fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LASER TAG TRENING

Laser Tag Trening!

Da li želite da trenirate Laser Tag? To je itekako moguće!

Za sve one kojima se svidela igra Laser Tag, nudimo i mogućnost aktivnog treniranja. Bilo da se spremate za LaserWar Ligu ili jednostavno želite da postanete ekspert u taktici i Laser Tag igri, prijavite se! Više o samom treningu možete da pročitate i na posebnoj stranici vezanoj za trening. A da pogledate zašto je Laser Tag idealna ratna igra za treniranje, pogledajte našu stranicu Zašto Laser Tag? I biće vam sve jasno! Prijave su trenutno otvorene i to možete učiti na mejl office@laserwar.rs Čekamo vas!

Program Laser Tag treninga! Šta se radi na treninzima?

Kažu da je Laser Tag novi ekstremni sport! A sport je tu da se trenira! LaserTag treninzi su namenjeni za sve one koji žele da nauče korisne trikove i savete koji će zasigurno unaprediti njihovu LASERWAR igru. Ali i za sve one koji žele da imaju zdrav način života uz idealan kardio trening na otvorenom. LaserTag trening će vašu kondiciju dovesti do vrhunca.

Pored šetnje i boravka u prirodi, na Laser Tag treninzima polaznike ćemo upoznavati sa osnovnim principima ove igre, pravilima, replikama i njihovim delovima, prolazićemo kroz razne simulacije i mnoštvo različitih scenarija i gamemodova koji postoje. Igraćemo na različitim terenima, onim lakšim i težim ali i u različitim uslovima, po danu, mraku, snegu … Pored toga, polaznici će savladati veštine rada u timu, rada pod pritiskom i u ograničenom vremenskom opsegu, dobiće unapređen timski duh i istančan osećaj za druge oko sebe. Polaznici će imati priliku da savladaju sve potrebne veštine i tehnike koje su potrebne za igru Laser Tag kao što su: znakovna komunkacija na terenu, osnove taktike i taktičkog kretanja, osnove rukovanja LaserWar replikama, osnove “čišćenja” prostora i kretanja po terenu, precizno gađanje sa Laser Tag replikama i mnogo drugih stvari koje će igrače unaprediti u pogledu poznavanja igre. Bilo da se spremate za LaserWar Ligu ili jednostavno želite da postanete ekspert u taktici i Laser Tag igri, prijavite se! Prijaviti se možete preko posebne stranice na našem sajtu koja je posvećena Laser Tag treningu ili nam se javite na mejl office@laserwar.rs Nakon prijave dobićete sve potrebne informacije.

Gde se održava Laser Tag trening?

Treninzi se održavaju dva puta mesečno u trajanju od 3 sata. Oko datuma i termina treninga, polaznici se dogovaraju sa instruktorima kako bi svaki termin svima odgovarao. Obezbeđujemo svu potrebnu opremu za treniranje (replika+senzor) kao i osveženje tokom treninga. Napominjemo da uniforma nije obezbeđena i da se može trenirati u čemu god želite. Treninzi su za sada dostupni samo u Novom Sadu. Treninzi se održavaju na našem Laser Tag terenu koji je specijalno kreiran za različite LaserWar misije i scenarije. Do terena vodi redovna gradska autobuska linija, a do terena ima i put kao i obezbeđen parking. Minimalan broj koji je potreban za formiranje grupe je 6 polaznika. Maksimalan broj polaznika po grupi je 12.

laser tag trening

Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.