fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag zimi

Laser Tag zimi? Što da ne!

Da li Laser Tag može da se igra po snegu?

Konačno je došla dugo očekivana zima! Ne treba, međutim, pretpostaviti da igranje laser tag-a zimi nije tako dobro ili teže nego leti. Laser tag po zimskom vremenu znači posebnu atmosferu, toplinu koja dolazi od igrača, još više adrenalina i nove emocije! Sa dolaskom hladnog vremena, mnogi ljudi pitaju: Da li mogu da igram laser tag zimi? Definitivno da. Savršen je i za mrazne zime i za vruća leta. Sve dok uživate u fizičkoj aktivnosti i možete pronaći vremena, Laser Tag se može igrati u bilo koje doba godine. Sigurni smo da želite da probate da igrate laser tag zimi i verujemo da bi ste se jako zabavili. Na kraju krajeva, to se razlikuje od igranja u toplijim mesecima. Ali za novajlije će biti korisno znati da je najvažnija odeća. Nema potrebe da se umotavate da ne biste otežali kretanje. Izaberite izolovanu i vodootpornu uniformu.

Laser tag zimi se više odnosi na kretanje nego leti. Želite da se zamrznete? – Trčite i pravite manje zaustavljanja. Odlična vežba na svežem vazduhu. Što se tiče opreme, sve smo se pobrinuli. Tageri su napravljeni od izdržljivog materijala i baterije mogu izdržati do 12 sati upotrebe na ekstremnoj hladnoći. Laser tag je sve o bezbednosti. Nema kuglica koje se smrzavaju, pištolj puca bezopasnim IR impulsima. Ponovo razotkrivamo mit da se ovakve igre igraju samo tokom tople sezone. Laser tag je svestran na mnogo načina. Pogodan je za sve uzraste, za sva godišnja doba i za sve vidove proslava..

Stvari koje morate zapamtiti ako odlučite da igrate LaserTag zimi

Počnimo sa odećom. Morate da nosite odeću koja je samo malo toplija nego inače. Zašto malo? Zato što ćete tokom igre biti gotovo stalno u pokretu, dok vam adrenalin, nagon i uzvišene emocije neće dozvoliti da se smrznete! Drugo, ni u kom slučaju ne bi trebalo da vam odeća bude stegnuta. Sa sobom treba poneti presvlačenje za zimsku igru, posebno ako treba da se putuje desetak i više kilometara do mesta. Čarape i majica su obavezni. Poneti sa sobom termos sa toplim čajem uopšte ne bi bila loša ideja. Morate razmišljati i o boji vaše odjeće. Bićete odlična meta u kaki kamuflažnoj odeći na snežno belom poligonu, dok će vaši „beli“ rivali dobiti značajnu prednost. Svakako, želimo vam sreću i pobede u laser tag igrama!

Pokušajte da budete stalno u pokretu. Da biste se zaštitili od prekomernog gubitka toplote, uverite se da zaustavljanja ili pauze tokom igre ne prelaze 5 – 10 minuta. Toplota koja se stvara tokom igre biće dovoljna da se ne smrznete tokom pauza, dok će vas topli čaj koji smišljeno ponesete od kuće zagrejati i tokom dužih intervala. Uvek morate zapamtiti da je laser tag timska igra, bez obzira da li se održava leti ili zimi. Zato ostanite u kontaktu sa svojim saigračima u svakom trenutku i zapamtite timski rad. Zima nudi velike mogućnosti ljubiteljima zasede da ostvare svoje strategije. Čovek može da nosi toplu belu maskirnu odeću i čeka neprijatelja iza snežnog nanosa. Ali budite oprezni! Bolje da ne ostaneš predugo u skrovištu i otkriješ se nego da dobiješ upalu pluća. Problem sa kojim se igrači mogu susresti zimi je to što njihovi omiljeni spoljni poligoni mogu biti potpuno prekriveni snegom. Ipak, neki mogu pronaći i pozitivne strane ovog nedostatka. Zavisnici od adrenalina će uživati u prelasku snežnih nanosa! Ako niko od vas nije, idite po lopate – moraćete da očistite neke staze u snegu.


Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.