fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
Lasertag kreator

LaserTag Kreator

LaserTag mogućnosti su sada neograničene!

Dragi igrači, napravili smo LaserWar Kreator! Pomoću ovog kreatora, možete da sami kreirate vašu LaserTag misiju i da odaberete specifikacije i karakteristike kako uređaja tako i samih replika. Sve mogućnosti na jednom mestu! Na vama je da budete kreativni i da smislite vaš scenario i misiju. Mi ćemo uređaje i replike prilagoditi tome i doneti vam sve spremno na teren. Alat je idealan za HR mandžere koji žele da organizuju unikatne timbildinge, ali i za ekipe koje žele da isprobaju sve opcije! Sa LaserWar-om nikada nije dosadno! Milion i jedna mogućnost je pred vama! Mašta čini svašta!

Kako funkcioniše LaserTag kreator?

Prvi korak je da posetite stranicu LaserTag Kreator na našem sajtu. Na stranici ćete pronaći formular koji treba da popunite. Prvi deo formulara su uopštene informacije kao što su Vaše ime i prezime, kontakt podaci i zatim jedan veći deo gde treba detaljno da objasnite misiju. Savetujemo da taj deo oko opisa ostavite za poslednje. Preskočite ga i idite dalje.

Sledeći deo se tiče replika, za početak odaberite koje replike želite da uključite u vašu misiju. Zatim ispod odaberite karakteristike replika i koje mogućnosti želite da upalite. Naprimer ako želite da članovi jednog tima mogu međusobno da se ubiju, označite da želite opciju „friendly fire“. Tu su i ostale mogućnosti kao što je sistem krvarenja itd. Ako nešto ne znate šta znači imate sa strane upitnik na koji kada pređete mišem vam otvori box sa objašnjenjem odabrane opcije.

Budite kreativni! Kreiraj LaserTag scenario!

Sledeći deo je vezan za LaserTag uređaje. Za svaki uređaj izlistane su brojne mogućnosti. Vaše je da odaberete koju funkciju taj uređaj da vrši. Kod nekih uređaja možete da odaberete i više funkcija jer imamo više takvih uređaja na raspolaganju.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.