fbpx
LaserWar Weapons and Tactics

Kako organizovati LaserTag igru

Svako se seća svoje prve LaserTag igre. Neki se sećaju svojih grešaka u svojoj prvoj igri dok drugi pamte kao najbolje iskustvo. Za sve one koji se spremaju da organizuju svoju prvu LaserTag igru pripremili smo vam ovaj članak. Bavićemo se time na šta obratiti pažnju i koje greške izbeći.

Potvrdite zakazani termin za LaserTag igru

Kada kontaktirate organizatore LaserTag igre morate potvrditi svoj termin. To možete uraditi na razne načine: telefonom (SMS ili poziv), porukom na društvenim mrežama (Instagram, Facebook). Prilikom prijavljivanja obavezno je navesti sledeće karakteristike:
1. Datum i vreme LaserTag igre
2. Broj igrača
3. Vrstu opreme koju želite da koristite u LaserTag igri
4. Mesto gde želite da igrate
5. Broj telefona na koji vas mogu kontaktirati organizatori
.

Ovo je minimalna količina informacija koja je potrebna da bi se organizovala LaserTag igra.

Upoznavanje pre same LaserTag igre

Dolazak i upoznavanje sa organizatorima je obavezano minimalno pola sata pre termina. Da bi se ispunile obaveze oko popunjavanja neophodne papirologije i da bi se igračima podelila oprema za igru i objasnilo njeno funkcionisanje. Nakon popunjavanja papira igračima se uručuje oprema koja je čista i dezinfikovana posle svake igre. Jedan od instruktora će verbalno kao i pokazno objasniti kako funkioniše oprema. Samo igrači su dužni da vode računa o opremi da ne dođe do oštećenja.

Instruktori će igračima predložiti dodatne uređaje i scenarije koje igrači mogu igrati. Igrači se sami moraju dogovoriti koju vrstu LaserTag igre žele. Izbor igre u velikoj meri zavisi od ciljeva kao i iskustva igrača u LaserTag-u. Oni koji su igrali više puta mogu izabrati kompleksnije scenarije sa raznim zadacima od kojih jedan možete pogleati na našem blogu. Za nove igrače preporučujemo prvo jednostavniji LaserTag scenario.

Prvi LaserTag scenario

Igrači koji dolaze prvi put najbolje je da grade svoj put u LaserTag igri po principu od jednostavnog ka komplikovanom. Kako bi bolje razumeli funkcionisanje LaserTag opreme, najbolje je da prvi put odigraju najjednostavniji scenario. Bez ikakvih dodatnih uređaja da bi prvo savladali korišćenje i tumačenje signala samog oružija. Posle prve igre svi igrači će shavtiti kako funkcioniše oprema i onda se može preći na kompleksnije scenarije sa našim uređajima koje možete pogledati na našem shop-u. Kompleksniji scenariji se satoje iz više zadataka u toku LaserTag igre koje igrači moraju prvo ispuniti da bi pobedili. Jedan od zadataka je postavljanje bombe što možete pogledati na našem youtube kanalu.

Povratne informacije LaserTag igrača

Nakon uspešno završene igre, igrači mogu podeliti svoje iskustvo, sugestije i mišljnje sa instruktorima koji se u svakom momentu trude da LaserTag igra bude unapređena u svakom smislu. Možete takodje ostaviti svoje ocene i komentare na društvenim mrežama. Svaka konstruktivna sugestija će biti usvojena u cilju poboljšanja same igre i iskustva budućih igrača. Nakon što vratite opremu instruktorima biće vam pročitana vaša statistika iz LaserTag igre koju dobijate zajedno sa slikama i snimcima.

Igrajte LaserTag ponovo

Intruktori će na kraju termina da objasne kako možete ostvariti razne popuste putem player kartica i društvenih mreža za sledeću igru. Svi koji su jednom igrali uvek se vrate ponovo na LaserTag. Pratite naše aktivnosti sa puno slika i snimaka na na našoj LaserWar instagram stranici kao i na našem LaserWar facebook profilu.