fbpx
LaserWar Weapons and Tactics
MG-21 Berserk light machine gun

Laki mitraljez MG-21 Berserk

LaserTag puška MG-21 Berserk!

Dragi ljubitelji LaserTag igre i opreme, predstavljamo Vam novi proizvod našeg LASERWAR brenda i konačno, spremni smo da pokažemo nedavno obećano iznenađenje – Laki mitraljez MG-21 Berserk! Dizajn ovog mitraljeza se nadovezuje za telo AR-15, a predstavlja laki mitraljez zasnovan na AR-u. Prepoznatljivo plastično telo visoke čvrstoće, spoljna cev, univerzalni dvonošci koji se mogu transformisati u taktički držač i magazin tipa „dvostruki bubanj“ velikog kapaciteta čine da MG-21 Berserk bude prepoznatljiv i idealan za LaserTag igru! Robustan izgled ovog mitraljeza čini da bude privlačan za rentiranje.

Svakako, ovaj mitraljez se ne takmiči u autentičnosti sa pravim borbenim prototipovima i vernim replikama koje posedujemo. On ima drugačiju ciljnu publiku. Ne mogu svi da se igraju sa pravim borbenim prototipom težine 4-6 kg, ali mnogi mladi igrači LaserTag-a želeli bi da budu u ulozi mitraljeza, pokrivajući svoj tim u borbi. Na kraju, LaserTag za decu i dalje postoji. Upravo zato kreiramo MG-21 Berserk! Pored toga, arsenal LaserTag klubova upotpunjen je pojavom asortimana proizvoda AR, koji se sastoje od puške Ranger, snajperske puške Ghost i lakog mitraljeza Berserk. Modeli, dizajnirani uzimajući u obzir sve potrebe i izazove rentiranja, poput Predatora, Feniksa i Ratnika, zauzeće svoje mesto u LaserTag klubovima.

Želite da kupite ovaj LaserTag model? Pogledajte MG-21 Berserk u našoj LaserTag prodavnici! Možete naručiti već danas!

Pogledajte ostalu LaserWar i LaserTag opremu na našoj Online prodavnici Da li želite da imate ovu jedinstvenu opremu za LaserTag? Pošaljite zahtev na office@laserwar.rs ili nas pozovite +381 539 437. Odgovaramo na sva vaša pitanja i zahteve!

MG-21 Berserk light machine gun