fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
lasertag igra

Laser Tag! Sport 21. veka!

Prvobitno je oprema za Laser Tag razvijena za potrebe vojne obuke: koordinacija, vežbe taktičkog gađanja i interakcije tokom vojnih vežbi – Laser Tag pružao je obilje mogućnosti koje se nisu mogle izbeći. Oprema se godinama poboljšavala, a borbena praksa je sada prešla u sportski pravac. Laser Tag dugo se smatrao sportom 21. veka u brojnim zemljama. I to nije slučajno. Hajde da ispitamo šta ovaj sport čini superiornijim od drugih vojnih taktičkih igara. Pogledajte Zašto odabrati Laser Tag?

Laser Tag pametna elektronika!

Varanje je nemoguće u Laser Tagu. Svi hici, pogoci i promašaji detaljno su snimljeni sofisticiranom elektronikom. Bez grešaka, samo savršena računica. Takmičenja u Laser Tagu poznata su po svojoj takmičarskoj prirodi. Ako pobedite, poboljšali ste različite komponente; ako izgubite, sada znate tačno koje slabosti morate da rešite. Nekoliko sportova može da polaže pravo na takav rekord. Osim toga, Laser Tag ima prednost u odnosu na druge vojno-sportske igre kao što su airsoft ili paintball.

U igrama kao što su airsoft i paintball znate koliko je teško doći do preciznih podataka, odnosno skoro je pa nemoguće. U airsoftu i paintballu morate da sami brojite i pamtite, i često vam to niko neće priznati, jer će svako imati svoju statistiku i svoje brojke u glavi. Sa LaserTagom to nije problem! Instruktori koji su sve vreme sa vama na terenu, preko tableta na kraju igre izvlače statistiku iz svake puške. I detaljno vam odmah na terenu čitaju statistiku za svaki tim, i za svakog igrača posebno: koliko ubistava, koliko smrti, koliko je ispaljeno municije, rejting, score i ostalo. Statistiku dobijate u vidu PDF-a na mejl, a to ide tako daleko da možete da vidite i detalje koga ste tačno ubili i ko je vas ubio, koliko ste iskoristili zavoja itd..

laser tag igra

Program vam čak dodeljuje na osnovu vaše igre i rankove, te ćete tako odmah videti koju ulogu imate u timu u ovoj taktičkoj igri! Ko je rambo, a ko kamikaza? Ko je lider a ko pozadinac? Ovo je veoma korisno kako za timbildinge, ali je i idealno za Laser Tag treninge koje takođe organizujemo, a gde svako na osnovu svih parametara može da vidi koji deo igre treba da popravi. Svaki detalj, svaki parametar govori dosta toga, kombinacija podataka kreira priču. Da li ste se prebrzo kretali, da li ste jurišali bez taktike, sve se na kraju sazna. Savetujemo da pročitate naša dva članka koja su posvećena poređenju ovih taktičkih igara generalno. Da pročitate razlike između LaserTag i Airsoft igre i da pročitate razlike između LaserTag i Paintball igre.

Laser Tag kompeticija na globalnom nivou!

Kada koristimo izraz „sport“, uvek mislimo na konkurenciju. Kako se možete identifikovati kao „sportista“ ako se niko ne takmiči u vašoj disciplini? Međutim, čak i u ovom delu Laser Tag radi prilično dobro. Često se održavaju Laser Tag međunarodni festivali , sveruski međunarodni sportski turnir u Laser Tagu, vojno-taktički otvoreni kup LASERWAR-a, regionalna prvenstva i školska takmičenja. Sportisti, sudije, časovi, akreditacija, oprema su svi organizovani i dostupni javnosti.

Što se tiče Srbije, u saradnji sa partnerima iz Rusije i mnogim prijateljima i sponzorima pokrenuli smo prvo zvanično takmičenje iz LaserWar-a u Srbiji, LaserWar Ligu Srbije. Sve ekipe će u okviru takmičenja prolaziti kroz razne kategorije LaserWar igre, kao što su noćna igra, plant the bomb, VIP protection i mnoge druge. U okviru svake kategorije, ekipe skupljaju bodove, a na kraju sabiranjem bodova ćemo proglasiti pobednike i dodeliti nagrade za prva tri mesta. Sva statistika tokom takmičenja će biti dostupna na stranici za virtuelnu statistiku, u delu vezanom za takmičenje. Vidi više! A takođe naša kompanija je administrator Globalne statistike na kojoj radimo zajedno sa kolegama iz Rusije, a gde će i igrači iz Srbije imati priliku da preko nas se takmiče na Globalnom nivou, virtuelno. Uskoro o tome pišemo nešto detaljnije! Stay tuned!

Laser Tag je igra kojoj nema ravnih!

Laser Tag je sport sa velikim potencijalom. I ovu činjenicu priznaju apsolutno svi. Za takmičenja se razvijaju specijalizovani uređaji i skloništa. To znači da će u bliskoj budućnosti Laser Tag i dalje biti tehnološki najnapredniji sport koji se brzo menja. Međutim, možete početi odmah. Svi uslovi su na mestu. Sve što vam treba je volja za pobedom.


Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome.

LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.