fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag srbija

Laser Tag teren u Novom Sadu

Najbolje Laser Tag iskustvo u Novom Sadu! Vrhunski teren!

Predstavljamo Vam naš teren za Laser Tag igru u Novom Sadu! Teren je smešten u srcu Fruške gore, u prelepom šumskom ambijentu. Sama Laser Tag igra odvija se u šumu koja po svojim karakteristikama podseća na pravu prašumu! Mi je zovemo naša Laser Tag adrenalin prašuma! Šuma netaknutih prirodnih vrednosti, sa mnogo puzavica, lijana, niskog i visokog rastinja, različitih stabala i sa mnogo prirodnih prepreka u vidu raznih uvala, rupa, prirodno srušenih debala i mnogo toga još! Ovakav teren igru podiže na jedan veći nivo i pruža neverovatan doživljaj ratne simulacije, adrenalina i zabave. Naša prašuma učiniće da se osećate kao da ste u nekakvom filmu. IR zraci prolaze i kroz listove, žbunje i šipražje! Grančice neće skrenuti putanju IR zraka, baš poput pravog metka. Kada spojite LaserWar i ovakav teren, dobijate vrlo zahtevne uslove za igru, dobijate pravu ratnu simulaciju koja nije prostorno iscenirana. Ovakav teren pruža veći osećaj realnosti i adrenalina! Snađi se!

Verovatno ste do sada videli terene sa raznim preprekama, drvenim paletama, OSB pločama i mnogim drugim rekvizitima koji za cilj imaju da učine igru zanimljivijom, da se naprave veštačke prepreke i zakloni. Ovaj vid terena je idealan za speed airsoft i druge brze igre koji se igraju na manjem prostoru. S druge strane, kuglice airsofta i paintballa ne mogu baš tako lako i neometano da prolaze kroz gustu šumu, žbunje, lijane, šipražje pa se i iz tog razloga krči teren. Naši IR zraci kao što već naveli prolaze kroz sve to, pa za nas u ovom slučaju nema potrebe da krčimo teren, šta više, pustili smo da podivlja i da nastane prava jedna prašuma. Sećate se verovatno filmova gde grupa vojnih rendžera sa maskirnim šeširima prolazi kroz prašumu plašeći se napada neprijatelja svakog momenta? Upravo takav adrenalin možete da osetite kod nas! Želimo da iskoristimo maksimum od mogućnosti Laser Tag opreme! Pružamo potpuni doživljaj ratne simulacije i vojne igre na jednom mestu!

Šta naš Laser Tag teren čini tako posebnim?

Osim gustog rastinja i potpuno divljih uslova koji unose dodatni adrenalin i osećaj realnost, ono što je još veoma specifično i izrazito zanimljvo jeste to što su po čitavom terenu raspoređeni naši specijalni uređaji kao što su baze, checkpointi, bolnice, skladišta za municiju, radioaktivne oblasti, minska polja i mnogo toga još što ima za cilj da igru učini veoma realističnom, zanimljivijom i izazovnijom. Mnoštvo rekvizita na terenu omogućava da se igraju razni scenariji i misije. Jedna od najpolularnijih je naša unikatna LaserWar Misija! Pogledajte detaljan opis misije na linku! Pored toga na našem terenu je moguće igrati i mnoge druge scenarije i misije. Pomoću našeg LaserTag kreator možete sami da kreirate misiju, a mi ćemo naš teren m uređaje i replike prilagoditi tome! Laser Tag omogućava potpuno prilagođavanje i sve je moguće!

Zaista pružamo potpuni doživljaj! Da li ste spremni da zakoračite u našu adrenalin prašumu? Kompletan teren je pokrivenim EKO drvenim tablama i putokazima koji vas vode kroz različite misije i važne lokacije na terenu! Pored toga, svaki tim dobija svoju mapu terena za lakše snalaženje, ali za sve igrače postoji i mogućnost skeniranja QR koda na terenu, čime se na vašem pametnom telefonu učitava digitalna mapa terena gde možete da vidite sve važne lokacije za igru od baza, checkpointa itd, ali i da vidite vašu lokaciju i udaljenost od cilja. Idealno za ozbiljnije MILSIM događaje i scenarija većih razmera.

LASER TAG IGRA

Naš Laser Tag teren je idealan za Team Building! Evo i zašto!

LaserTag je idealan za timbildinge i koorporativna druženja! Napravite jedno vrhunsko mini takmičenje ili jednostavno odmerite snage na jedan novi način! LaserTag je ULTRA realističan i samim tim je vrlo teško da preživite u igri. Potrebna je potpuna kocentracija, odličan timski rad, komunikacija, taktika i organizovanost! Upravo zato LaserTag spada u TOP mesta po oceni naših klijenata. Igrate na otvorenom uz neprestanu rekreaciju i zabavu! Evo zašto da odaberete naš LaserTag teren!

Pored onoga što smo već napisali, na našem terenu možete da dobijete komplet ponudu! Napravili smo mini EKO oazu za uživanje sa vašim prijateljima! Pored drvenih stolova i klupa, tu je i mesto za roštilj ukoliko želite da posle igre odmorite i uživate još malo. Teren se nalazi u prelepom šumskom ambijentu, a za one koji žele dodatne aktivnosti tu je uredno pokošena i prostrana livada. Teren je pogodan i idealan za organizovanje timbidlinga i proslave rođendana! Ukoliko vas ima više, nije problem! Jedni mogu da igraju dok drugi roštiljaju! Od sada možemo da ugostimo i veće grupe ljudi i da organizujemo timbildinge za veći broj zaposlenih. Takođe prostor je pogodan i za organizaciju rođendana na otvorenom!

LASERTAG TEREN

Da pogledate prezentaciju našeg terena kliknite na ovaj link. Naravno, i pored našeg terena za Laser Tag, LaserTag može da se igra gde god želite, mi vam donosimo opremu do vas, na vaš plac, vikendicu ili bilo koju drugu lokaciju.

Predlažemo da pročitate članak “Gde igrati LaserTag u Novom Sadu” Istakli smo po nama ono najbolje! Dok smo ovo pisali, uzeli smo u opticaj i iskustva naših igrača, te su ove lokacije svakako na prvom mestu. Ipak je Fruška gora što se Novog Sada tiče pravi izbor, a bilo koje izletište na njoj ili neki manje popularan deo, svakako može da posluži da se zabavite i igrate LaserTag. I još jednom da napomenemo i ponovimo da nema posebnog terena. Možete da igrate gde god želite!


Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.