fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

Kupovina LaserTag opreme

LaserWar Weapons And Tactics – Regionalni LaserTag Centar

Ukoliko čitate ovaj članak verovatno razmišljate o kupovini LaserTag opreme i pokretanju LaserTag biznisa. Na pravom ste mestu! Pre svega želimo da Vam se predstavimo! LaserWar Weapons And Tactics je firma osnovana 2020. godine kao jedini zvanični predstavnik LASERWAR kompanije i eksluzivni distributer LaserWar opreme u Srbiji. Prioritet nam je zabava i rekreacija svih ljubitelja ekstremnih sportova, adrenalina, oružja na jedan zabavan ali bezbedan i siguran način. Odlikuje nas posvećenost radu, profesionalnost, iskustvo i ozbiljnost. Dobro poznajemo LaserWar opremu i način njenog rada, a imamo iskustvo u korišćenju tehnike sa kojom raspolažemo. Veliki smo ljubitelji vojne istorije, taktike, MILSIM, AirSofta i Paintballa. Želimo da građanima Srbije ponudimo nešto novo u domenu zabave i rekreacije, ali i sportske opreme.

Veoma nam je bitno da imamo i stabilnu podršku za naše klijente. Budući da smo regionalni centar za Balkan, verujemo da možemo da budemo značajan stub podrške svima onima koji razmišljaju o nabavci LaserTag opreme i o pokretanju sopstvenog biznisa. Mnogo je jednostavnije kada imate nekoga ko priča isti jezik kao i vi i tu je da vas maksimalno uputi i objasni sve do detalja. Blizina je presudna, pa su zato sastanci i prikazivanje opreme uživo takođe deo naše ponude. Ova je oprema skupa, sa time se slažemo, i zato je vrlo značajno kada možete opremu da vidite pre kupovine i da se upoznate sa njenim funkcionisanjem. Tu smo i da vas posavetujemo oko toga šta je najbolje da uzmete i da zajedno napravimo ponudu koja će vam najbolje odgovarati. Tu smo da vam razjasnimo sve nedoumice i da vam pomognemo da najlakše i što bezbolnije isplanirate i pokrenete Vaš LaserTag biznis. Imamo iskustva u pravnim i drugim stvarima kada je u pitanju LaserTag delatnost i uvek možete računati na naše savete i konsultacije.

LaserTag online prodavnica!

Posetite naš LaserTag Shop na ovoj stranici i pogledajte sve naše proizvode. Među velikim brojem replika i dodatnih uređaja sigurni smo da ćete nešto pronaći. Izbor je veliki pa samim tim razumemo ako ne budete u početku sigurni šta želite i šta vam zapravo treba. Mi smo tu da vam sve maksimalno pojednostavimo i da vam u skladu sa vašim potrebama, planovima ali i mogućnostima predložimo najbolju ponudu. Mnogo je pitanja. Da li planirate da radite sa decom, da li želite da igrate unutra ili napolju, šta vam je bitnije, statistika ili mobilnost? Uz sva ova pitanja i odgovore, vrlo brzo ćemo pronaći najbolje rešenje i pravi izbor LaserTag opreme za vas. S obzirom na našu ekskluzivnost i to da svi klijenti iz Srbije preko nas kupuju LaserTag opremu brenda LASERWAR, veoma je bitno da spomenemo da se naše cene ne razlikuju od naše matične kuće. Kao ekskluzivni distributer odlučili smo da ne povećavamo cene niti 1%.

Naša LaserTag prodavnica je bazirana na principu kataloga a ne marketa sa korpom. Jer mišljenja smo da se ova oprema ne može kupovati na svoju ruku, bez dodatnih saveta sa naše strane, jer uvek uvodimo nove stvari i neprestano radimo na unapređivanju usluge i ponude. Zato kada pretražujete našu prodavnicu uvek je bitno da odaberete šta želite i šta vam se svidelo, a zatim nam se javite na zvaničan mejl: office@laserwar.rs sa upitom i kolege iz prodaje će vam vrlo brzo odgovoriti sa svim informacijama, odgovorimo na vaša pitanja, predlozima i savetima. Konačan cilj prepiske i svake komunikacije sa našim klijentom i slanje pristojne i najbolje ponude koja će prvenstveno odgovarati klijentu.

Šta nakon naručivanja opreme? Kakva je procedura?

Kada budete zadovoljni ponudom koju smo vam dostavili, možemo krenuti u proceduru naručivanja i nabavke opreme. S obzirom da se sva baša oprema proizvodi u Rusiji direktno za vas po vašim zahtevima, potrebna je 100% avansna uplata. Nakon izvršene 100% avansne uplate zajedno sa našom zvaničnom kućom LASERWAR LLC iz Rusije krećemo u pripremu Vaše narudžbe. U zavisnosti od naručene opreme, vaša oprema će biti na vašoj adresi otprilike u roku od mesec dana od naručivanja. Ukoliko želite, dostavu vršimo lično, gde vam odmah vršimo obuku vezanu za korišćenje opreme, instalaciju itd..

Nakon dobijanja Vaše opreme, ostajemo u kontaktu! Za bilo kakva dodatna pitanja i probleme vezane za opremu uvek nam se možete javiti. Od strane LASERWAR LLC iz Rusije, imenovani smo za ovlašćeni LaserWar Servis Centar. Predstavljamo jedini LaserTag servis centar na Balkanu, i jedan od tri u Evropi. Možete nam se obratiti vezano za pitanja oko proizvoda, nameštanje opreme i dodataka, ažuriranja softvera, kupovine delova, ali i popravki i održavanja opreme. Zadovoljan kijent je naš prioritet!

Kao naš klijent postajete član LaserWar Mreže Srbije

Svakom našem klijentu po pitanju kupovine opreme, kao i svima onima koji izraze želju da sarađuju sa nama, u saradnji sa kompanijom LASERWAR LLC iz Rusije kao nosioca LaserWar brenda i vodećeg proizvođača LaserWar opreme u svetu, dodeljujemo zvaničan sertifikat koji potvrđuje članstvo i pripadnost LaserWar Mreži Srbije. LaserWar Mreža Srbije predstavlja skup CyberTag, LaserTag i LaserWar klubova, kompanija, prijatelja i partnera na teritoriji Republike Srbije, a čija je delatnost pretežno usmerena ka organizaciji igre LaserTag. Svaki član LaserWar mreže Srbije, vodeći se zajedničkim interesima koji su zasnovani na aktivnostima igre LaserTag kao vida zabave i rekreacije ima mogućnost da učestvuje u razmeni iskustava i sprovođenju zajedničkih aktivnosti i projekata u cilju unapređivanja LaserTag igre i povećavanja svesti o samoj igri i LaserWar brendu. Članovi ove mreže su u direktnoj komunikaciji što omogućava brzo odgovaranje na pitanja i rešavanje problema, planiranje zajedničkih aktivnosti kao i međusobnu podršku i promociju.

Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.