fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
laser tag statistika

Laser Tag Virtuelna Statistika

Dok igrate Laser Tag, takmičite se virtuelno, online!

Dragi igrači, od 01.09.2021. smo krenuli u realizaciju našeg već najavljenog i spremnog projekta vezanog za Virtuelnu statistiku. Naime, kao što znate, instruktori na terenu vam posle igra izvlače statistiku i čitaju ukratko, dok detaljnije dobijate u vidu PDF formata na mejl. Od sada, počevši od ovog meseca, svaka ekipa će se naći i na našoj specijalnoj stranici koja je posvećena statistici igrača i timova koji igraju kod nas. Posle svakog termina, statistiku ubacujemo online. Na taj način možete da se takmičite sa svim ostalim ekipama i timovima koji igraju kod nas. Svaki put kada dođete da igrate, mi ćemo novu statistiku i vrednosti dodati na stare i tako napredujete, povećavanjem online skora i ostalih parametara.

Detaljnije o samoj Laser Tag statistici možete da pročitate na našem drugom članku. Ovakav vid preciznosti samo uz Laser Tag!

virtuelna statistika

Za ekipu koja zadrži prvu poziciju određeni vremenski period smo obezbedili i lepe nagrade, kako naše tako i od naših sponzora. Više pogledajte na stranici vezanoj za našu LaserWar Virtuelni Statistiku. Virtuelna statistika je namenjena našim redovnim klijentima. Pomoću ove statistike imaćete konstantan pregled svih bitnih informacija vezanih za vaš tim i vašu igru. Moći ćete da pratite napredak tima i kvalitet igre, ali i da usavršite vašu igru tokom vremena.

Pored svakodnevne statistike, stranica poseduje i deo vezan za LaserWar Ligu Srbije, prvo zvanično takmičenje iz LaserWar-a u Srbiji gde će se u realnom vremenu ažurirati statistika svih ekipa i svakog igrača u timu, za svaki deo takmičenja i kategoriju igre posebno, sa detaljnom statistikom i proširenim parametrima. Svi oni koji prate takmičenje pa i sami takmičari će moći preko svojih telefona ili prenosnih računara na jednostavan način da isprate rezultate i tok takmičenja.

virtuelna statistika

Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.