fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
LASER TAG SERVIS

Laser Tag Tehnička podrška

Naši LASERWAR klijenti su uvek na prvom mestu!


Tretiranje klijenata kao ravnopravnih partnera garancija je uspešnog razvoja kompanije LASERVAR već 11 godina. Opremu za LaserTag kupuju ljudi koji je koriste za izgradnju sopstvenog posla i profesionalni igrači kojima je LaserTag njihov životni stil. Nemamo povremene kupce – ciljamo na dugoročnu i produktivnu saradnju. Kakva god podrška bila potrebna našim partnerima, mi smo je spremni pružiti. Kao klijent LASERWAR-a, preko nas dobijate iskrenog partnera, spremnog da postane pouzdana podrška za vaše poslovanje čak i u slučaju više sile. Stvari se dešavaju, ali LASERWAR nikoga ne ostavlja za sobom.

Klijentima koji kupuju sofisticiranu opremu za igru LaserTag potrebna je stalna informativna podrška, a naši stručnjaci uvek su spremni da je pruže našim klijentima. Na sva vaša pitanja odgovorićemo koristeći bilo koji dostupan komunikacijski kanal: Skype, telefon, Viber ili e-mail. Svaki klijent nakon dobijanja Laser Tag opreme, ostaje u kontaktu sa nama! Za bilo kakva dodatna pitanja i probleme vezane za opremu uvek nam se možete javiti. Možete nam se obratiti vezano za pitanja oko proizvoda, nameštanje opreme i dodataka, ažuriranja softvera, kupovine delova, ali i popravki i održavanja opreme. Tu smo za vas kada god nas budete trebali. Zadovoljan kijent je naš prioritet! Kupovina naše opreme ne zaustavlja naš odnos sa klijentima, to je samo početak. Kada postanete naš klijent, dobijate podršku naše kompanije i kompanije LASERWAR.

Redovno održavanje i ažuriranje programa i firmware-a

Kao jedini ovlašćeni LASERWAR servis centar na Balkanu pružamo podršku za sve naše klijente 24h dnevno. Kada god postoji neko pitanje, tu smo da odgovorimo, a probleme ukoliko se pojave rešavamo na razne načine. Preko video poziva pružamo instrukcije, popravljamo i servisiramo opremu koja stigne u naš servis ali i idemo do samih klijenata kada je to potrebno. Ovoga puta posetilo smo Laser Tag klub Rebellis iz Vršca. Zadatak je bio provera svih LaserTag mogućnosti/sistema, ažuriranje softvera i update firmware verzije na trakama tj senzorima kao i na puškama. Tako proverili smo ispravnost opreme i ponašanje nakon izvršenih ažuriranja. Oprema je radila kako treba, a sada radi još bolje i sigurnije. Puno truda ulažemo da se našim klijentima pruži adekvatna podrška i da im budemo od pomoći i na usluzi kada god to zatreba.

Na taj način, danas predstavljamo stabilan stub i oslonac za sve one koji žele da se upuste u Laser Tag posao, ne samo u Srbiji već i u regionu. Naša kompanija već može da se pohvali sa ogromnim iskustvom u oblasti servisa i popravke Laser Tag opreme. U saradnji sa kolegama iz Rusije i tehničkom podrškom naše matične kompanije, svaki problem rešavamo vrlo lako. Naša kompanija predstavlja jedini ovlašćeni Laser Tag servis centar na Balkanu, a zaduženi smo za čitavu jugoistočnu Evropu!

LaserTag popravka

Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.