fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LaserTag za decu

Laser Tag za decu!

Laser Tag je idealan način da pokrenete i animirate vaše dete.

Lako je izgubiti pojam o vremenu kada smo zalepljeni za svoje pametne telefone i računare. Teško je naterati dete da prestane da koristi telefon ili računar. Po našem mišljenju, ne treba vikati i grditi. Mi preferiramo alternativni pristup. Ako želite da provodite vreme sa svojim prijateljima umesto da im šaljete tekstualne poruke i emotikone, trebalo bi da igrate pravu igru. Na kraju krajeva, mislimo na igru Laser Tag-a. To je sada više od zabave, to je punopravna obuka i lekcije posvećena rekreaciji i obrazovanju mladih. U današnjem ubrzanom svetu organizovanje zabave više je muka nego što vredi. Brže je jednostavno doći sa društvom na unapred dogovorenu lokaciju i lepo se zabaviti. Razmišljate li o tome da proslavu učinite lakšom i nezaboravnom? Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a pročitajte i naš članak posvećen tome.

Danas je teško iznenaditi decu, ali im je važno pomoći da pronađu put u svetu i hobi koji im se sviđa. Paintball, strikeball i PC pucačine ne odgovaraju laser tag-u kada je u pitanju zabava i uzbuđenje. Deca su u stanju da osete svaku virtuelnu emociju u realnom vremenu. Osim što je potpuno bezopasna i bezbedna, sva oprema podseća na pravo oružje. Atmosfera igre je veoma različita od one u školi. Kao rezultat toga, dete razvija sposobnost da sarađuje sa drugima. Njihove akcije ovde su samosvesne i oni znaju – samo timski rad može uspeti. To je takođe dobra vežba. Deca će uživati u trčanju, skrivanju i učenju o svom okruženju. Za igre se koriste zatvorene i otvorene arene. Neće biti vremena da se „zalepe” za telefon.

Evo zašto je Laser Tag izbor broj 1 za dečiju zabavu!

Laser Tag je aktivnost u kojoj može uživati svako, bez obzira na godine ili pol. Odsustvo kuglica i druge municije i teškog naoružanja osigurava sigurnost igre. Nije potrebno da učesnici prođu posebnu obuku, samo prođite kroz brifing, a zatim idite u bitku. Za odrasle, to će biti odličan način da se oslobodite stresa i oslobodite energiju nakon radnog dana. Osim vežbanja, Laser Tag je takođe dobra alternativa vežbanju. Monotone rekreativne stvari biće zamenjene nečim novim. Gostima na rođendanu neće biti dosadno ako igraju Laser Tag. Svi će biti strastveni u borbi. Mnogi ljudi su dugo želeli da igraju šuterske igre, ali zbog straha ili povrede to nikada nisu učinili. Sigurna Laser Tag oprema je odlična opcija za ove pojedince. Za vašu proslavu rođendana uz Laser Tag preostaje samo da izaberete da li je igra naučnofantastična ili realna simulacija.

Mladoj osobi može biti teško da shvati kako da se ponaša u društvu. Laser tag je igra sa pravilima. Pored toga, pomaže da se kultivišu karakterne osobine i pokaže kako se komunicira sa drugima kroz uzore. Možete ići i igrati se sa svojim detetom. Učestvujte u njihovom vaspitanju kroz igru i pogledajte kako se vaš fidžet ponaša van kućnog okruženja.

Konačno, laser tag je odličan način da provedete vreme sa prijateljima i porodicom.

Dečiji rođendan uz Laser Tag na otvorenom

Najizbirljivije rođendanske osobe su deca. Decu neće iznenaditi prisustvo igračaka i šarenih balona. Oni postoje u mešavini stvarnog sveta i video igara. Zato nijedno dete ne bi odbilo da se igra prave ratne igre. U LaserT Tagu, deca su naoružana našim vernim replikama. Laser Tag rođendanska zabava je emotivnija od obične proslave sa poslasticama ili drugim rođendaonicama i igralištima. Svi znamo da deca žele nove i unikatne stvari, nešto po čemu će njihov rođendan biti poseban i o čemu će svi drugari pričati. Osim fanstatične zabave i adrenalina, uz Laser Tag rođendan dobijate boravak u prirodi, igru na svežem vazduhu uz 2 sata neprestane rekreacije i treninga. Rođendani ispunjeni timskih duhom i osećajem za druge i to sve bez gledanja u telefone! Uz veliki broj dodatnih uređaja, zabava je zagarantovana! Za one koji žele TOP rođus!

Više o Laser Tag proslavi rođendana pogledajte na članku u kojem smo nešto detaljnije opisali sve.


LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.