fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

LaserTag Hitman Izdanje

LaserTag replike za tajne agente

Igrajte scenarije za ubice, plaćenike, tihe ubice i držite svoje skrovište u tajnosti do kraja igre. Eliminišite protivnike bez buke!

Zdravo svima! Za ljubitelje stelt akcijskog žanra i trilogije igre HITMAN predstavljamo 2 nove modifikacije pištolja Hornet i Phoenix. Sada smo na oružje dodali prigušivače – optiku Prism. Pucanje i ponovno punjenje prati nizak nivo buke – sve u skladu sa pravilima žanra. Izaberite set poslovnih igara ili set za 2 igrača i uđite u igru kao tajni agenti na zadatku!

Unapredili smo smo optiku Prism za ove potrebe! Cev izgleda poput prigušivača odnosno supresora! Cev možete da kupite zasebno za 16e ili kao nove setove igara: za 2 igrača i za LaserTag biznise i kompanije. Pištolj je pogodan za vanjsku i unutrašnju igru. Ne izgleda drugačije od vatrenog oružja i lako stane na dlan deteta ili odrasle osobe. Upotrebite kvačicu za ponovno punjenje oružja. Vreme rada može trajati do 20 sati sa jednim punjenjem.

lasertag hornet hitman

LaserTag Nož za nečujno neutralisanje protivnika!

Dodali smo LaserTag nož u standardni arsenal svih plaćenika, atentatora i tajnih agenata. Oružje je sigurno igrati zahvaljujući svom principu delovanja: kada se igrač približi protivniku, pritisne dugme smešteno na dršci, čime neprijatelju inicira virtuelnu smrt. Opseg udara je unutar 0,5 m, u zavisnosti od osvetljenja. Dakle morate da priđete baš blizu protivnika, da mu se prišunjate iza leđa. Baš kao u filmovima! Nož je napravljen od gume te je nemoguće da se povredite!

LaserTag nož

Unapređenje LaserTag replike Phoenix za tajne misije!

Još jedan vodeći model LASERVAR-a, koji su dokazali hiljade klubova za iznajmljivanje širom sveta, je puškomitraljez Phoenix sa optikom Prism. Kompaktni dizajn izdržava trzaje i opterećenja kojima su ispunjene sve bitke sa LaserTagom. Do jednog i po dana neprekidnog vremena igranja uz jedno punjenje! Komplet za igru uključuje taktički rukohvat i OLED ekran. Kao i ostale LaserTag replike iz serije Hitman, on ima nizak nivo buke za sve zvukove.

LaserTag replika phoenix hitman

LaserTag Hitman izdanje za dva igrača!

Uključuje minimalni set opreme za igru LaserTag za dva igrača u Hitman stilu.
Na vikendici, kod kuće, u parku – igrajte iz zabave!

LaserTag set za igru za biznise i klubove!

Ovaj LaserTag komplet nije pogodan samo za igranje igara sa ljubiteljima serije i igre Hitman, već i za igranje sledećih 8 scenarija: Digitalna zastava, Kontrola zastave, Sučeljavanje, Vojna baza, Outpost, Bolnica, Cracker i Arsenal.

Želite da kupite LaserTag opremu? Posetite prodavnicu LaserTag opreme…

Pogledajte ostalu LaserTag opremu na našoj Online prodavnici 

Naša LaserTag prodavnica je bazirana na principu kataloga a ne marketa sa korpom. Jer mišljenja smo da se ova oprema ne može kupovati na svoju ruku, bez dodatnih saveta sa naše strane, jer uvek uvodimo nove stvari i neprestano radimo na unapređivanju usluge i ponude. Zato kada pretražujete našu prodavnicu uvek je bitno da odaberete šta želite i šta vam se svidelo, a zatim nam se javite na zvaničan mejl: office@laserwar.rs sa upitom i kolege iz prodaje će vam vrlo brzo odgovoriti sa svim informacijama, odgovorimo na vaša pitanja, predlozima i savetima. Konačan cilj prepiske i svake komunikacije sa našim klijentom i slanje pristojne i najbolje ponude koja će prvenstveno odgovarati klijentu.

Pročitajte detaljan članak o tome kakva je procedura kupovine LaserTag opreme kod nas!

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.