fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
laser tag proslava rođendana

Laser Tag rođendanska zabava!

U današnjem ubrzanom svetu organizovanje zabave više je muka nego što vredi. Brže je jednostavno doći sa društvom na unapred dogovorenu lokaciju i lepo se zabaviti. Razmišljate li o tome da proslavu učinite lakšom i nezaboravnom? Proslavite vaš ili rođendan vašeg deteta uz Laser Tag! Više o funkcionisanju LaserTag igre pročitajte na ovom linku, a takođe možete da pročitate i naš članak posvećen tome. U ovom članku ćemo vam predstaviti bitne prednosti nove generacije LaserTag opreme i zašto je sada LaserTag na otvorenom najbolji izbor za proslavu rođendana. Zabavno, bezbedno, sigurno! LASERTAG!

Laser Tag proslava rođendana! Vrh zabava!

Najizbirljivije rođendanske osobe su deca. Decu neće iznenaditi prisustvo igračaka i šarenih balona. Oni postoje u mešavini stvarnog sveta i video igara. Zato nijedno dete ne bi odbilo da se igra prave ratne igre. U LaserT Tagu, deca su naoružana našim vernim replikama. Laser Tag rođendanska zabava je emotivnija od obične proslave sa poslasticama ili drugim rođendaonicama i igralištima. Svi znamo da deca žele nove i unikatne stvari, nešto po čemu će njihov rođendan biti poseban i o čemu će svi drugari pričati. Osim fanstatične zabave i adrenalina, uz Laser Tag rođendan dobijate boravak u prirodi, igru na svežem vazduhu uz 2 sata neprestane rekreacije i treninga. Rođendani ispunjeni timskih duhom i osećajem za druge i to sve bez gledanja u telefone! Uz veliki broj dodatnih uređaja, zabava je zagarantovana! Za one koji žele TOP rođus!

Laser Tag je aktivnost u kojoj može uživati svako, bez obzira na godine ili pol. Odsustvo kuglica i druge municije i teškog naoružanja osigurava sigurnost igre. Nije potrebno da učesnici prođu posebnu obuku, samo prođite kroz brifing, a zatim idite u bitku. Za odrasle, to će biti odličan način da se oslobodite stresa i oslobodite energiju nakon radnog dana. Osim vežbanja, Laser Tag je takođe dobra alternativa vežbanju. Monotone rekreativne stvari biće zamenjene nečim novim. Gostima na rođendanu neće biti dosadno ako igraju Laser Tag. Svi će biti strastveni u borbi. Mnogi ljudi su dugo želeli da igraju šuterske igre, ali zbog straha ili povrede to nikada nisu učinili. Sigurna Laser Tag oprema je odlična opcija za ove pojedince. Za vašu proslavu rođendana uz Laser Tag preostaje samo da izaberete da li je igra naučnofantastična ili realna simulacija.

Na primer, proslavite rođendan igrajući Team Deathmatch scenario. Ekipa će biti podeljena u dve grupe. Jedna grupa će tada preuzeti odgovornost za uništavanje protivničkog tima. Tim koji pobedi najviše protivnika u određenom vremenskom periodu pobeđuje. Prilično jednostavna pravila i kratki krugovi pogodni su za goste svih nivoa fitnesa, starosti i pola.

lasertag srbija

Zašto je Laser Tag super ideja za vaš rođendan

Timski duh – LaserTag vas uči da osećate podršku svojih partnera u igri: sve pobede mogu se postići samo zajedničkim radom. U LaserTagu, individualna veština nije dovoljna za postizanje cilja. Stoga se deca već od prvih igara uče interakciji i podršci, timskom radu. Igranje na otvorenom – Skoro sve igre odvijaju se na otvorenom, što je dobro za zdravlje deteta. Pa čak i kada su u pitanju zatvorena igrališta, dinamika igre i primljene emocije teško se mogu uporediti sa bilo kojim drugim oblikom slobodnih aktivnosti. Bezbednost – Ako pogledate statistiku, možete videti da je LaserTag sigurniji od fudbala, odbojke ili košarke. Zahvaljujući nepogrešivom radu opreme za LaserTag, praktično nema sudara – interakcija igre se dešava na daljinu. Dakle, u LaserTagu možete biti dobro raspoloženi i ne povrediti se. Bezbednost je iznad svega. LaserTag je odlična alternativa igrama za PC. Laser tag koristi tehnološku opremu koja izgleda jednako dobro kao i oružje koje se koristi u PC igrama. To znači da deca dobijaju istu igru, ali samo u stvarnosti, sa svojim prijateljima i vršnjacima. Svi igraju u istim uslovima. Pročitajte članak gde smo uporedili LaserTag i PC igre i poseban članak LaserTag za decu! Zašto pozvati drugare da igrate PC igre, kada to možete u realnosti? Samo naravno u mnogo zdravijoj atmosferi, na svežem vazduhu.

Cena Laser Tag proslave rođendana

Cena Laser Tag proslave rođendana se kreće od 1000 dinara po osobi ali može biti i skuplje u zavisnosti od broja igrača i lokacije na kojoj se igra. U cenu ulazi oprema i dostava opreme na željenu lokaciju kao i termin u trajanju od dva sata od momenta početka prve runde. A evo i šta još:

Donosimo opremu do vas! Može se igrati gde god želite!
Potpuno bezbedno! Nema bola, nema modrica! Painfree!
Naši instruktori i animatori su sve vreme na terenu sa decom.
Detaljna statistika svakog tima i igrača posebno, uživo na terenu!
Profesionalni fotograf na terenu! Dobijate fotografije GRATIS!
Pomoću GoPro-a, slavljenik snima svoju akciju! Snimak GRATIS!
Mislimo na svaki detalj! Obezbeđujemo osveženje GRATIS!! (voda)
LaserWar je 100% EcoFriendly jer nema plastičnih kuglica i boja!
Slavljenik se ne računa u cenu, i dobija naše poklon vaučere!

Imate mogućnost odabira termina od 2H što je minimalno ili 3H ako želite da se baš iskusite i uživite u nove uloge. Naravno postoje mogućnosti i za veće termine za neke specijalne MILSIM scenarije i za profesionalne i redovne igrače, a samim tim postoje i mnogi popusti i benefiti. Na osnovu vaših parametara možete izračunati cenu na našem kalkulatoru!

Više o Laser Tag proslavi rođendana pogledajte na članku u kojem smo nešto detaljnije opisali sve.


LaserWar Weapons And Tactics je novoosnovana firma i jedina firma u Srbiji koja raspolaže sa ovakvom vrstom opreme poslednje generacije i kvaliteta. Želimo da u Srbiju donesemo jednu novu priču usmerenu ka zabavi i rekreaciji svih uzrasta! Ne čekajte! Okupite ekipu, odaberite teren i zakažite termin! Detaljan pregled naših usluga možete da vidite na ovoj stranici.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.