesposobljavanje samog oružja ukoliko je pogođeno. Oštećenje može da se gleda u privremenom oštećenju ili potpunom blokadom. Princip rada LaserTag opreme se ogleda u jednom usklađenom i elektronski povezanom sistemu koji omogućava igračima da se usredsrede na igru, zabavu i taktiku, a sve ostalo radi elektronika umesto njih. Veoma realističan princip rada! Pogledajte video prezentaciju o LaserTag igri na našem YouTube kanalu.

Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

lasertag srbija

Zakazivanje LaserTag igre! Bez plaćanja unapred!

Sve što treba da uradite kako bi ste zakazali vašu LaserTag igru jeste da pozovete na +381 63 539 437 i rezervišete termin.

LaserWar po svemu zauzima TOP mesto, pa tako i po povoljnoj ceni. Cena se kreće od 1000 dinara po osobi ali može biti i skuplje u zavisnosti od broja igrača i lokacije na kojoj se igra. Tako je dobro ste čuli, igrate gde god želite! Mi donosimo opremu na vašu adresu. U cenu ulazi oprema i dostava opreme na željenu lokaciju na celoj teritoriji Srbije kao i termin u trajanju od dva sata od momenta početka prve runde. To znači da se u termin ne uračunava vreme potrebno za nameštanje opreme, pripremu za igru i kratak kurs naših instruktora na terenu koji je takođe uključen. Što je veći broj igrača cena po osobi je naravno manja, a maksimalan broj igrača je 18. Za razliku od Airsofta i Paintballa gde plaćate i često doplaćujete za dodatne kuglice, vrlo je bitno da napomenemo da ovde za početnu cenu dobijate sve i nemate potrebe da doplaćujete bilo šta do kraja vašeg termina. Oprema u vidu unifome nije obezbeđena jer nije ni potrebna.

Imate mogućnost odabira termina od 2H što je minimalno ili 3H ako želite da se baš iskusite i uživite u nove uloge. Naravno postoje mogućnosti i za veće termine za neke specijalne MILSIM scenarije i za profesionalne i redovne igrače, a samim tim postoje i mnogi popusti i benefiti. Posetite naš kalkulator kako bi izračunali cenu u skladu sa vašim parametrima.

Za pogledajte sve naše usluge detaljno, posetite ovu stranicu u linku a pročitajte i članak LaserTag Novi Sad!

Pokrivamo čitavu teritoriju Srbije i dostupni smo za sve prilike i događaje. Naš tim čine mladi i ambiciozni ljudi sa velikim iskustvom u organizaciji događaja i svih vrsta zabavnih sadržaja. LaserTag je idealan izbor za proslave rođendana, timbildinge, druženja, turnire i mnogo toga još! Zakazivanje Vašeg LaserWar termina pozivom na: +38163539437.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.